فارس من| درخواست مردم برای عدم فروش پوشاک ضد شئونات اسلامی

مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در خبرگزاری فارس خواستند تا از عرضه پوشاک مغایر با شئونات اسلامی در واحدهای صنفی جلوگیری شود.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی با عنوان « لزوم ممانعت از فعالیت متخلفان صنف پوشاک» عنوان کردند که با توجه به رواج تیشرت‌های آستین کوتاه به جای بلوز و تبدیل تدریجی شلوارها به شلوارک در میان آقایان و همچنین پوشش نامطلوب برخی از بانوان نگران کننده شده است. با این شرایط این سوال مطرح است که چرا اتحادیه پوشاک اجازه عرضه این نوع لباس ها را در واحدهای صنفی می دهد؟ چرا مسئولین در اتحادیه با عاملان پوشاک غیر متعارف و مغایر با شئونات اسلامی برخورد نمی کنند. مخاطبان خبرگزاری فارس همچنین عنوان کردند که متاسفانه اکنون فقط بحث عدم رعایت شئونات اسلامی در پوشاک مطرح نیست و متاسفانه در مواردی شاهد برهنگی هستیم بطوری که برخی افراد با ظاهری بسیار نامناسب در اماکن عمومی ظاهر می شود. مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت این پویش از مسئولین مربوطه خواستند که با توجه به حرمت ماه محرم هر چه سریع تر برای مقابله با رواج این پوشش های نامناسب اقدامات لازم را انجام دهند. سید شجاع الدین امامی رئوف درباره چرایی وضعیت نوع پوشش جوانان و دلیل گرایش جوانان به مدهای غربی، غیرمتعارف و حتی مغایر با شئونات اسلامی به خبرنگار فارس، گفت: اظهار نظر قاطع راجع به این موضوع کمی پیچیده است و نمی‌توان فقط یک دلیل را برای آن مطرح کرد. صرفا نمی‌توان این موضوع را از بعد اقتصادی دید.
این کارشناس حوزه پوشاک، افزود: واقعیت این است که بازار مد و لباس تابعی از شرایط سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و جامعه‌شناسی است. طراحان و تولیدکنندگان در یک بستر زمانی، مکانی و فرهنگی و هنری خاصی کار می‌کنند و این بستر مرتب دستخوش تغییراتی می شود. به خصوص نسل‌های جدید مثل نسل آلفا و نسل زد، سلیقه و نیازهای متفاوتی نسبت به نسلهای قبلی دارند و طبیعتا با نسل‌های قبلی مثل نسل ایکس تفاوت اساسی دارند. دبیر انجمن صنایع نساجی ایران بیان داشت: این تغییرات باعث چرخش بازار هم شده و بازار هم چون از مد و سلیقه مصرف کننده تبعیت می کندو این تمرکز و چرخش های بازار هم طبیعتا ممکنه همانطور که برای بعضی سلیقه ها قابل قبوله برای یک بخش های دیگری از جامعه قابل قبول نباشد.
وی با بیان اینکه نقش و تاثیر فرهنگ‌های جهانی و مد غربی را در تغییر سبک زندگی و پوشش جامعه ایرانی نادیده بگیریم، افزود: رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در این زمینه قطعا تاثیر بسیار زیادی دارند و مدهای جهانی را به سرعت منتقل می‌کنند. و طبیعتا با این حجم از تعاملات جوانان و مردم یک کشور به این حجم از تبلیغات رسانه ای و نمایش‌های تصویری در انتقال مد بی تاثیر نیست.
امامی رئوف بیان داشت: البته این سرعت انتشار مد ها صرفاً به دلیل سلیقه نیست بلکه بخشی از آن استراتژی های نوین بازاریابی در ایجاد نیازهای جدید در مصرف کننده و پاسخگویی به آن نیاز است ویا بخش بزرگی از این اثر پذیری از مدهای غربی ریشه های جامعه شناختی و نارضایتی و تمایل به تغییر ایجاد است.#پوشاک#پوشش#غیر_متعارف#شئونات_اسلامی
11:08 - 6 مرداد 1404




1 پاسخ

@user1715513519906 مرداد 1404
e
enwriter

@enwriter  •  20 تیر 1404

لزوم ممانعت از فعالیت متخلفان صنف پوشاک
مطالبه

لزوم ممانعت از فعالیت متخلفان صنف پوشاک

متأسفانه وضعیت پوشش نوجوانان و جوانان در جامعه به طرز نگران‌کننده‌ای رو به افول گذاشته است. آنچه امروز به وضوح مشاهده می‌شود، رواج تیشرت‌های آستین کوتاه به‌جای بلوز، و تبدیل تدریجی شلوارها به شلوارک است؛ متأسفانه این روند نامطلوب، به ویژه در پوشش بانوان نیز مشاهده می‌شود. جای سؤال است که چرا صنف پوشاک کشور اجازه ورود و عرضه این لباس‌های بی‌کیفیت و نامناسب را که با قیمت‌های ارزان به بازار سرازیر شده‌اند، می‌دهد؟ چرا مسئولان صنوف مختلف با مسببان ورود این پوشاک برخورد قاطع و قانونی نمی‌کنند و چرا پوشیدن چنین لباس‌هایی در اماکن عمومی ممنوع اعلام نمی‌شود؟ متأسفانه شرایطی به وجود آمده که دیگر بحث بدپوششی مطرح نیست، بلکه جامعه به‌سمت برهنگی پیش می‌رود. عده‌ای معدود نیز به بهانه فرارسیدن تابستان با ظاهری نامناسب و زننده در اماکن عمومی ظاهر می‌شوند و این وضعیت موجب تکدر خاطر مردم متدین جامعه شده است. از مسئولین محترم به ویژه با توجه به حرمت ماه محرم و سیدالشهدا (ع) تقاضا داریم هر چه سریع‌تر برای مقابله با رواج این پوشش‌های نامناسب اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. همچنین خواستار برخورد شدید و قانونی با واردکنندگان و توزیع‌کنندگان این نوع پوشاک، و پلمب مغازه‌ها و پاساژهای متخلف هستیم.

اتحادیه صنف پوشاک، اتحادیه صنف پوشاک وزارت کشور قوه قضاییه فراجا، دادگستری های کل کشور، سازمان گمرک ایران، سازمان بازرسی کل کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

پیگیری انجام شده برای پویش را چگونه ارزیابی میکنید

1 رأی  •  نظرسنجی پایان یافته است.
فقط ایجادکننده نظرسنجی می‌تواند لیست رأی‌دهندگان را ببیند

تصویر نمایه‌ی ‌فریدون کیانی‌
@FERIDOUNKIANI6 مرداد 1404
در پاسخ به
یادم هست شب عید برای خرید مانتو و چادر مناسب دخترانم به بازار رفتم. به سختی و خیلی دیر توانستم لباس مناسب شونات پیدا کنم. این مشکل اکثر خانواده ها بود. راستی چرا تولید کنندگان لباس زنانه یقه دار تولید نمی کنند. 80% مردم دنبال این نوع لباس بودند.