گروسی: برجام پوسته خالی است اما فلسفه آن می‌تواند ادامه یابد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رافائل گروسی گفت که برجام به یک «پوسته خالی» تبدیل شده است و باید به دنبال قالب جدیدی برای توافق با ایران بود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «من فکر نمی‌کنم در حال حاضر کسی فکر کند که برجام می‌تواند نقشی داشته باشد.» گروسی این را در کنفرانس خبری در ژاپن گفت.مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه، یک بار دیگر خواستار توافق جدید درباره برنامه هسته‌ای ایران به جای برجام شد.او گفت: «برجام یک پوسته خالی است...من فکر می‌کنم قبلاً توافقی بود که مدتی در حال اجرا بود، اما اکنون بدیهی است که اگر بخواهیم از نظر فنی صحبت بکنیم، باید گفت این توافق به طور کامل لغو شده است و دیگر کارساز نیست.»گروسی معتقد است متن توافق برجام، حاوی اطلاعات قدیمی از جمله انواع سانتریفیوژهای مورد استفاده ایران است.
وی سپس مدعی شد که در دیدار با وزیر خارجه ایران عباس عراقچی، دو طرف توافق کردند که «فلسفه برجام» که مبتنی بر «خودداری از فعالیت‌های ایران در ازای دریافت مشوق‌ها» است، می‌تواند ادامه یابد.مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چندی قبل هم خواستار توافق جدید به جای برجام شد و گفته بود که زمان برای رسیدن به توافقی جهت مهار برنامه هسته‌ای ایران رو به اتمام است. گروسی که در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ حرف می‌زد، گفت: هنوز قادر به رایزنی‌های سیاسی با دولت جدید آمریکا به ریاست دونالد ترامپ بر سر موضوع ایران نبوده است. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه در ژاپن بار دیگر ادعا کرد که ایران باید اثبات کند به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.گروسی افزود: «ایران باید اثبات کند به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست البته ما به همه اعتماد و اطمینان داریم ولی صحبت‌هایی را که می‌شنویم باید خودمان راستی آزمایی کنیم.»#ایران#آژانس_بین_المللی_انرژی_اتمی#برجام#آمریکا#تحریم#ترامپبا دنبال‌کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
13:58 - 2 اسفند 1403

3 بازنشر1 واکنش
103٫5k بازدید



15 پاسخ

@YadAvar2 اسفند 1403
تا حالا صحبت روح برجام بود، حالا از فلسفه آن سخن به میان میاد .برجام چه خودش ، چه روحش و چه فلسفه اش ، خسارت محض بود !

تصویر نمایه‌ی ‌ادیب ظاهری عبده وند‌
@AdibZaheri2 اسفند 1403
در پاسخ به
لازم نیست ایران ثابت کند دنبال سلاح هسته ای نیست چون همیشه فرض بر بی گناهی است مگر اینکه خلافش ثابت شود.شما که ادعا می کنید ایران دنبال سلاح کشتار جمعی است باید ادعای خود را ثابت کنید.

تصویر نمایه‌ی ‌علی سالاری‌
@user1708518614662 اسفند 1403
در پاسخ به
منظورش از فلسفه همون نابودی کامل برنامه هسته ای ایرانه......

@masz13462 اسفند 1403
در پاسخ به
پس فهمیدیم که یک کار فنی و مهندسی می تواند با فلسفه که از رده علوم انسانی است بین رشته ای شود و شاعر چو به تنگ اید .....به این می گویند رییس منتصب از نوع بد اش که فقط کار سیاسی در منصب اش می کند نه کار و گزارش فنی و مهندسی که مربوط به پروتکل و دستورالعمل های این آژانس است و تو خود بخوان حدیث مفصل ا…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌تهرانی‌
@user17091000826378556602 اسفند 1403
در پاسخ به
فلسفه وجودی برجامبستن دست و پای ایران بودچه تکنولوژیک چه سیاسی و چه اقتصادی

تصویر نمایه‌ی ‌حسن مسروری‌
@hasan582 اسفند 1403
در پاسخ به
جناب گروسی! لطف کن شان فلسفه رو با مفایسه با برجام نابود نکن. برجام تجربه تلخی بود که کشورمان بابت آن هزینه های گزافی پرداخت. روزی که ظریف کنار رودخانه تایمز به لطیفه های جان کردی میخندید و قهقهه میزد جان کردی داشت به ساده لوحی ظریف و به ریش ملت ایران میخندید . گذشت زمان توانست تفسیر و دلیل خنده های…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌TeloShima 🇮🇷‌
@TeloShima2 اسفند 1403
در پاسخ به
غلط کرده مرتیکه که برای مردم ایران نسخه میپیچه. برجام یه عهدنامه دوطرفه بود و فقط ما بهش متعهد ماندیم. ادامه این روند هیچ منفعتی برای ما نداره و بیشتر به نفع طرف دیگه تمام میشه.

تصویر نمایه‌ی ‌SM QARIB‌
@gharib4662 اسفند 1403
گروسی مریض حال به نظر میرسه !پرونده هسته ای ایران خیلی هارو در غرب از پا انداخت و قربانی بعدیش احتمال زیاد این بنده خداست 🤣🤣🤣

@user17091005303902954682 اسفند 1403
در پاسخ به
لعنت به برجام و باعث وبانیش

@user17090999961225355752 اسفند 1403
در پاسخ به
نمیخوای بیای ایران اطلاعات جمع کنی ببری بدی اسراییل وجدانت راحت بشه زمانی که مثل یوکیا امانو سرتو بی سروصدا زیر اب میکنند از زحماتت تشکر میکنند جوری که نفس کشیدن یادت بره برجام پوسته چیه تخم مرغه کره زمینه بنطرت برجام رو چی فرض کردی سر این قبر که گریه میکنی توش جنازه نیست ادرس بهت اشتباه دادند

@user1717158179862 اسفند 1403
در پاسخ به
جناب فيل سوف! افاضات فرمودند !!!پ ن: با استغفار از حقتعالی برای استفاده نام دو مخلوق بی آزار( فیل و ماهی سوف) برای آن موجود.

@user1734714392272 اسفند 1403
در پاسخ به
آقای گروسی اظهارنظرهایی میکند که اصلاً به او مربوط نیست و در چهاچوب اجتیارات و تخصص او نیست. احتمالاً خود را کارشناس و مشاور سیاسی میداند.

@al_aghsa2 اسفند 1403
در پاسخ به
برجام که برای غرب و نوکرانش سراسر نعمت بود