9 نوامبر 2025
ضرورت شفافیت رای مخالفان و موافقان FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام
مطالبه

ضرورت شفافیت رأی مخالفان و موافقان FATF در مجمع تشخیص مصلحت

امیرالمومنین در نهج البلاغه صراحتا می‌فرمایند: من هیچ چیز به جز اسرار نظامی را پنهان نمی دارم. اعضای مجمع تشخیص رای شان درباره FATF را شفاف کنند؛ البته رأی منفی آقای جلیلی مشخص است اما بعضی از اینکه رای شان را شفاف کنند طفره می‌روند و این صداقت با مردم نیست. لذا از مسئولین تقاضا می‌شود شفافیت در رای اعضای مجمع اجرا شود.

مجمع تشخیص مصلحت

سلام، با توجه به اینکه متأسفانه fatf هم طرفدارانی برای خودش در جامعه داره به نظرم این تلاش اولویت داری نیست.باید تلاش بیشتری بشه تا مردم بیشتر به مضررات fatf پی ببرن!البته تلاش خوبیه و حمایت کردم چون این پویش مزایای خوبی داره ولی آگاه کردن مردم بیشتر باید تلاش بشه.
15:39 - 18 نوامبر 2025

3 واکنش
159 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync718 نوامبر 2025
در پاسخ به و
کاملا درست میفرمایید. سپاس از شما بزرگوارhttps://farsnews.ir/sabeti_ir/1736700473282064810
تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین ثابتی‌
امیرحسین ثابتیتایید شده

@sabeti_ir  •  12 ژانویه 2025

منبعی درباره سوالات FATF

اگر به دنبال یک منبع برای پاسخ به سوالات تان درباره FATF هستید حتما این فایل را دانلود و مطالعه کنید.اگر طرفداران FATF که چشم بسته از آن دفاع میکنند، این محتوای فنی، تحلیلی و مستند را یکبار مطالعه کرده بودند، در بسیاری از مواضع اشتباه شان تجدید نظر میکردند.
FATFقطعی از پازل تحریمی آمریکا
.pdf
۱۲ MB