29 دی 1404

رئیس پلیس: به‌نوبت سراغ اغتشاشگران خواهیم رفت

فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان با بیان اینکه تعدادزیادی از اغتشاشگران شناسایی شده‌اند می‌گوید که به نوبت، به سراغشان خواهیم رفت.
آقای رئیس در مورد وقایع بیمارستان امام خمینی ایلام نظری ندارید احیانا؟#خبرنگار باشرفی وجود نداره تا این سوال را از #مسئولان بپرسه؟#بیمارستان #ایلام #اعتراضات #اعتراض #امام_خمینی
15:20 - 29 دی 1404



4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علی آقا‌
@about29 دی 1404
تصویر نمایه‌ی ‌علی آقا‌
علی آقا

@about  •  29 دی 1404

«سند چشم انداز بیست ساله نظام»

سرانجام «سند چشم انداز بیست ساله نظام» چه شد؟

نمایش گزارش


در پاسخ به و
لطفا از دانشجویان حمایت بفرمایید https://farsnews.ir/Iran2020/1768551361718356183
تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷 ایران‌
🇮🇷 ایران

@Iran2020  •  26 دی 1404

ورود کمیسیون آموزش مجلس به موضوع کنکور دکتری ۱۴۰۵
مطالبه

ورود کمیسیون آموزش مجلس به موضوع کنکور دکتری ۱۴۰۵

به علت حوادث امنیتی اخیر در کشور و با هدف مدیریت شرایط برنامه امتحانی دانشگاه ها و نظام آموزش عالی باتعویق های ۲ تا ۳ هفته ای مواجه شد. به گونه ای که امتحانات پایان ترم دانشگاه های برتر کشور نظیر دانشگاه تهران، شریف، علم و صنعت، امیرکبیر، دانشگاه آزاد و... به ماه بهمن ماه کشیده شده است. با ایجاد این تعویق بالطبع دانشجویان ارشد که جز قشر ثابت و پر تعداد کنکور دکتری هستند با به همریختگی شدید برنامه های کنکوری و امتحانات پایان ترم مواجه شده اند. این به همریختگی برای بخش زیادی از دانشجویان اینگونه است که داوطلب کنکور دکتری در ۸ بهمن ماه امتحان دانشگاهی دارد، ۱۰‌بهمن #آزمون_دکتری و ۱۱ بهمن مجدد امتحان دانشگاه دارد. طبق روال مرسوم سال‌های قبل اغلب اوقات یک فرجه ۳ تا ۴ هفته ای برای جمع‌بندی آزمون دکتری لازم است که با تعطیلات بین دو ترم و شروع ترم این فرجه برای داوطلبان مهیا بود‌ اما اکنون با برگزاری یکماه زودتر آزمون دکتری و تعویق های پیش آمده این فرصت جمع بندی را از داوطلبان‌گرفته است. برهمگان واضح است که آزمون دکتری و این مقطع نقش مهمی در آینده علمی دانشگاهیان و بالطبع نظامی علمی و تحقیقاتی کشور دارد. در این شرایط داوطلبان کنکور خواستار #تعویق حداقل ۲هفته ای(برگزاری آزمون در ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴) یا تعویق کنکور به هفته سوم فروردین ۱۴۰۵ هستند. علاوه بر به همریختگی زمانی برنامه های امتحانات و تداخل فوق الذکر، قطعی اینترنت بین‌المللی(در زمان تنظیم این مطالبه بیش از یک هفته قطعی اینترنت) اکثر داوطلبان آزمون دکتری به منابع آنلاین نظیر کلاس‌های آموزشی ضبط شده، جزوات و مقالات پایگاه های علمی بین‌المللی دسترسی ندارند. این عدم دسترسی باعث کاهش کیفیت مطالعه و عدم آمادگی مطلوب‌ شده است. در مجموع می توان گفت ۱- تداخل امتحانات دانشگاهی با آزمون دکتری ۲- قطعی اینترنت بین‌المللی و ۳- اثرات روانی ناشی از حوادث اخیر توانمندی علمی داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ را دچار کاهش شدید کرده است به گونه ای که بسیاری از آینده سازان علمی کشور نمی توانند آنگونه که شایسته است ظرفیت های علمی خود را برای آزمون پیش رو به کار گیرند. به همین جهت از خبرگزاری فارس درخواست می شود این خواسته به حق داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ را به اعضای کمیسیون آموزش مجلس منتقل نموده و زمینه ساز تصمیم منطقی و مبتنی باشرایط فعلی اتخاذ شود.

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌احمد طحانی‌
@user17437676012230 دی 1404
در پاسخ به
ماجرای "وقایع بیمارستان امام خمینی ایلام" چیست؟ خوب بود خودتان بطور خلاصه اشاره می‌کردید که اصل مطلب چه بوده است...

تصویر نمایه‌ی ‌علی آقا‌
@about6 بهمن 1404
تصویر نمایه‌ی ‌علی آقا‌
علی آقا

@about  •  6 بهمن 1404

پرونده « هم میهن » در راه دادسرا چرا؟ چون نوشته برای چی به بیمارستان ایلام یورش بردید. (مقاله هم میهن: وقتی حریم درمان شکست)واقعا جرم بزرگی مرتکب شده. 🙃#روزنامه #هم_میهن #بیمارستان #یورش #ایلام #اعتراضات #سرکوب https://farsnews.ir/Mr__Ali/1768823401964081681