28 اردیبهشت 1405
مطالبه

الزام اتباع برای خرید اوراق مشارکت به ارزش حداقل ۵۰ میلیون تومان

بسمه تعالی مستدعی است اقدامات عاجل لازم را جهت الزامی شدن خرید اوراق مشارکت بانک مرکزی جمهوری اسلامی به ارزش حداقل ۵۰ میلیون تومان برای هر فرد (که در حکم اوراق قرضه دولت جمهوری اسلامی در راستای توسعه برنامه های کلان اقتصادی ملی صرف می‌گردد منتشر و ارایه میگردد،) توسط اتباع با ایجاد فرایند قانونی توسط سازمانها و نهادهای مربوطه و ذیربط همانند سازمان ملی مهاجرت ، بانک مرکزی و وزارت کشور جهت تسهیل فرآیند حضور قانونی این عزیزان در کشورمان مبذول فرمایید. امید که این حضور از این پس برای ایران اسلامی ارزش آفرین باشد.

بانک مرکزی کشور، وزارت کشور، سازمان ملی مهاجرت

اتباع کدام کشورها و در برابر کدام خدمت دولت و کشور ؟ در زمان آقای رئیسی همین کار انجام شد و پول بعضی اتباع را پس ندادند و رد مرز کردند. مگر کشور ما در حال گدایی و بی پول و منابع هست .مشکل کشور ما فقط بی سوادی و حزبی بودن مسئولین هست
08:09 - 29 اردیبهشت 1405




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌قطب نما‌
@Jamejam29 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تصویب نامه در خصوص صدور مجوز اقامت پنج ساله وزارت کشور برای اتباع خارجی که حداقل معادل یکصد هزار (۰۰۰ر۱۰۰) دلار به ارزهای دیگر سپرده گذاری بلندمدت یا به همان میزان در ایران سرمایه ­گذاری کنندمنبع : https://rc.majlis.ir/fa/law/show/1751722منتها این صرفا برای اخذ اقامت پنج ساله بود.

تصویر نمایه‌ی ‌قطب نما‌
@Jamejam29 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
دست کم مبتنی برآمار ارائه شده دولتی حداقل ۴میلیون اتباع درحال حاضر مهمان جمهوری اسلامی ایران هستند.-همچنان تکلیف پرداخت مالیات انها شفاف نیست! -همچنان دستشان را می‌کنند در سفره یارانه ایرانیان از نان گرفته تا انرژی بدون انجام تفکیک و تمایز! -همچنان فرصت های شغلی ایرانیان را به مخاطره می اندازند.