توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد ارقام میلیاردی منتشرشده درباره هنرمندان ناشی از اشتباه در تفکیک کمک بلاعوض و تسهیلات بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، نیکنام حسینی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتشار گزارش‌هایی با عنوان «پرداخت کمک‌های بلاعوض، ارقام متفاوت به ۲۰۳ هنرمند» گفت: اصل درخواست ثبت‌شده در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، درباره اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از معیشت هنرمندان در دوره جنگ رمضان و پس از آن بود. در جریان آماده‌سازی پاسخ، به دلیل برخی بی‌دقتی‌ها در فرایند اداری، فایلی بارگذاری شد که علاوه بر اطلاعات و آمار کلی، نام اشخاص و میزان حمایت مالی قابل انتساب به هر فرد را نیز در بر می‌گرفت.او اظهار کرد: این فایل پیش از بارگذاری باید از نظر حقوقی و از منظر حفاظت از اطلاعات شخصی بررسی و پالایش می‌شد. این کنترل به‌درستی انجام نشد و اطلاعاتی در پاسخ اولیه قرار گرفت که انتشار آن‌ها با الزامات قانونی مربوط به حفظ حریم خصوصی اشخاص سازگار نبود، این امر نیز پس از چند ساعت از انتشار پاسخ اولیه به سرعت اصلاح شد اما به هر صورت، اگر چه این بی‌دقتی از سوی همکاران مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ صورت نگرفته است، اما مسئولیت این بی‌دقتیِ سهوی را می‌پذیریم.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ توضیح داد: مطابق قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، اصل بر دسترسی مردم و رسانه‌ها به اطلاعات عمومی دستگاه‌هاست، اما این حق شامل انتشار اطلاعات خصوصی اشخاص حقیقی، از جمله نام، کد ملی، اطلاعات تماس و میزان حمایت مالی پرداخت‌شده به هر فرد نمی‌شود. دستگاه اجرایی حتی پس از انتشار سهوی این اطلاعات نیز همچنان موظف است از حقوق و اطلاعات شخصی افراد صیانت کند.مشاور وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه هم‌اکنون پاسخ اصلاح‌شده به‌طور رسمی در سامانه شفافیت این وزارتخانه درج شده است، بیان کرد: بر اساس این اصلاحیه، بخش‌های حاوی اطلاعات شخصی در پاسخ قبلی از درجه اعتبار ساقط شده و از زمان صدور پاسخ جدید، صرفا آمارهای کلی و تجمیعی ارائه‌شده در اصلاحیه، پاسخ رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب می‌شود.
او در ادامه به تفکیک حمایت‌های صورت‌گرفته پرداخت و گفت: در دوره مورد سؤال، به ۲۰۳ نفر از هنرمندان واجد شرایط، در مجموع ۳۹ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال، معادل سه میلیارد و ۹۲۳ میلیون تومان، کمک بلاعوض پرداخت شده است. همچنین ۹۱ نفر از هنرمندان واجد شرایط، در مجموع ۱۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، معادل ۱۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان، تسهیلات قرض‌الحسنه دریافت کرده‌اند.حسینی‌پور تأکید کرد: در برخی گزارش‌های منتشرشده، این دو نوع حمایت با یکدیگر خلط و اشتباه شده و مبالغ مربوط به تسهیلات قرض‌الحسنه نیز به‌عنوان کمک بلاعوض معرفی شده است؛ در حالی که کمک بلاعوض و تسهیلات قرض‌الحسنه، از نظر ماهیت، ضوابط و نحوه بازپرداخت، دو موضوع کاملا متفاوت هستند.او ادامه داد: این برداشت که به ۲۰۳ هنرمند، کمک‌های بلاعوضی از ۳۰ میلیون تا دو میلیارد تومان پرداخت شده، با آمار رسمی و تفکیک واقعی پرداخت‌ها انطباق ندارد. مبالغی که در برخی ردیف‌ها با ارقام بالاتر مشاهده شده‌اند، نباید بدون توجه به عنوان و ماهیت پرداخت، به‌عنوان کمک بلاعوض معرفی می‌شدند.رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ تصریح کرد: حتی مقایسه ساده ارقام نیز این اشتباه را نشان می‌دهد؛ زیرا مجموع کمک بلاعوض پرداخت‌شده به ۲۰۳ نفر، سه میلیارد و ۹۲۳ میلیون تومان بوده است و طبیعتاً نمی‌توان ارقام میلیاردی مطرح‌شده در گزارش را به‌عنوان کمک بلاعوض به افراد، با این مجموع تطبیق داد.
مشاور وزیر فرهنگ در عین حال، با تأکید بر اینکه اصلاح گزارش‌های منتشرشده، از مسئولیت وزارتخانه در قبال بی‌دقتی اولیه نمی‌کاهد، گفت: ما در مقام نادیده‌گرفتن یا توجیه خطایی که در فرایند اداری رخ داده نیستیم. اطلاعات باید پیش از بارگذاری با دقت بیشتری بررسی می‌شد و انتشار مشخصات اشخاص اتفاق قابل دفاعی نبود. در عین حال، انتظار می‌رود رسانه‌هایی که بر مبنای فایل اولیه گزارش‌هایی منتشر کرده‌اند نیز پس از دریافت اصلاحیه رسمی، تفکیک میان کمک بلاعوض و تسهیلات قرض‌الحسنه را در مطالب خود اعمال کنند.حسینی‌پور در پایان اظهار کرد: حمایت از معیشت و جبران بخشی از خسارت‌های واردشده به هنرمندان، در چارچوب اعتبارات و ضوابط قانونی انجام شده است. وزارت فرهنگ ضمن ارائه اطلاعات عمومی و پاسخ‌گویی درباره عملکرد خود، موظف است از انتشار اطلاعات شخصی دریافت‌کنندگان حمایت‌ها جلوگیری کند و پاسخ اصلاحی نیز با همین هدف صادر شده است. در عین حال باید تاکید کرد که تکریم هنرمندان، در عین حفظ حریم خصوصی آن‌ها باید در همه زمان‌ها انجام شود؛ چه در بحران و چه در شرایط دیگر. لذا وزارت فرهنگ کمک به هنرمندان تا امکان را وظیفه خود می‌داند اما نباید چنین مشکلاتی از جمله مبالغ و نام اشخاص، مورد خطا قرار بگیرد.#هنرمندان #وزارت_ارشاد #اطلاعات_هنرمندان #تسهیلات
17:24 - 24 تیر 1405



11 Replies

@Mahintaj24 تیر 1405
Replying to
از این سفره انقلاب نون خشک هم به ما نمیرسه

Profile picture of ‌علیرضا‌
از الان برای انتخابات بعدی پول پاشی به هنرپیشه ها شروع شده ولی خوب انشالله سید علی خمینی به این پول پاشی نیاز ندارد چه ترکیبی میشه سید مجتبی و سید علی

@Hgkkkm24 تیر 1405
Replying to
ای جوناونم بلاعوض! بابت هیچی

Profile picture of ‌هانیه شجاعی زند‌
@Shojaee24 تیر 1405
Replying to

چرا جریان شبه‌روشنفکری توان فهم راز پرچم سرخ را ندارد؟

انتقام در فرهنگ اهل‌بیت (ع) ناشی از کینه و هوس شخصی نیست، بلکه به معنای اجرای عدالت، کیفر الهی و مجازات ظالم است.برای مشروعیت و الهی بودن انتقام، باید به آیاتی نظیر آیه ۳۷ سوره زمر و آیه ۴ سوره آل‌عمران اشاره کرد که خداوند را ذو انتقام (صاحب انتقام) معرفی می‌کنند.

Show this thread


@user17686361628124 تیر 1405
Replying to
آره بدین تا بیشتر لگد بزنن، همین ها فردا مصاحبه میکنن میگن یک ریال پول از دولت و حکومت نگرفتم

Profile picture of ‌masoud payrow‌
@mika602024 تیر 1405
Replying to
ای جااان نوش جانتون عزیزانم...فقط دفعه بعد بد جمهوری اسلامی رو گفتین و یه تف هم روش..به ذکر دلیل مثل این موارد بگید ما هم شاید متنفر شدیم

Profile picture of ‌بابک بادی‌
@user17685166058724 تیر 1405
Profile picture of ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  23 تیر 1405

سوال از نمایندگان مجلس با توجه به شرایط ویژه و خطیری که در آن قرار داریم.آیا اولویت مسائل جانی و مالی و اقتصادی مردم و حفظ زیرساخت های،کشور است؟راه های کوتاه و بلند مدت برای تقویت دفاع برای جلوگیری از ویرانی زیرساخت ها چیست؟
Question

