خبر خوب| ۸ ساعت ریلی تا امام رضا (ع)

در نخستین روز هفته، می‌خواهیم چشمتان را روشن کنیم به خبرهایی از گوشه‌گوشه کشور که هر کدام رنگ و بویی متفاوت دارند. قطعاً برایتان فرقی نمی‌کند از نجات جان مادری باردار بگوییم یا از سفر ۸ ساعته به مشهد و حتی کار خوب دانش‌آموزان شمالی و یک راننده‌ تاکسی؛ چون می‌دانیم که شما مخاطبان بسته خبری، تمام اخبار خوب این سرزمین را روی چشمتان می‌گذارید.
گروه خبر خوب: حماسه مردم آمل شاید از اولین رویدادهای پس از انقلاب بود که اقتدار نیروهای نظامی کشور و بیش از آن، حضور همیشه در صحنه مردم در سرکوب فتنه‌ها و دفاع از انقلاب اسلامی را به تصویر کشید. قیامی که هم‌زمان با ۶ بهمن‌ماه ۱۳۶۰ اتفاق افتاد و مردم آمل با ایستادگی در برابر منافقین مانع از تصرف این نقطه از کشور شدند. این حماسه به‌قدری حائز اهمیت است که رهبر انقلاب نیز با تعبیر «شهر هزار سنگر» فرموده‌اند: «این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آن‌قدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیت‌نامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. برای اینکه حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است.»

قطارهای تندرو در راه مشهد

سفر ریلی به مشهد از خاطرات نوستالژیک همه ما ایرانی‌هاست که البته امروز هم از پرطرف‌دارترین مدل‌های سفر به مشهد مقدس به شمار می‌رود و سالانه شماری زیادی از مردم به‌خصوص اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه از همین طریق به پابوس امام رضا (ع) می‌روند؛ بنابراین وقتی هم‌زمان با راه‌اندازی قطار ۵ ستاره تبریز - مشهد می‌شنویم قطار تندروی تهران -مشهد طی چند روز آینده راه‌اندازی می‌شود تا شرایط سفری کوتاه‌تر و آسان‌تر را برای زائران آقا مهیا کند، گل از گلمان می‌شکفد. خبری که سال‌ها منتظر تحقق آن بودیم و امروز خبردار شدیم از دهه فجر به بعد می‌توانیم با «ترن‌ست» به‌جای ۱۲ تا ۱۵ ساعت انتظار برای رسیدن به مشهد، فقط ۸ ساعت و نیم در راه بمانیم. البته این، تنها خبرخوب حوزه ریلی کشور نیست و راه‌اندازی قطارهای دوطبقه در استان یزد، راه‌اندازی قطارها باکیفیت در ارومیه و مراغه، افزایش خطوط ریلی نیز از دیگر اقدامات در دست انجامی است که می‌تواند اوضاع حمل‌ونقل ریلی را بهبود بخشد.

ناجیان ساحل خزر را بشناسید

مواجهه با زباله‌های ساحلی از تلخ‌ترین صحنه‌هایی است که هریک از ما ممکن است با آن مواجه شویم، صحنه‌ای که نه‌تنها آسیبی جدی برای محیط‌زیست به شمار می‌رود، بلکه نشان از ضعف‌های فرهنگی برخی از هم‌وطنان دارد، اما در مقابل هستند کسانی که نقطه مقابل این افرادند و از جان‌ودل مایه می‌گذارند تا حال زمین خوب باشد. شاید شما هم دیده باشید کسانی را که به‌عنوان دوستداران محیط‌زیست، دست‌به‌دست می‌دهند و هربار پاک‌سازی یکی از مناطق طبیعی و گردشگری را نشانه می‌گیرند؛ درست مثل ۸۰ دانش‌آموز گیلانی از شهر واجارگاه کلاچای که عزمشان را جزم کردند تا ساحل شهر واجارگاه رودسر را از زباله پاک کنند. این دانش‌آموزان مسئولیت‌پذیر طی یک روز تلاش بی‌وقفه، با جمع‌آوری یک تن زباله، به ۲ هکتار از سواحل خزر جانی دوباره بخشیدند که امید می‌رود پیام این اقدام ارزشمند به گوش مردم و مسافران این خطه از سرزمینمان برسد و همه مردم از جمله دیگر دانش‌آموزان، ضمن حفاظت از محیط‌زیست و نجات دریای خزر از زباله، در جهت پاک‌سازی سواحل پیش‌قدم شوند.

