استفاده درست از اینترنت
پیشنهادها

به کمک اینترنت بین‌ الملل، اغتشاشگران را دستگیر کنید

قطعا همگی توی پیام رسانها و مدیای خارجی با افراد مزدوز ، سایبری هاس آلبانی نشین و آشوبگران برخورد داشتیم . خیلیا با یک آی دی فیک بدون هیچ نام یا عکسی ، اما خیلیا با اسمو عکسو شماره !! همیشه برام سواله چرا توی زمانهای امنیتی ، مسئولین به جای قطع اینترنت ، از اینترنت برای نفوذ و و بدست آوردن اطلاعات آشوبگران استفاده نمیکنند ؟ منو شما که یه فرد کاملا معمولی هسنتیم میتونیم این اکانتها رو تشخیص بدیم ! برای مسئولین امنیتی کشور کاری نداره پیدا کردن این مزدورها ! یا اصلا کاربرها بماند ، ادمین و صاحبان کانال ها چی ؟ خیلی از این کانالها ادمینهاشون داخل ایرانن و کاملا کانال و گروهشونو تبدیل به یه فضای اپوزیسیونی کردن ، خیالشونم راحته کسی کارشون ندارد ! بر فرض مثال ین کانالی در تلگرام در جنگ ۱۲ روزه ایران میلیونی کاربر گرفت ، از اسم کانال خبر فوری و لوگوش استفاده میکنه ( چرا کانال خبر فوری ریپورت کپی رایت نمیزنه ؟!) این کانال با فیلمای شبکه عبری توی جنگ ۱۲ روزه و شخم زدن سرزمین رژیم کودک کش صهیونیستی اومد بالا ، اسم کانال مستقل هم روی خودشون گذاشتن ، اما توی اعتراضات ، مردم رو به اغتشاش تشویق می‌کنند و کاملا جهت دهی می‌کنند. به مغز مخاطب ، راه حل فیلترینگ نیست ، صورت مسئله پاک می‌شود اینجوری ! راه حل برخورد قاطع نیروهای امنیتی است ، دستگیری کار برای تروریستیش ، کسانی که فراخوان های همراه با خشونت را اطلاع می‌دهند و دستگیری ادمین های کانال هست ! وقتی اینکار انجام شود و پست وزارت اطلاعات مبنی بر بستن شدن کانالشون گذاشتن شود ، درس عبرتی برای بقیه می‌شود چون اینترنت قطع بود این کانال هم پست نمیذاشتن پس داخل ایران وطنو دارن میفروشن ! الان این مسئله رو به کجا اطلاع بدیم ؟ کی پیگیری میکنه ؟ هیچکس ! من با ادمینش صحبت میکردم میگفتم اینهمه فحاشی به مسئولان ، به مذهب ،..... ، چجوری اجازه میدین ؟ کانال هایتان که بستن تجربه می شود برایتان ، ادمینش با پوزخند میگه هیچکی کاری به ما ندارد ، هیچ کس هم نمیتواند ببنده کانال و گروه را. اینقدر مطمئنه طرف ! پیگیری کنید قطع نکنید !

وزرت اطلاعات

0
100
گزارش از مطالبه
23:16 - 10 بهمن 1404




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi11 بهمن 1404
در پاسخ به
https://farsnews.ir/user176833631165/1768512766837940597 🌱حمایت از محاکمه رضا ربع پهلوی در دادگاه های بین المللی🌴درخواست راه اندازی موتور جستجو ملی قدرتمند در فضای مجازیhttps://farsnews.ir/user176833631165/1768652156770969995
مطالبه

رضا پهلوی را در دادگاه لاهه محکوم کنید

بعد از انقلاب ۵۷ خاندان پهلوی از هر طریقی که توانستند به کشور و مردم ضربه زدند. در اغتشاش ۱۴۰۴ نیز رضا پهلوی که در جنگ ۱۲ روزه با اسراییل از حمله به ایران حمایت کرده بود بعنوان تفاله نفوذی آمریکا و اسراییل و با سربازان پیاده نظامش اعتراضات به حق مردم را بسمت خشونت و کشتار پیش برد. با توجه به قوانین بین المللی و دادگاه لاهه از مسئولین ایران اسلامی میخواهیم ایشان را به دادگاه لاهه بکشانند و کارهای خیانت آمیز ایشان را محکوم نمایند.

قوه قضائيه، وزارت خارجه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌علی تهرانی‌
@Alitehrani11 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌علی تهرانی‌
علی تهرانی

@Alitehrani  •  9 بهمن 1404

سوال

چرا مطالبه برخورد با اغتشاشگران من حذف شد؟

سلام یک مطالبه نوشتم که دستگاه قضا فریب عذرخواهی های دروغین اغتشاشگران را نخورد، بیش از ۲۰۰۰ حمایت هم گرفته بود، چرا پاک شد؟

خبرگزاری فارس، جناب آقای دکتر پیام تیرانداز مدیرعامل محترم خبرگزاري فارس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌Mohammad‌
@IRAN_HMD13 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Mohammad‌
Mohammad

@IRAN_HMD  •  10 بهمن 1404

ادامه تولید پژو پارس
مطالبه

ادامه تولید پژو پارس

باسلام جناب مدیر شرکت ایران خودرو به استحضار میرسانم ما خواستار ادامه تولید پژو پارس هستیم، این ماشین بهترین ماشین بین ماشین های ایرانی بود که متأسفانه تولیدش را متوقف کردید و هیچ وقت دلیلش را نگفتید. پارس را به لیست ماشین های قابل عرضه اضافه کنید تا فروشتان هم بیشتر شود، و مردم هم راضی!

شرکت ایران خودرو، مدیر عامل ایران خودرو، عادل پیر محمدی، ایران خودرو

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌دوست‌
@dooste_khoob13 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌دوست‌
دوست

@dooste_khoob  •  1 بهمن 1404

مطالبه

مخالفت با افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه

۱) آقای احسان عظیمی راد، عضو کمیسیون آموزش مجلس اعلام کرد که پیگیر افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه هستند. ۲) رییس دانشگاه تهران اعلام کرد که موضوع افزایش حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه قطعی شده و از اول بهمن امسال اجرا خواهد شد. سوال ۱) آیا اساتید و کارکنان محترم دانشگاه، با بقیه مستخدمین دولت تفاوتی دارند که افزایش حقوق جداگانه‌ای در طول سال باید داشته باشند؟ سوال ۲) اگر علت افزایش حقوق اساتید، مشکل مسکن اساتید جوان در تهران است، خب میشه فقط به اساتید جوان حاضر در تهران، حق مسکن بیشتری داد. چرا به خاطر عده معدودی، حقوق کل اساتید و کارمندان دانشگاه‌های کشور رو افزایش می‌دهید؟ این همه پول رو از کجا می‌آورید؟ اگه پول اضافه‌ای موجود هست، کلی نیاز فوری، فوتی و مهم در کشور وجود دارد. سوال ۳) زمانی که افزایش ناگهانی حقوق کارکنان محترم دانشگاه انجام می‌شود، آیا کارکنان سایر وزارتخانه‌ها حق مطالبه‌گری ندارند که ما چه فرقی با کارکنان وزارت علوم داریم؟ آیا این همه پول دارید تا به مطالبه این همه کارمند پاسخ دهید؟ از وزیر محترم علوم و کمیسون آموزش مجلس تقاضا دارم، جلوی اجرای این مصوبه رو بگیرند و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه هم به مانند سایر مستخدمین دولت، در آخر سال افزایش حقوق طبق جدول اعلامی داشته باشند.

وزارت علوم تحقیقات و فناوری، کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه