وزیر ارشاد: تماشاگران حوزه سینما به ۲۸.۵ میلیون نفر رسیده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه‌های موسیقی، تئاتر و سینما با ازدحام جمعیت مواجه هستیم و سینما، امسال یک رویداد بی‌نظیر تجربه کرد و تماشاگران این حوزه به حدود ۲۸.۵ میلیون نفر رسیده و این عدد تا پایان سال به ۳۰ میلیون نفر نزدیک خواهد شد و از لحاظ درآمد تقریباً همه رکوردها جابه‌جا شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب در نشست صمیمانه با جمعی از جوانان و اهالی فرهنگ و هنر شهرستان دماوند اظهار کرد: شهر دماوند به لحاظ موقعیت جغرافیایی و تاریخی وضعیت ممتازی در کشور دارد.وی با بیان اینکه قله دماوند نماد ایران عزیز ماست، با اشاره به شعر معروف «ای دیو سپید پای دربند، ای گنبد گیتی ای دماوند» گفت: وقتی قله دماوند را مشاهده می‌کنیم، شکوه آن ما را جذب می‌کند و این قله، نماد ایران است.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اخیراً یک سایت قوی را راه اندازی کردیم که همه جذابیت‌های ایران در بخش‌های مختلف را به زبان‌های مختلف جمع‌آوری کردیم و نام این سایت دماوند است؛ هر ایرانی خارجی در هر دنیایی که بخواهد درباره ایران اطلاعات تصویری و صوتی و عکس و نوشتاری به دست بیاورد، می‌تواند وارد این سایت می‌شود.اسماعیلی تاکید کرد: قله دماوند یک نقطه طلایی است که بحث‌های تاریخی و اسطوره‌ای در کنار آن شکل گرفته است و در همه جای دنیا، دماوند را می‌شناسند.وی در ادامه با اشاره به اینکه باید یک پلاتوی خوب برای هنرمندان دماوند ساخته شود، افزود: سکوی تعزیه را شاید بتوان تا حدی برآورده کرد، چراکه با محدودیت منابع مواجه هستیم که باید بیشترین استفاده را کنیم و ما اعتباری تا سقف ۲۰ میلیون تومان را در آخر سال برای هر انجمن‌ فرهنگی و هنری دماوند اختصاص می‌دهیم تا بتوانند به فعالیت‌های خود ادامه دهند.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص بیمه هنرمندان گفت: صندوق بیمه هنر برای ارائه خدمات آماده است و در دوره ما ۴۰ هزار هنرمند به عضویت صندوق بیمه هنر درآمدند و اکنون آمار عضویت‌ها به بالای ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان برای ۵۶ دفتر انجمن سینمای جوان در کشور

اسماعیلی تصریح کرد: در مورد بخش آموزش هم در شهرستان دماوند درخواست‌ها را بدهید تا ما تأمین بودجه آن را به صورت مستقل انجام دهیم.وی بیان کرد: در خصوص انجمن‌های سینمای جوان در کشور تا پایان سال یا نهایتا اول سال آینده تلاش می‌کنیم که در جهت بروزرسانی تجهیزات و زیرساخت‌های جدید بین دو تا سه میلیارد تومان اختصاص یابد و در این راستا، ۱۸۰ میلیارد تومان برای ۵۶ دفتر انجمن سینمای جوان در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حوزه فرهنگ و هنر پرطرفدار است، افزود: در حوزه‌های موسیقی، تئاتر و سینما با ازدحام جمعیت مواجه هستیم و در حوزه سینما امسال یک رویداد بی‌نظیر تجربه کرد و تماشاگران این حوزه به حدود ۲۸.۵ میلیون نفر رسیده و این عدد تا پایان سال به ۳۰ میلیون نفر نزدیک خواهد شد و از لحاظ درآمد تقریباً همه رکوردها جابه‌جا شده است.اسماعیلی ادامه داد: از حیث ساخت سینما در کشور، ۵۷۰ سینما ابتدای دولت تحویل گرفتیم و اکنون که دو سال گذشته، ۹۰۰ سینما در کشور داریم و این عدد در حال افزایش است.
پایان پیام/#دماوند #سینما #وزیر_ارشاد #فرهنگ #محمدمهدی_اسماعیلی
21:18 - 17 اسفند 1402





3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مرتضی جوادی‌
@user17080540618518 اسفند 1402
در پاسخ به @Moradii
۱/دولت رئیسی در حوزه فرهنگ ، بسیار بدتر از روحانی عمل کرده است.وزرایی مثل همین وزیر ارشاد و وزیر گردشگری(ضرغامی) کاملا لیبرال مسلک و رسانه زده هستند.بخاطر لغو یک کنسرت عذرخواهی می کند ولی هنگام هزاران بار توهین به حجاب و دین ، لال مادر زاد هستند

تصویر نمایه‌ی ‌مرتضی جوادی‌
@user17080540618518 اسفند 1402
در پاسخ به @Moradii
۲/ بالا رفتن آمار مشتریان سینما ، تئاتر، فیلمها، کتاب ،روزنامه و...الزاما مثبت یا منفی نیست.امکان دارد مردم زیاد کالای فرهنگی مصرف کنند (فیلم،کتاب،روزنامه،موسیقی و . . . ) ولی هیچگونه تعالی فکری و فرهنگی نداشته باشند که هیچ بلکه سقوط هم بکنند.مسئله مهم تر کیفیت کالای فرهنگی است.