فداکاری خلبان برای نجات جان مادر و نوزاد

در این بسته خبری بارها از حضور به‌موقع بالگردان اورژانس به‌ویژه در مناطق صعب‌العبور و نجات جان افراد مختلف از جمله مادران باردار گفته‌ایم اما خبر امروزمان کمی متفاوت‌تر است. این خبر نشان از تعهد و مسئولیت‌پذیری خلبان و کادر درمانی دارد که در شرایطی نامساعد آب‌وهوایی، با نهایت ایثار و از خودگذشتگی تن به پرواز دادند تا مبادا مادر و نوزاد بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد از دست بروند. گرچه باد شدید و شرایط نامساعد جوی، امکان پرواز را از بالگرد گرفته بود و کادر پرواز و درمان اورژانس هوایی، گزینه‌های چندانی برای انتخاب نداشتند اما این را هم به‌خوبی می‌دانستند که اگر به مادر باردار نرسند، ممکن است او را از دست بدهند، پس با فداکاری تمام، تصمیمشان را گرفتند و به لطف خدا کاری کردند کارستان. این تیم اورژانس در سریع‌ترین زمان ممکن خود را به مادر باردار رساندند و او را به یاسوج منتقل کردند. فرایند زایمان این مادر در حین انتقال توسط خانم صفری مامای حاضر صورت گرفت، اما این مادر، دچار خونریزی شدید، افت فشارخون و کاهش سطح هوشیاری شده بود و اگر اقدام سریع اورژانس هوایی نبود، احتمالاً نجات جان مادر لودابی غیرممکن می‌شد؛ پس کاملاً بجاست اگر خداقوتی بگوییم به کادر پرواز و درمان که با شجاعت هرچه تمام در خلق این خبرخوب نقش داشتند.

کار فرهنگی به سبک آقای راننده

وقتی برای کار فرهنگی و ارتقا سطح فهم و شعور مردم کشورت دغدغه داشته باشی، از هر فضا و فرصتی که در اختیارت قرار بگیرد، بهترین بهره را می‌بری تا داشته‌هایت را با دیگران به اشتراک بگذاری؛ حتی اگر مجبور شوی از یک اتاقک کوچک مثل کابین خودرو کمک بگیری! به‌عکس بالا نگاه کنید تا موضوع دستتان بیاید. عکسی که خودتان برایمان فرستاده‌اید و قابی است از اقدام ارزشی یک راننده‌تاکسی. این راننده، تعدادی کتاب با داستان‌های کوتاه در فضای محدود خودروی خود قرار داده تا مسافران حتی در مسیری کوتاه، برای دقایقی هم که شده، چندخطی مطالعه کنند و دست از گوشی و فضای مجازی بردارند. کار فرهنگی این راننده‌تاکسی دست‌مریزاد دارد و اتفاقاً تلنگری است برای مسئولان و متولیان فرهنگی تا حداقل به سبک این راننده دغدغه‌مند از ظرفیت‌های لازم بهره برده و با اقداماتی کوچک اما اثرگذار، قدمی برای ارتقا سرانه مطالعه کشور که اوضاع خوبی هم ندارد، بردارند.

حواستان به انتخاب همنشین‌هایتان باشد

بارهاوبارها چه از بزرگان دین و چه از روان‌شناسان، توصیه‌هایی در مورد انتخاب همنشین شنیده‌ایم. انتخابی که می‌تواند مسیر زندگی آدم‌ها را به سمت‌وسوی متفاوتی سوق داده و حتی سرنوشت آن‌ها را تغییر دهد؛ بنابراین اگر برای دنیا و آخرتتان عاقبت‌به‌خیری می‌خواهید حتماً این توصیه را جدی بگیرید. آیت‌الله بهجت نیز در همین رابطه توصیه‌ای دارند که البته عمیق‌تر از انتخاب همنشین خوب برای توفیقات دنیوی است. ایشان فرموده‌اند: «با کسی نشست‌وبرخاست بکنید که وقتی او را دیدید به یاد خدا و طاعت خدا بیفتید؛ نه با کسانی که در فکر معاصی هستند و انسان را از یاد خدا باز می‌دارند.»
خوش خبر باشیدو اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبرخوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید. منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.خبرهای خوب بیشتر را اینجا بخوانید: ‌‎‎@GoodNews_Life پایان پیام/#خبرخوب #قطار #امام_رضا #اورژانس_هوایی
07:00 - 6 بهمن 1403

0 بازدید



1 پاسخ