اربعین نرسیده، تخریب‌ها شروع شد!

با نزدیک‌شدن به اربعین، رسانه‌های معاند و چهره‌های ضد انقلاب بار دیگر پروژه تخریب بزرگترین اجتماع مذهبی جهان را کلید زده‌اند.
از شایعه تا واقعیت: با نزدیک‌شدن به ایام اربعین حسینی، بار دیگر اتاق‌فکر رسانه‌های معاند فارسی‌زبان، پروژه نخ‌نما و تخریب بزرگترین اجتماع سالانه شیعیان جهان را از سر گرفته‌اند. آنچه امسال متمایزتر از سال‌های گذشته است، آغاز زودهنگام این هجمه‌هاست؛ هجمه‌هایی که هم‌راستا با مشکل کم‌آبی و قطعی برق در کشور، تلاش دارند ذهن مخاطب را منحرف کنند تا خدمات‌رسانی به زائران اربعین را عامل کمبودها و بحران‌های داخلی قلمداد کنند.
در تازه‌ترین اقدام، شبکه «ایران‌اینترنشنال» با انتشار پستی در اینستاگرام مدعی شد: «به زائران اربعین اینترنت رایگان داده خواهد شد.» القایی که به‌وضوح تلاش دارد فضای عمومی جامعه را علیه این مراسم مذهبی تحریک کند. حال آنکه بررسی سخنان جواد تشکری‌حسینی، سخنگوی ستاد اربعین، نشان می‌دهد این خدمات اینترنتی تنها در محدوده مشخص مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا ارائه خواهد شد و هدف آن نیز اطلاع‌رسانی و تحلیل لحظه‌ای برای زائران است، نه دسترسی نامحدود و فراگیر.
چندی پیش علی کریمی در اینستاگرام ادعا کرد محمد شیاع‌السودانی، نخست‌وزیر عراق، زائران ایرانی را «زباله‌گرد» و «متقاضی غذای نذری» خوانده است! ادعایی که دروغ بودن آن بلافاصله مشخص شد.
مرور چند شایعه هدفمند علیه اربعینرسانه‌های معاند در سال‌های اخیر بارها از حربه‌های نخ‌نما و دروغ‌پردازی‌های هدفمند برای تخریب چهره مراسم اربعین استفاده کرده‌اند. در ادامه برخی از مهم‌ترین این موارد را مرور می‌کنیم:شایعه انتقال ۳۰ هزار تن مواد غذایی از بیت‌المال!یکی دیگر از این شبهات که باز هم علی کریمی پشت آن بود، ادعای انتقال ۳۰ هزار تن مواد غذایی برای اربعین از ایران به عراق است. وی مدعی شده بود این مواد از سوی بیت‌المال به عراق منتقل می‌شود، حال آنکه این مواد توسط موکب‌های مردمی و خیرین تهیه می‌شود، نه دولت.
ادعای کاهش استقبال در اربعین ۱۴۰۲!در سال ۱۴۰۲، برخی کاربران ضد انقلاب و باز هم علی کریمی مدعی شدند میزان مشارکت ایرانیان در راهپیمایی اربعین کاهش چشمگیری داشته و تنها یک‌سوم تقاضای معمول برای این سفر معنوی ثبت شده است. این در حالی بود که آمار رسمی ستاد اربعین از حضور بیش از ۴ میلیون و ۵۰ هزار زائر ایرانی حکایت داشت و ازدحام در مرزها نیز گواه روشنی بر این استقبال بود.
تحریف ماجرای ارز اربعینایران‌اینترنشنال پس از سخنان محمدرضا فرزین، رئیس‌کل وقت بانک مرکزی درباره اختصاص ارز ۲۰ هزار دیناری برای زائران، با شیطنت رسانه‌ای این موضوع را طوری منتشر کرد که مخاطب گمان کند این مبلغ به‌صورت «هدیه» و رایگان به زائران اعطا می‌شود. حال آنکه ارز مسافرتی همواره جزو خدمات ثابت برای مسافران بوده و در سال ۱۴۰۲ صرفاً به‌جای دلار، به‌شکل دینار ارائه شد.
عملیات انتحاری «منوتو» در تحریف تصاویرشبکه تلویزیونی «منوتو» در یکی از عجیب‌ترین ادعاهای خود مدعی شد حکومت ایران با «ترفندهای فیلم‌برداری»، جمعیت زائران را بیش از حد واقعی نشان می‌دهد. این دروغ آشکار در حالی مطرح شد که به گفته عتبه مقدسه عباسیه، تنها در اربعین سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۲ میلیون زائر در کربلا حضور داشته‌اند؛ آماری که از افزایش چشمگیر شرکت‌کنندگان نسبت به سال‌های قبل خبر داد.
۳ MB
تکرار شایعات بی‌اساس برای برهم‌زدن وحدت ایران و عراقدر سال‌های اخیر با نزدیکی روابط ایران و عراق، شاهد افزایش زائران عراقی در مشهد و حضور پررنگ ایرانیان در راهپیمایی اربعین بوده‌ایم. اما جریان‌های معاند با انتشار شایعات کذب مانند ادعای وجود دفاتر صیغه برای زائران در مشهد یا درگیری‌های ایرانی-عراقی، تلاش می‌کنند روابط دو ملت را تخریب کنند. ادعاهایی که بارها توسط مسئولان تکذیب شده است.
پایان پیام/#اربعین برای دسترسی به پاسخ جدیدترین شایعات، صفحه شبهه‌وشایعه خبرگزاری فارس را دنبال کنید.
09:50 - 5 مرداد 1404

