تلفات جدید اسرائیل در حمله پهپادی حزب‌الله

ارتش رژیم صهیونیستی از هلاکت یک نظامی و جراحت شدید یک نظامی دیگر اسرائیلی در نتیجه حمله پهپادی حزب‌الله لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ به گفته صهیونیست‌ها، در نتیجه حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی، گروهبان ۱۹ ساله «ناهورای لازر» کشته و یک نظامی دیگر اسرائیلی به شدت زخمی شده است.اذعان رژیم صهیونیستی به تلفات جدید خود در حملات حزب‌الله لبنان در شرایطی صورت گرفته که به رغم وجود آتش‌بس ادعایی بین دو طرف، حضور اشغالگرانه رژیم در مناطقی از جنوب لبنان و حملات نظامی اسرائیل علیه لبنانی‌ها ادامه دارد.#لبنان#رژیم_صهیونیستی#حزب_الله#پهپاد#جنگ با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرارگیرید.
07:47 - 4 خرداد 1405



2 Replies

Profile picture of ‌ما‌
Replying to
لعنت خدا بر صهیونیست‌ها و نتانیاهو

بوی بد فاضلاب و ایجاد بیماری بین شهروندان

Demand

ساماندهی فاضلاب و رفع بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر، شوشتر

رهاسازی آب فاضلاب در رودخانه بدون ایجاد سرپوش مناسب بر مسیر فاضلاب، موجب انتشار بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر شوشتر شده است.

استانداری خوزستان, فرماندار شوشتر, دادستان شهر شوشتر

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Show this thread