عودت ميلياردی وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته

رئيس پليس فتای استان اردبیل از عودت ۳ ميليارد ريالي وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته با اقدام تخصصی و سريع کارشناسان پليس فتا خبر داد.
سرهنگ علی قهرمان طالع، رئيس پليس فتای استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: در پی مراجعه فردی به مرکز امداد و فوريت‌های سايبری پليس فتای اردبيل و اعلام شکايت مبنی بر برداشت غيرمجاز ۳ ميليارد ریال از حساب بانکی وی، بررسی موضوع در دستور كار کارشناسان پليس پليس فتا قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی‌های تخصصی انجام شده مشخص شد کلاهبرداری پس از دريافت پيام حاوی لينک جعلی و با عنوان ابلاغيه قضايی و لينک بر روی اين پيام انجام شده به طوري که پس از اين برداشت کلاهبرداران پس از جابجايی چند حساب، اقدام به خريد ارز ديجيتال کرده‌اند.رئيس پليس فتای استان اردبيل گفت: با اقدامات سريع و تخصصی کارشناسان پليس فتا، مبلغ کلاهبرداری شده به حساب مالباخته عودت داده شد.سرهنگ قهرمان طالع خاطرنشان کرد: پيامک ابلاغيه قضايی ثنا فاقد لينک بوده و از طريق پيام‌رسان‌ها و شماره‌های شخصی ارسال نمی‌شود و تنها از سرشماره‌های رسمی ADLIRAN ارسال می‌شود.وی گفت: لذا شهروندان نسبت به دريافت پيام‌های مشکوک، به‌ ويژه پيام‌های حاوی لينک‌های ناشناس، هوشيار باشند و از کليک بر روی اين لينک‌ها خودداری کنند.
اخبار استان اردبیل را از اینجا دنبال کنید.#نیروی_انتظامی#ابلاغیه_قضایی#ارز_دیجیتال
12:59 - 27 اردیبهشت 1404