قوه قضائیه با سلبریتی‌هایی که پشت ترامپ ایستادند برخورد کند

معاون حقوقی سپاه پاسداران با تأکید بر اینکه ما ایرانی تجزیه طلب نداریم، از قوه قضائیه خواست اجازه فعالیت به سلبریتی ها و ورزشکارانی که پشت سر ترامپ ایستاده‌اند در فضای مجازی داده نشود.
گروه قضائی خبرگزاری فارس: سردار سهراب‌علی شمخانی، معاون حقوقی سپاه پاسداران، امروز ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ در نشست بررسی ابعاد حقوقی اغتشاشات اخیر که به همت بسیج حقوق‌دانان در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای اسلام گفت: بدون شک طراحی این فتنه و به تعبیری روز سیزدهم جنگ، طراحی آمریکایی صهیونیستی بود‌. وی افزود: قرار بود این عناصر خودفروخته و آموزش دیده همراه با جنگ به صحنه بیایند، اما فرصت مناسبی برای آن ها وجود نداشت، همه می‌دانید که آمریکایی‌ها دشمن اصلی مردم ما هستند. از قرن ۱۶ به بعد که به قاره های مختلف هجوم آوردند به جز قتل و غارت فرهنگی و منابع آن ها و تجارت برده و تسلط بر آن کشورها چیزی نداشته‌اند. سردار شمخانی اظهار کرد: متأسفانه تاریخ را همین افراد نوشتند، همین الان هم سرخ پوستان آمریکای لاتین که دارای فرهنگ و دانش بودند، در فیلم های خود اینگونه ترسیم می‌کنند که زمانی که اسپانیا و هلندی ها هجوم بردند، این افراد در چادر زندگی می کردند و وحشی بودند و...معاون حقوقی سپاه پاسداران در ادامه خاطرنشان کرد: امریکا در کشور ما پس از اینکه دهه‌ها انگلیس و روس‌ها در امور کشور ما دخالت کردند، مقدرات کشور ما را در دست گرفت، وی ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی در سراسر کشور تنها ۴ هزار روستای ما برق داشت، نردیک دو سوم جمعیت ایران در یک اتاق زندگی می‌کردند. خانه بهداشتی وجود نداشت. این درحالی است که خاندان پهلوی، سی و شش میلیارد دلار از پول های همین ملت را بردند. گاو شیرده قبل از انقلاب آمریکایی ها همین خاندان پهلوی بود.
سردار شمخانی گفت: هواپیماهای جنگی ما در ویتنام می‌جنگید، مادر شاه در خاطرات خود به این موضوع اشاره دارد که شاه از این موضوع عصبانی بود که بدون اجازه او آمریکایی ها این هواپیماها را برده اند. معاون حقوقی سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: آمریکایی ها از همین رو از ربع پهلوی فرزند خلف محمدرضا پهلوی، خلف در وطن فروشی، استفاده می‌کنند تا از اموال غارت شده مردم ایران علیه همین مردم استفاده کنند. مردم ایران یکپارچه هستند، ما ایرانی تجزیه طلب نداریم. سردار شمخانی با اشاره به دادخواست حقوقی «غارت اموال ملت ایران توسط خاندان پهلوی» گفت: این دادخواست به شعبه ۵۵ ارائه شده است.
