حمایت همه جانبه دستگاه قضا از پلیس برای برخورد با بی حجابی

یک صدایی مسؤولان قوه قضائیه در رابطه با حمایت از فراجا برای مبارزه با بی حجابی و اجرای طرح نور را می توان در اظهارات اخیر مقامات عالی دستگاه قضا مشاهده کرد.
به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس، طرح پلیس برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در حوزه حجاب و عفاف که عمدتا مربوط به برخورد با مصادیق کشف حجاب می‌شود، تحت عنوان «طرح نور» به اجرا درآمد. طرحی که به گفته سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در همه معابر و اماکن عمومی کلید خورده است.
طرح عفاف و حجاب«طرح نور» از روز شنبه ۲۵ فروردین ماه در معابر و اماکن عمومی به مرحله اجرا در آمده است.
در همین رابطه بارها از سوی مسئولان قضائی به ویژه رئیس قوه قضائیه شنیده ایم که نباید منتظر تصویب لایحه عفاف و حجاب ماند و در این رابطه قوانین مکفی داریم. همچنین در چند روز اخیر نیز با آغاز طرح عفاف و حجاب نیز شاهد حمایت همه جانبه قوه قضائیه از فراجا هستیم.
در همین رابطه حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، دوشنبه (سوم اردیبهشت) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با بیان اینکه همه باید طبق قانون از فراجا حمایت کنیم، گفت: فراجا علاوه بر وظایف ذاتی و قانونی که در حوزه عفاف و حجاب، به موجب قوانین مختلف و مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی دارد، در ستاد عفاف و حجاب نیز مأموریت‌هایی برعهده این نهاد گذاشته شده است.رئیس عدلیه تصریح کرد: همه ما باید به فراجا در همه مأموریت‌هایش از جمله این طرحی که به آن ورود پیدا کرده، کمک کنیم؛ مسئولان قضایی ذیصلاح و دادستان‌ها نیز طبق ضوابط و قانون در این عرصه عمل کنند؛ البته هر جا ایراد و اشکالی وجود داشت حتماً باید برای رفع آنها اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم.
حمایت و همکاری قوه قضائیه با فراجا در حوزه های مختلف است که موفق های خوبی هم در پی دارد. امروز نیز علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست با سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ ضمن اشاره به مجاهدت‌های فراجا برای محافظت از امنیت شهروندان در حوزه‌های گوناگون عنوان کرد: نیرو‌های فراجا به‌واسطه از خودگذشتگی‌ها و ایستادگی خود در مقابل مخلان نظم و امنیت، قانون‌شکنان و متجاسرین همواره مورد احترام آحاد مردم بوده و هستند و دستگاه قضا نیز قدردان و در عین حال پشتیبان فراجا در انجام ماموریت‌های قانونی، خواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به مجاهدت‌های فراجا برای محافظت از امنیت شهروندان در حوزه‌های گوناگون عنوان کرد: نیرو‌های فراجا به‌واسطه از خودگذشتگی‌ها و ایستادگی خود در مقابل مخلان نظم و امنیت، قانون‌شکنان و متجاسرین همواره مورد احترام آحاد مردم بوده و هستند و دستگاه قضا نیز قدردان و در عین حال پشتیبان فراجا در انجام ماموریت‌های قانونی، خواهد بود.

مطالبه دادستان کل از فراجا برای اصلاح وضعیت عفاف و حجاب

همچنین دادستان کل کشور، حجت‌الاسلام محمدکاظم موحدی‌آزاد نیز طی مراسمی با اشاره به اینکه بی‌حجابی جرم مشهود است، بیان کرد: از این نظر نیروی فداکار فراجا در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب انجام وظیفه می‌کند؛ لذا به نیرو‌های فراجا تاکید می‌کنم که در اصلاح وضعیت عفاف و حجاب بکوشند، ولی در این موضوع مراعات حد و حدود و حریم‌ها را داشته باشند. بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند فرزندان همین سرزمین و دختران و خواهران ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.
موحدی‌آزاد با بیان اینکه ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم و بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش فرد به منزل برمی‌گردد گفت: اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند.
این اظهار نظرات از سوی مقامات قضائی بیانگر حمایت همه جانبه دستگاه قضا از فراجا برای مبارزه با بی حجابی است. همکاری این دو نهاد در مبارزه با سرقت های خرد نیز طی سال های اخیر دستاوردهای زیادی را به دنبال داشته است.پایان پیام/
#حجاب #عفاف #پلیس #فراجا #قوه_قضائیه #طرح_نور #دادستان #حجت‌الاسلام_محسنی_اژه‌ای
14:26 - 4 اردیبهشت 1403

7 بازنشر28 واکنش
38٫1k بازدید



43 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda4 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
الحمدالله

@Alirezarezaei124 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
لطفا نسبت به یوتوب و فضای مجازی هم اهتمام داشته باشید، باید مرز بلاگری قانونی در چارچوب مشخص باشد.افراد از خوابگاه و زندگی شخصی شان با پوشش های زننده ولاگ تهیه نکنند.مرز پوشش قانونی برای بلگری باید یه خوبی تبین شود.

