رونمایی از کتیبه «مثلی لا یُبایع مثله» استاد نجابتی در رواق کشوردوست

سومین رویداد هنری «نقش میان میدان» به مناسبت عید سعید غدیر با حضور استاد مسعود نجابتی در رواق کشوردوست برگزار شد.
خبرگزاری فارس _ گروه هنرهای تجسمی: سومین رویداد هنری «نقش میان میدان» به مناسبت عید سعید غدیر با حضور استاد مسعود نجابتی و حمید قربان‌پور هنرمندان مطرح عرصه طراحی گرافیک کشورمان در رواق کشوردوست، مقتل امام شهید امت برگزار شد.در جریان برگزاری این رخداد هنری، کتیبه «مثلی لا یُبایِع مثله» به خط استاد نجابتی و طراحی حمید قربان‌پور خلق و رونمایی شد.
در فرایند اجرای این کتیبه، طیف گسترده‌ای از افراد مشارکت داشتند؛ از هنرمندانی چون محمد روح‌الامین گرفته تا هنرجویان نقاشی، کارکنان حوزه هنری انقلاب اسلامی و همچنین یک زوج تازه‌ ازدواج‌کرده.پس از اجرای این اثر ارزشمند هنری، سه تن از مادران کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب که برای زیارت مقتل رهبر شهید انقلاب اسلامی به رواق کشوردوست آمده بودند، به استاد نجابتی و حمید قربان‌پور تسبیحی را به یادگار اهدا کردند.
پیش از این نیز هنرمندان دیگری مانند حسن روح‌الامین و سیدمحمدرضا میری با حضور در اجتماعات پرشور مردم حاضر در خیابان، نقاشی‌هایی را حول محور بعثت ملت و امام شهید امت، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (ره) خلق کرده بودند.در ادامه، تایم‌لپسی از فرایند خلق این اثر هنری که در یک بازه زمانی ۹ساعته خلق شده است، مشاهده می‌کنید:
۱۸ MB
16:21 - 14 خرداد 1405
هنر
هنرهای تجسمی





3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌امین هنرمند‌
@Honarmandamin5 ساعت پیش
در پاسخ به
ماشالا خدا به قلمتون برکت بده

@pelart653 ساعت پیش
در پاسخ به
احسنت به این کار زیبا،ولی تایم لپس چیه؟!!خیلی زشته نمی تونید معادل فارسی براش پیدا کنید

تصویر نمایه‌ی ‌Mahdi Mehregan‌
@Mehregan793 ساعت پیش
در پاسخ به
دم شما گرم