سردار شمخانی بیان کرد: شعار هیچ یک از اغتشاشاتگران اقتصادی نبود، آن‌ها به دستور امریکا و پول گوساله شیرده به خیابان ها آماده اند. سلبریتی های پیش از انقلاب در کشور ماندند و کار کردند و پشت سر دشمنان این ملت نایستادند؛ همانند آغاسی اما برخی از سلبریتی‌های ما از ورزشکاران و هنرمندان ما که با پول این ملت زندگی اشرافی دارند، پشت ترامپ ایستادند.وی افزود: ۵۰۰ مغازه را در رشت و چند صد مسجد و امام زاده و مدرسه و سینما به دست داعشی های داخلی به آتش کشیده شد. قوه قضائیه باید به اقدامات این سلبریتی ها رسیدگی کنند. یک ورزشکار در اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز دروغ هایی را مطرح کرد اما هیچکس حتی به او نگفت حالت چطور است!سردار شمخانی بیان کرد: ما میدانیم مشکلاتی داریم. اما باید کمک کنیم این مشکلات حل شود؛ چرا از کسی که سر انسان ها را می‌برد دفاع می‌کنند؟ چرا از آدم کش ها حمایت می کنند؟
وی با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد جامعه هنری ما افرادی شریف و درستی هستند که ما به ان ها افتخار می‌کنیم، تصریح کرد: چند نفری که حیثیت جامعه هنری و ورزشی ما را خدشه دار می‌کنند باید پاسخگو باشند و خسارات های وارد شده را بپردازند. معاون حقوقی سپاه پاسداران درادامه تصریح کرد: بسیاری از سردمداران اروپایی فکر میکنند که همان ۳۰۰ سال قبل است که هر کاری دلشان خواست انجام دهند. اینجوری نیست. این مردم فهیم و بصیر پیروز هستند. شهید بزرگ اسلام، شهید سلیمانی می گوید خاک پاک مردم ایران را می بوسم. وی در پایان اظهارات خود گفت: به گفته مقام معظم رهبری، یکی از توهین های این ملعون(ترامپ) اغتشاشگران را به عنوان مردم ما و ملت ما معرفی کرد. از قوه قضائیه انتظار داریم که با این افراد خود فروخته برخورد شود. بهترین کار این است که این سلبریتی هایی که پشت سر ترامپ ایستادند؛ دیگر اجازه فعالیت در فضای مجازی ندهد. در ادامه مرتضی عبدی، رییس کمیسیون امور بین الملل مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه اظهار کرد: فتنه همان است، طرفین دعوا نیز همان است، اغتشاشات اخیر روز سیزدهم جنگ ۱۲ روزه است. وی افزود: شهدای اخیر ادامه همان شهدای ترور ۱۷ هزار نفر دهه ۶۰ است‌ و در اغتشاشات اخیر شاهد این بودیم که انسان های بی گناه را زنده زنده سوزانند، سر بریدند و کودکان را کشتند. عبدی بیان کرد: با اقدامات اخیر امریکا دیگر حقوق بشر بین‌الملل وجود خارجی ندارد و انسان خجالت می کشد نام حقوق بشر را به زبان بیاورد.
وی با اشاره به توحش های صورت گرفته در اغتشاشات اخیر بیان کرد: کارمندان پزشکی قانونی برای برخی از افرادی که در این اغتشاشات به شهادت رسیدند، گریه کردند‌. در این اغتشاشات بیشتر از تخریب به دنبال ایجاد ناامنی و رعب و وحشت در کشور بود‌.عبدی اظهار کرد: روز گذشته سفرای یکی از کشورهای حامیان اغتشاشگران از کشور فرار کرد، چرا که حمایت مالی از این افراد کرده بودند. وی ادامه داد: در این اغتشاشات اقداماتی که رژیم صهیونیستی جنایتکار در غزه انجام می‌دهد را شاهد بودیم. آنچه که وظیفه قوه قضاییه را سنگین میکند این است که برخی از متهمین ، عفو شدگان ۱۴۰۱ است، عفو ۱۴۰۱ عفو موردی و معیاری بود. حتما کم کاری از ما بود. عبدی بیان کرد: هر دو طرف این دعوا فرزندان این ملت هستند، با این وجود باید با کسانی که بی حرمتی کردند با اشد مجازات برخورد شود.