6 بازنشر20 واکنش
167٫6k بازدید




12 پاسخ

@user17091017037526188545 مرداد 1404
در پاسخ به
ادب از که آموختی ، از بی ادبانهرچه این حرامیان بگن برعکسشو انجام بدیم درسته

تصویر نمایه‌ی ‌شهاب‌
@ShahabeIrani5 مرداد 1404
در پاسخ به
چند ده هزار ایرانی مجازند بروند و در یک فقره نوروز 80 میلیون دلار،‌ آن هم با ارز مسافرتی در ترکیه هزینه کنند ولی بقیه حق ندارند با هزینه شخصی شون (و سهمیه ناچیز ارز اربعین که معادل 15 درصد ارز مسافرتیه و یکی مثل من و خانوادم هرگز نگرفته)، برن اربعین؟!این جماعتی که دم از آزادی میزنن بالقوه و بالفعل …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا اللهم عجل لولیک الفرج‌
@user17091000863269758345 مرداد 1404
در پاسخ به
هر کس که با آل علی علیه السلام در افتاد ورافتاد صلی الله علیک یا اباعبداللهاللهم عجل لولیک الفرجاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@Mecyal5 مرداد 1404
در پاسخ به
اگر برای این زائرها چیزی هم ارائه بشه مثل آب، غذا و ... مشکلی نیست که .. برای ایرانی ها داره خرج میشه

@Weryui5 مرداد 1404
در پاسخ به
خودشان خوار وذلیل می کنند وگرنه نورحسین خاموش شدنی نیست

@user17091012064572901975 مرداد 1404
در پاسخ به
اربعین حسینی رو با نزری و غذا، سرشت دادن.اینها همه اش هم جزع دوست داشتن امام حسین حساب میشه. مثل این که بگوین فلانی رفته تفریح با خودش غذا برده.می خواهید با غذا تفریح طرف را خراب کنید.چون تفریح هم با غذا اجین هست.می خواهند چطوری با این شایع و دروغ پراکنی اربعین خراب کنند.هر کس و هر نهادی هم هر هجمه …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌بیگی‌
@baigy5 مرداد 1404
در پاسخ به
فهم و شعور درک اربعین و فضیلت آن از روح کوچک و حیوانی خیلی ها بیشتر است

@user17091016685072362125 مرداد 1404
در پاسخ به
آقایان فارس نیوز ، بارها تو همین جا نوشتم مخاطب شما یا دوستان انقلاب هستند که هرگز گول اینترنشنال و بقیه رو نمیخورن، یا دشمنان شما و انقلاب که برای رصد و فحاشی به صفحات فارس میانبرید برای قشر خاکستری تو اینیستاگرام به شکل دیگری تولید محتوا کنید تا ملت کمتر گول بخورن

تصویر نمایه‌ی ‌نورالهدا‌
@Mahoor5 مرداد 1404
در پاسخ به
مسئله اصلاً این حرفا نیست.وحشت از روزیه که این جمعیت کمونه کنه سمت جایی که باید.ما لشکر حقیم و هدف قدس شریف است

@al_aghsa5 مرداد 1404
در پاسخ به
ناله شیاطین چون از اربعین بکنده پس حرکت درستی ، این جماعت گوساله پرست نمیفهمن عاشق حسین بودن یعنی چه

@user17091000399827868685 مرداد 1404
در پاسخ به
سلام ، در روزگاران قدیم منازل لوله کشی آب نداشتند و از محل ذخیره آب در آب انبار یا حوض استفاده می کردند و توالت ( مستراح ! ) عموما در حیاط منزل و دور از ساختمان بود ، مردمتمولی روزی میهمان داشت و او قصد توالت کرد و در این میان نوکر آفتابه راازآب پر کرد و به میهمان داد ، متعاقبا مرد متمول قصد رفتن به…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌محمد رضا نادری‌
@mohammad_reza_naderi5 مرداد 1404
در پاسخ به
میگه اعتقادش آبجو است!اینکه بی‌اعتقادی و مرام شیطانی است ملعون!