تصویر نمایه‌ی ‌پاینده باد جمهوری اسلامی ایران‌
@user17091000409340126904 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
محکم بایستید،‌خودشون ماست ها رو کیسه می کنن. تو رو خدا جا نزنید و نذارید مفسدین جولان بدن و نادانان از آنها پیروی کنن.

تصویر نمایه‌ی ‌علی‌
@altest4 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
هیچ راه حل جایگزینی برای این اقدام فراجا و گشت امنیت اخلاقی نیست.طرح مجلس اولا 2 سال طول میکشه تا زیرساخت هاش فراهم بشه و ثانیا کلا موقت و 3 ساله است !! غیر از اینکه موجب گسترش بی حجابی میشه.در عمل جریمه بی حجابی با دوربین غیر ممکن و شبیه جوک است و عملا با یک طرح موقت اجرا نخواهد شد

@user17091004048814209614 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
دمتون گرمممم

@user17091004048814209614 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
سلام دمتون گرم

@mehrdad133334 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
کار عقلانی انجام دادندضمنا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی کار اصولی تر اینه سریعتر طرح صیانت مصوب بشه

@user17091015099191382774 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
خدارو هزار مرتبه شکر... ان شالله به زودی شاهد تغییرات مثبت در جامعه باشیم.

تصویر نمایه‌ی ‌mjr mjr‌
@user1707887338564 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
قوه قضاییه نمی خواد از پلیس حمایت کنه از بیحجابها وارازل و اوباش اختلاس گران و.. حمایت نکند بس است دادگاه های قوه نشان داده اند که از کی حمایت میکنند

تصویر نمایه‌ی ‌یاسین‌
@user17091000796475058814 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
در میدان هفت حوض بعنوان عابر شاهد برخورد مناسب ماموران طرح بودم و اکثر مردم حتی کسانی که چادری نیستند بعلت کارهای خلاف عفت که در این مدت شد از طرح حمایت میکردن

@user17091012287607762514 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
خداخیرتون بده باهمین فرمون برید جلو ، ما ایرانی هستیم و باید قانون رو رعایت کنیم ، هم از نظر شرعی هم قانونی

تصویر نمایه‌ی ‌علی رحیمی‌
@Ali694 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
مثل این که از گذشته عبرت نگرفتند!برید اقتصاد رو درست کنید تا دختر مردم نره تن به یه سری کارا بده!

@user17091014055149304984 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
طرح نور،طرح بسیار خوبی هست امیداوریم که ادامه دار باشه،نیروی نظامی وانتظامی نیروی خدمتگذار،جان بر کف،که توی همه ایام سال شبانه روزی در حال خدمت رسانی اند،جا داره ویژه ازشون قدردانی بشه و به درد دل ومشکلات این بزرگواران هم تا جای امکان رسیدگی بشه.ما حامی،پشتیبان و قدردان این عزیزان هستیم.

@garynasab4 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
باید فشار به قوه قضائیه رو بیشترکرد برای اصلاح درون قوه .مثل اینکه دادستان وسط کار جهادی نیروی انتظامی از قانون گریز حمایت نکنه .یا یه بازیکن به پیلس حمله می کنه از دادستان خبری نیست .فلان بازیگر عکس بی‌حجاب استوری می کنه دادستان خواب .برخی قاضی ها که جای خودش .ازهمه مهمتر رئیس قوه هم که شوت.

@mehrdad133334 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
عدداولا در ساحات اجتماعی پیامبر از قدرت قهری برای قانون شکنان استفاده میکردنثانیا تواگه دین اسلام را قبول نداری اهمیتی ندارع چون اقلیت هستی و باید تابع قانون باشیاینکه مردم ذیل همین قوانین در انتخابات مشارکت دارن یعنی حاکمیت اسلام را قبول دارنسوال اینه شماها چرا به زور می خواد ملت رو جهنمی کنید

@user17091004802930652994 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
این طرح‌ها و مشابهش بارها امتحان داده و نتیجه‌ای نداشته، جز اینکه فضای عمومی رو برای مردم ناامن کرده، به کسب و کارها آسیب زده و مردم رو به دین و حکومت بدبین کرده

@mehrdad133334 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
در جواب رحیمیچه ربطی داره؟اتفاقا اکثر هنجارشکنان و مفسدین از قشر مرفه هستن

@mehrdad133334 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
کاربر عددبدبینی ایجاد نمیشه شما نگران نباشبا افراد معدود هنجار شکن باید محکم برخورد کرد بدون هراسی

@user17091004802930652994 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
به آقای کاظمی، درست می‌گید بدبینی ایجاد نمیشه انزجار و نفرت ایجاد میشه، بدبینی خیلی کلمه سبکی بود