شهید طهرانچی نماد وحدت علم، ایمان و مسئولیت‌پذیری بود

معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شهید طهرانچی نماد بی‌نظیری از هم‌آمیختگی علم، ایمان و مسئولیت‌پذیری در جامعه دانشگاهی کشور بود.
یه گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر محمدمهدی طهرانچی , شهدای اقتدار در دانشگاه آزاد اصفهان اظهار داشت: شهادت دکتر طهرانچی و همسر گرانقدرشان ضایعه‌ای بزرگ برای دانشگاه آزاد و جامعه علمی کشور است.وی با اشاره به عمق ایمان و روحیه جهاد اکبر شهید طهرانچی افزود: آن‌چه از دکتر طهرانچی در این سال‌ها دیده می‌شد، جلوه‌ای از باورهای عمیق درونی و ایمان استوار او بود. ایشان به جهاد اکبر یعنی مبارزه با نفس و سختی‌های درونی باور داشت و در همه لحظات زندگی خود این آموزه را به نمایش گذاشت.جهان‌بین به ابعاد علمی شهید طهرانچی پرداخت و گفت: ایشان استاد ممتاز فیزیک بودند و در حوزه‌هایی چون نانو فناوری و محاسبات کوانتومی صاحب‌نظر بودند. مقالات علمی ایشان هزاران بار در مراجع معتبر بین‌المللی ارجاع شده است. با این حال، دکتر طهرانچی همیشه تأکید داشت که علم بدون حکمت و ایمان، ناقص است و این دو باید در کنار هم باشند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد از حساسیت ویژه شهید طهرانچی نسبت به تحولات علمی نوین، به‌خصوص هوش مصنوعی، یاد کرد و افزود: ایشان همواره بر آمادگی جامعه دانشگاهی و کشور برای مواجهه با تحولات فناورانه تأکید داشت و هشدار می‌داد اگر آمادگی لازم را نداشته باشیم، این موج‌های بزرگ علمی، آسیب‌زا خواهند بود.وی با بیان ویژگی‌های اخلاقی و مدیریتی دکتر طهرانچی گفت: شهید طهرانچی فردی بسیار متواضع، مردم‌دار و مسئولیت‌پذیر بود که نسبت به همکاران، اساتید و دانشجویان خود دلسوزانه رفتار می‌کرد. ایشان هیچ‌گاه اجازه نمی‌داد کسی به انتظار حضور او پای ماشین بنشیند و در برابر تهدیدات و فشارها همیشه با صبر و حوصله و روحیه‌ای پدرانه برخورد می‌کرد.جهان‌بین تصریح کرد: روحیه تلاش بی‌وقفه، امیدواری و ایستادگی شهید طهرانچی در سخت‌ترین شرایط، نشان‌دهنده عمق تعهد او به پیشرفت علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد بود.معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با بیان این‌که یاد و خاطره شهید طهرانچی همیشه در قلب جامعه دانشگاهی زنده خواهد ماند، گفت: شهادت ایشان، خسارتی جبران‌ناپذیر است اما راه و منش علمی، ایمانی و مدیریتی ایشان چراغ راه ما خواهد بود تا دانشگاه آزاد را به قله‌های بالاتر ترقی برسانیم.#شهید_طهرانچی #شهید #اسرائیل #رژیم_صهیونیستی #جنگ
09:49 - 11 تیر 1404