وی با اشاره به انفعال شورای امنیت به تجاوز به خاک ایران اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه، ۱۲۰۰ شهید داشتیم اما شورای امنیت درباره تجاوز به ایران اقدامی نکرده اما برای اغتشاشات اخیر جلسه ای برگزار کرده و به مداخلات آمریکا اشاره ای نمی کند. عبدی خاطرنشان کرد: از جامعه حقوقی خواهش میکنم مطالبه گری گسترده ای برای پیگیری حقوقی جنایات صورت گرفته، داشته باشیم‌. در ادامه این نشست، مرتضی عزیزی، استاد دانشگاه و دبیر اجرایی این نشست، گفت: هدف این اغتشاشات، تجزیه کشور بود که در این مسیر خون انسان‌های بی‌گناه زیادی ریخته شد و به اموال عمومی و خصوصی مردم خسارات زیادی وارد شد؛ به عنوان مثال در حوزه آموزش عالی بیش از ۱۰۰ مورد تخریب داشتیم.
وی افزود: این نشست با همکاری سازمان بسیج حقوق‌دانان تهران بزرگ، مرکز وکلای قوه قضائیه، معاونت خدمات شهرداری تهران، سپاه حضرت سیدالشهدا و... برگزار شد. سهراب انبارکی، حقوقدان و رئیس سابق بسیج حقوقدانان کشور، در ادامه ضمن گرامی‌داشت یاد شهدا به ویژه شهدایی که در فتنه اخیر به فیض شهادت رسیدند، گفت: از ابتدای سال تا کنون، سال عجیبی را پشت سر گذاشته‌ایم، جنگ ۱۲ روزه و فتنه اخیر، این فتنه پیچیده بود‌ و جنگ ترکیبی بود که مردم را درگیر خود کرده است. وی با اشاره به وضعیت اقتصادی طی چند سال اخیر، افزود: این وضعیت بخشی از نقشه شوم دشمن علیه مردم بود. مردم ایران بازهم مثل گذشته با بصیرت فتنه را کنار زد.انبارکی با تأکید بر عبرت آموزی فتنه اخیر اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که ترامپ و رژیم صهیونیستی مجرم هستند، باید جرائم این افراد پیگیری شود. وی ادامه داد: این پیگیری حقوقی شاید همین امروز منجر به نتیجه نشود و چندین سال به طول بیانجامد. برگزاری این همایش‌ها و نشست‌ها در حافظه تاریخی باقی می ماند و اثرگذار خواهد بود. این حقوق‌دان با بیان اینکه سازمان ملل دیگر اعتبار گذشته خود را ندارد، اظهار کرد: ما باید جهاد حقوقی را صرف نظر از نتیجه انجام دهیم. ما هم از محاکم داخلی و هم از محاکم بین‌المللی جنایات علیه مردمان را پیگیری کنیم‌؛ همانگونه که آنها با طرح دعاوی های واهی کشور ما را میلیون ها دلار محکوم کرده اند.
وی اظهار کرد: خواهش میکنم از جامعه حقوقی کشور که به ابعاد داخلی و بین‌المللی فتنه اخیر بپردازند. آقایی که اموال او را برآورد کردند به اندازه بخش عمده ای از خسارات وارده به کشور است و یا آن سلبریتی ای که صفرهای حساب او را نمی توان شمرد، مشکل اقتصادی دارند؟ یا برانداز هستند؟ این حقوقدان ضمن گرامیداشت اقدام دادستانی تهران در خصوص اعلام جرم علیه ۱۵ سلبریتی گفت: ما در اغتشاشات شاهد زنده زنده سوزاندن یک بسیجی ای بودیم که برای نجات چند نفر از مرگ پا پیش گذاشته بود تا کشتن یک کودک سه ساله و پرستارانی که در حال خدمت رسانی بودند. وی ضمن تشریح محاربه افزود: مگر می‌توان از سوزاندن قرآن و مسجد گذشت؟ این حقوقدان گفت: ترامپ در مجامع بین‌المللی همه را تهدید می‌کند، استراتژدی مرد دیوانه، یک تراژدی قدیمی است. ما باید علیه او شکایت کنیم.
16:04 - 20 ژانویه 2026
جامعه
حقوقی و قضایی

