افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۰ پروژه در اردل در هفته دولت

فرماندار شهرستان اردل از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۴۰ پروژه عمرانی، اقتصادی، خدماتی و زیرساختی با مجموع اعتبار ۵ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال هم‌زمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان اردل، رضا حاجی‌پور، با تشریح برنامه‌های هفته دولت، گفت: امسال در راستای توسعه متوازن شهرستان و تقویت زیرساخت‌های موردنیاز مردم، ۴۰ پروژه عمرانی، اقتصادی، خدماتی و زیرساختی در شهرستان اردل در قالب پروژه‌های قابل افتتاح و کلنگ‌زنی پیش‌بینی شده است.فرماندار شهرستان اردل ادامه داد: از مجموع پروژه‌های پیش‌بینی‌شده، ۲۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد و ۱۷ پروژه نیز با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.وی افزود: در مجموع، ۴۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال در هفته دولت در شهرستان اردل افتتاح یا کلنگ‌زنی خواهد شد که بیانگر حجم قابل‌توجهی از اقدامات عمرانی، خدماتی و سرمایه‌گذاری در شهرستان است.حاجی‌پور تصریح کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، زیرساختی، اقتصادی و توسعه شهری و روستایی اجرا شده یا وارد مرحله اجرا خواهند شد و هدف اصلی از اجرای آنها، پاسخگویی به نیازهای مردم، ارتقای زیرساخت‌ها و فراهم‌کردن زمینه توسعه پایدار شهرستان است.
فرماندار شهرستان اردل با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان عنوان کرد: رویکرد مدیریت شهرستان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت‌بندی طرح‌ها بر اساس نیازهای واقعی مردم، پیگیری مستمر اعتبارات، رفع موانع اجرایی و حمایت از طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زا است.وی تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهرستان و دستگاه‌های اجرایی با جدیت روند اجرای پروژه‌ها را دنبال می‌کنند تا طرح‌های پیش‌بینی‌شده در موعد مقرر به بهره‌برداری برسند و مردم از نتایج و دستاوردهای آنها بهره‌مند شوند.حاجی‌پور هفته دولت را فرصتی برای ارائه گزارش عملکرد و تبیین اقدامات دولت برای مردم دانست و یادآور شد: اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق درباره اقدامات انجام‌شده، میزان اعتبارات، روند اجرای پروژه‌ها و آثار آنها در زندگی مردم، از اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی شهرستان است.فرماندار شهرستان اردل تأکید و خاطرنشان کرد: هدف نهایی از اجرای این پروژه‌ها، خدمت‌رسانی مؤثرتر، رفع مشکلات و مطالبات مردم، تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد بستر مناسب برای توسعه و پیشرفت شهرستان اردل است.#هفته_دولت #افتتاح #کلنگ‌زنی #پروژه
15:04 - 4 شهریور 1405
دولت
استان ها
چهار محال و بختیاری

1 بازنشر
4395 بازدید