14 فروردین 1405
حمایت استاد و هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران از حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران
مطالبه

اخراج استاد دانشگاه علم و صنعت ایران بدلیل حمایت از حملات آمریکا

عباس ترکاشوند استاد و هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده معماری و شهرسازی. این شخص بطور واضحی در حال دفاع از حمله خارجی و خواستار تسلیم ایران در برابر آمریکا و اسراییل شده. برای ما مردم ایران سوال است که چرا این افراد همچنان در دانشگاههای دولتی استخدام هستن و اخراج نمیشن! از جناب اقای محسنی اژه‌ای رییس محترم قوه قضاییه و نهاد قوه قضاییه خواستار برخورد با ابن استاد خاطی هستیم.

ریاست محترم قوه قضائیه جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، آقای حمید رسایی، امیر حسین ثابتی، وزارت دادگستری قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی، قوه ی قضائیه

سلام و احترام خدمت مخاطب گرامی فارس من پویشی مشابه با مطالبه شما قبلا ثبت شده است. لینک پویش: https://farsnews.ir/SetareSoheil/1775150132209489652با افزایش امضاها، سطح بالاتری از پیگیری در دستور کار خبرگزاری فارس قرار می‌گیرد.باتشکر فارس من
تصویر نمایه‌ی ‌رسول معظم‌
رسول معظم

@SetareSoheil  •  13 فروردین 1405

مطالبه عزل و محاکمه رئیس دانشگاه تهران

مطالبه

رئیس دانشگاه تهران برکنار شود

در زمان جنگ توجه به انحرافات و بازی کردن مسئولان در زمین دشمن باید بیشتر از اوقات دیگر مورد توجه نهاد های امنیتی نظارتی باشد. قوه قضائیه بیش از آن چه به جرائم شهروندان توجه می کند باید سخنان جرائم شبهه افکنی ها و فتنه انگیزی های وحدت شکن مسئولان توجه کند. عزل و محاکمه رئیس دانشگاه تهران که فتنه انگیزی های این شخص مسبوق به سابقه است باید در دستور کار قرار گیرد آقای محسنی اژه ای این صدا فقط از حلقوم و قلم مزدوران دشمن به گوش در زمان جنگ به گوش می رسد امام شهیدمان فرمودند: پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسه‌های خصمانه دشمن در داخل کشور و در دستگاه‌های مختلف برافراشته شود؛ باید همه مراقبت کنند و همه در این رابطه موظف هستند؛ در آموزش و پرورش، صداوسیما، مطبوعات، وزارتخانه‌هایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت که محل تربیت جوان‌ها هستند، باید مراقبت کنند. آنجا که دشمن بوسیله رزمندگان ما شکست خورد؛ نباید گذاشت آن دشمن شکست خورده در داخل کشور با انواع حیله‌ها و ترفندها نقشه خود را اجرایی کند.

وزارت علوم ، وزارت اطلاعات ، قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
14:40 - 14 فروردین 1405

5 واکنش
575 بازدید