8 بازنشر40 واکنش
113٫2k بازدید


53 پاسخ

@user17689148842620 ژانویه 2026
در پاسخ به
#حرف_یک_ملتسلبریتی خائن باید قصاص شوند

@mahdi384420 ژانویه 2026
در پاسخ به
n
ni un

@mahdi3844  •  13 ژانویه 2026

فیلترینگ راه حل نیست باید سازوکار جدید پیدا کنیم
۱۳ MB
مطالبه

فیلترینگ راه حل نیست باید سازوکار جدید پیدا کنیم

بسمه تعالی مسئولین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سلام علیکم از متخصصان خبره در صدا و سیما استفاه شود این خوب هست که مسئولین کشورم همواره درتلاش هستند تا منافع ملی را حفظ کرده به آنها ارزش دهند ،با این حال با توجه به کلیپ پایین که امروز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد ، و نسبت به ملی بودن اینترنت بحث کردند مطالب زیر را خدمت شما عرض میکنم تا کمی توجیه شوید و بدانید که اصلا از لحاظ علمی و اقتصادی با کشورهای غربی قابل مقایسه نیستیم :(گزیده ای کتاب درحال تالیف هوش مصنوعی عمومی در دانشگاه تهران اثر حامدکیانی): ۱. هوش مصنوعی پیش از آنکه اسم داشته باشد هزاران سال پیش، در جزیره‌ی کرت، مهندسی به نام دایدالوس بال‌هایی از موم و پر ساخت تا پسرش ایکاروس از زندان مینوتور پرواز کند. آن لحظه‌ی دقیق، اولین تلاش بشر برای ساختن «موجودی دیگر» بود که بتواند کاری کند که خودش نمی‌تواند. از آن روز تا امروز، ما فقط اسم بال‌ها را عوض کرده‌ایم: گولم‌های کابالایی، همونکولوس کیمیاگران، ماشین تورینگ، شبکه‌های عصبی، ترنسفورمر، هوش مصنوعی عمومی. ۲. تابستان جادویی ۱۹۵۶ کنفرانس دارتموث، نیوهمپشایر. ده نفر دور یک میز چوبی نشسته‌اند. جان مک‌کارتی کلمه‌ی را برای اولین بار روی کاغذ می‌نویسد. ماروین مینسکی می‌گوید: «در یک نسل، مسئله‌ی ساختن ماشین هوشمند حل خواهد شد.» آن‌ها نمی‌دانستند که همان جمله، هم بزرگ‌ترین پیشگویی و هم بزرگ‌ترین شوخی تاریخ علم شد. نسل‌ها آمدند و رفتند، اما ما هنوز در همان تابستانیم . ۳. زمستان‌ها و بهارهای دروغین ۱۹۷۴ – اولین زمستان: بودجه‌ها قطع شد، چون ماشین‌ها هنوز نمی‌توانستند یک جمله‌ی ساده بفهمند. ۱۹۸۷ – دومین زمستان: شبکه‌های عصبی دوباره مد شدند و دوباره شکست خوردند. ما هر بار فکر کردیم «این بار دیگه تمومه»، اما هوش مصنوعی مثل ققنوس از خاکستر خودش بلند می‌شد؛ فقط هر بار بزرگ‌تر، چاق‌تر و خطرناک‌تر. ۴. لحظه‌ی «واقعاً» شروع شدن همه چیز سال ۲۰۱۲، تورنتو. الکس کریژفسکی، ایلیا ساتسکِوِر و جفری هینتون یک شبکه‌ی کانولوشنی به نام AlexNet را روی ۱.۲ میلیون عکس ImageNet آموزش دادند. خطایشان ۱۰ درصد کمتر از بهترین روش قبلی بود. آن شب، یادگیری عمیق از دنیای آکادمیک بیرون آمد و دنیا را خورد. مفهوم جملات بالا: بدانید که از سال 1956 آمریکایی ها همواره درحال پیشرفت کردن بوده اند(ولی شورای نگهبان درحال حاضر هنوز در تدوین سند ملی هوش مصنوعی مانده است) و ما درسال 1956 نسبت به اقتدار ملی خود تصمیم میگرفتیم ، حال اگر بیایم خودمان را از لحاظ نظامی با آمریکایی ها قیاس کنیم میگوییم که با توجه به جنگ تحمیلی 12 روزه و جنگ های پیش از آن مثل 8 سال دفاع مقدس ماایرانی ها از لحاظ نظامی هیچ دست کمی از آمریکایی ها نداریم ولی آیا از لحاظ اقتصادی چطور؟!!! آیا میتوانیم اقتصاد خود را با اقتصاد و رفاه مردم آمریکا مقایسه کنیم؟!! 100 درصد آن کسی که آوردید و امروز درمورد فیلترینگ مصاحبه کرد به صورت پخش زنده ، این را نمیدانست که ،اکثر کسب و کارهای اینترنتی ایرانی روی بستر های خارجی فعالیت میکنند ،‌ پلتفرم هایی مثل اینستاگرام و سایر سوشیال مدیا ها بستری مناسبی برای بازاریابی اینترنتی هستند مردم کسب و کارشان را با آنها رونق میدهند ،‌واقعا چرا باید فیلتر شویم!!!!! هم بستر مناسبی برای بازاریابی نداریم و هم فیلترینگ باعث شده که مردم از زندگی بیزار شوند، ما باید به فکر دولت و مردم همزمان باشیم نه اینکه فقط به فکر دولت باشیم مطابق با آمار اگر زندگی را برای مردم سخت کنیم ، حدود آن 10 درصد نخبگانی که در کشورم باقی مانده هستند را هم ازدست میدهیم ، و کشور را دست افراد ناشایسته میسپاریم ، پس به جای فیلترینگ بیایم یک سازو کار و روشی تعیین کنیم که هم برای مردم قابل هضم باشد و هم برای دولت و این راه قطع به یقین فیلترینگ اینترنت خارجی نخواهد بود!!! یک راه دیگر پیدا کنید با تشکر حامد کیانی