چند سوال از نمایندگان مجلس

چند سوال بسیار مهم و کلیدی از نمایندگان محترم مجلس: نمایندگان محترم ، برای جلوگیری از جنگ و این حجم از خسارات جانی و مالی تا به حال چه کرده اند؟ برای متوقف کردن جنگ و برای جلوگیری از ادامه خسارات جانی و مالی ، ناشی از آن چه خواهند کرد؟و چه برنامه هایی دارند؟ حالا که به مجلس برگشتند ، خود نیز بر تبل جنگ خواهند کوبید؟ یا شرایط را برای مصلحت کشور و مردم به سمت امنیت و آرامش اقتصادی و سیاسی پیش خواهند برد؟ برای رفع گرانی و تورم و سرکشی تولید کنندگان کالا و خدمات چه کارهایی خواهند کرد؟ برای مقابله با گرانی مسکن، خودرو و خدمات چه طرح‌هایی دارند؟ چگونه دولت را وادار می‌سازند تا مبلغ کالا برگ را آنطور که قول داده بود و وعده کرده بود که هماهنگ با تورم افزایش یابد را اجرایی کنند؟ برای نزدیک سازی کشورهای همسایه و مسلمان و عرب به مواضع دفاعی،ایران چه برنامه هایی دارید ؟(تا آنها در زمین بازی اسرائیل بازی،نکنند). برای جلوگیری از آسیب به زیرساخت ها و تقویت دفاع از زیر ساخت ها چه برنامه های فوری و بلند مدتی دارند؟ آیا موافق جنگ بودید یا هستید ؟ و اگر هستید ، قسمتی از خسارات وارده را از،حقوقتان پرداخت می‌نمایید ؟ آیا حاضر،هستید ، به جنوب کشور سفر کرده و دوش تا دوش سربازان جان برکف این مرز و بوم از کیان کشور دفاع نمایید؟ آیا قسمتی از،حقوق ماهیانه خود را بابت خسارت دیدگان و ایجاد صندوق برای بازسازی زیرساخت ها پرداخت می‌نمایید؟ آیا نمایش و شعار در اولویت شما هست و یا واقعا فکری به حال مردم در رنج ،در جنگ و تورم زده خواهید کرد؟ آیا دغدغه آحاد مردم با دغدغه های نمایندگان ملت متفاوت است یا خیر؟ آیا نمایندگان مردم، نماینده گروهی، خاص هستند و یا آحاد مردم؟ سخن آخر اینکه : آیا مجلسی میخواهند باشند ، که بتواند جلوی تورم ، گرانی، گرانفروشی و کمبودها را بگیرد و سایه صلح پایدار را به کشور هدیه کند؟ آیا مجلسی میخواهد که بر شلوغی و پیچیده شدن وضع موجود بیافزاید ؟ آیا مجلسی میخواهند باشند که به دور از،شعار و نمایش به دغدغه های،اصلی مردم بپردازند؟ با آرزوی توفیق برای همه دلسوزان کشور و مسئولان و تصمیم گیران پاکدست

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌9**2691‌
@Mahashemi24 تیر 1405
Replying to
به کدوم هنرمندها دادید؟ میشه روشن کنید؟ راستی نظرتون چیه در مورد اینکه سام درخشانی به تازگی پست نتانیاهو رو لایک کرده؟

Profile picture of ‌Serab Komar‌
@Serabkomar24 تیر 1405
Replying to
مطابق با کدام‌قانون‌شما میلیاردها تومان بابت‌کمک بلاعوض به چند تا سلبریتی مد نظر خودتان پول خیرات می کنید؟‌

@user17461202288824 تیر 1405
Replying to
اسامی دریافت کنندگان وجه بلاعوض را اعلام کند خبرگزاری فارس. آیا دولت پول بیمه بیکاری کارگران را هم پرداخت کرده؟

@MOHAA11024 تیر 1405
Replying to
این همه پول دادید بهشون و در زمانی که بهشون نیاز داشتید سکوت کردن و حتی بهتون پشت کردن؟ 😂متاسفانه خیلی ضعیفید و نمیتونید این افراد رو کنترل کنید