کشور، نهاد محترم ریاست جمهوری، سارمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌الهام اکبری‌
@Akbari987620 ژانویه 2026
در پاسخ به
باید ممنوع التصویر بشن تا لگدپراکنی نکنن

تصویر نمایه‌ی ‌Mehdi_EKh‌
@Mehdi_EKh20 ژانویه 2026
در پاسخ به
اموالشان باید توقیف بشود به خاطر حمایت از تروریسم

تصویر نمایه‌ی ‌قربانی‌
@gorbany20 ژانویه 2026
در پاسخ به
باید ممنوع الکار بشن و مثل شهروند عادی باید مجازات بشن.

تصویر نمایه‌ی ‌الهام اکبری‌
@Akbari987620 ژانویه 2026
در پاسخ به
سلبریتیهای دوزاری درسایه امنیت این کشور به شهرت رسیدن حالا لگدپراکنی میکنن.ننگ بر آنان باد

تصویر نمایه‌ی ‌محمد سنایی‌
@mohammadsanaei20 ژانویه 2026
در پاسخ به
همین سلبریتها در ریخته شدن خون بچه هامون شریکن باید جدی برخورد شه باهاشون

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا موسوی‌
@Zahra_mousavi20 ژانویه 2026
در پاسخ به
آخخخ که حرف دل ما رو زده، غلط میکنن بی‌شرفا نون این انقلابو میخورن و جفتک میندازن

تصویر نمایه‌ی ‌مرصاد🇮🇷‌
@Mersad7020 ژانویه 2026
در پاسخ به
بایدم برخورد بشه، نون این مملکت رو میخورن و در نهایت به همین کشور و مردم خیانت می‌کنن

@user17119119886820 ژانویه 2026
در پاسخ به
الان اوضاع جوری شده که خیلی ها ماشینشون رو میفروشن، خیلی ها خونشون رو و ...بعضی از سلبریتی ها و ورزشکارای بی غیرت ما هم وطنشون رو ...😔یادشون رفته که به برکت وجود همین نظام و مردم بوده که به اینجا رسیدن وگرنه الان تو یکی از سرویس بهداشتی های کشورهای اجنبی مشغول نظافت بودن😏

تصویر نمایه‌ی ‌آوینا‌
@Avina_Amini_20720 ژانویه 2026
در پاسخ به
ننگ بهشون نون این انقلاب رو میخورن به شهرت میرسن اخرشم جفتک میندازن بدبختای دوزاری

@user170910149317892948320 ژانویه 2026
در پاسخ به
به اینا نگین سلبریتیبهشون بگین سگهای هار آمریکایی

تصویر نمایه‌ی ‌آسمان‌
@Aseman_sh720 ژانویه 2026
در پاسخ به
اثری که این سلبریتی ها با پست و استوری و ویدئو هاشون روی جامعه میزارن خیلی زیاده.سلبریتیِ حامی فراخوان ها با اغتشاشگرِ کف خیابون فرقی نداره، باید مجازات بشه. حتی جرم سلبریتی به خاطر شهرت و طرفدارانی که تحت تاثیرش هستن سنگین‌تره.

تصویر نمایه‌ی ‌9**1468‌
@Ebrahimgholami20 ژانویه 2026
در پاسخ به
باید اموال اینا رو مصادره کنند تمام خسارات رو‌ از این سگبریتی‌ها بگیرن

@user1708144260120 ژانویه 2026
در پاسخ به
قوه قضاییه باز هم به یک اخطار بسنده خواهد کرد

@user170910156162858045020 ژانویه 2026
در پاسخ به
ملت ایران تقاضای محاکمه ی تمامی وطنفروشان را دارند....👏🏻

تصویر نمایه‌ی ‌سیدمحمد موسوی‌
@Mosavifar220 ژانویه 2026
در پاسخ به
لطفاً پیگیر وصل اینترنت بین الملل باشید معاش مردم دچار مشکل شده لجبازی نکنید با مردم #اینترنت_آزاد #اینترنت_بین‌الملل

@Zahra678720 ژانویه 2026
چرا هیچکدوم از سلبریتی ها در مورد بچه هایی که بی گناه شهید شدن حرفی نمیزنن و ساکت شدن ؛ با کمی فکر کردن خیلی راحت میتونیم وطن فروش هارو بشناسیم.