توقیف محموله نفتی‌ آمریکا توسط ایران، صدای واشنگتن را درآورد

توقیف محموله نفتی ۵۰ میلیون دلاری آمریکا توسط ایران، واکنش خبرساز سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا را در پی داشت.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ در شرایطی که در دوره همه گیری کرونا تحریم‌های آمریکا مانع از رسیدن واکسن به ایران شده بود، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا متیو میلر ادعا کرد که «ما هرگز مانع از رسیدن دارو به مردم ایران نشدیم».میلر گفت که «دولت ایران باید فوراً (نفتکش) ادونتیج سوئیت را آزاد کند. ایران در سال‌های اخیر به‌طور غیرقانونی تعدادی کشتی‌های تجاری را که در خاورمیانه تردد می‌کردند، توقیف کرده است. تداوم آزار و اذیت ایران برای کشتی‌ها و مداخله در حقوق و آزادی‌های دریانوردی در آبراه‌های حیاتی منطقه، تهدیدی برای امنیت دریایی، ثبات منطقه‌ای و اقتصاد جهانی است».
مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه روز چهارشنبه (دیروز) اعلام کرد که در پی تحریم‌های کشور‌های غربی و به‌طور ویژه آمریکا که منجر به جلوگیری فروش دارو‌های مورد نیاز برای بیماران پروانه‌ای توسط یک شرکت سوئدی شده و صدمات شدید جسمانی و روحی را بر آن‌ها وارد ساخته است، بیماران پروانه‌ای (EB) شکایتی را علیه آمریکا در دادگاه انجام دادند و دادگاه دستور توقیف محموله نفتی کشتی آمریکایی در خلیج فارس را صادر کرده و محموله آن توقیف شد. ارزش این محموله نفتی بیش از ۵۰ میلیون دلار برآورد شده است.هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ بود که نفتکش ادونتیج سوئیت با پرچم جزایر مارشال، حامل نفت خام شرکت نفتی «شِوران» آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورد با لنج ایرانی توقیف شد.توقیف این نفتکش در واکنش به ضبط نفتکش «سوئز راجان» توسط آمریکا بود که بهار امسال به بهانه نقض تحریم‌های نفتی آمریکا، توقیف شده بود. وزارت دادگستری آمریکا تیرماه و پس از ماه‌ها توقیف این نفتکش ایرانی در یکی از بنادر تگزاس، دستور تخلیه و فروش نفت آن را صادر کرده بود.
یکی از خبرنگاران حاضر در این نشست از میلر سوال کرد: «شما در پاسخ به این سوال که ایران قصد تخلیه نفت خام نفتکش متعلق به شرکت آمریکایی شوران را دارد، گفتید که ایران نفتکش را آزاد کند و به طور غیرقانونی توقیف شده است. آیا خود ایالات متحده نفتکش‌ها یا کشتی‌های دریایی را که در گذشته حامل محصولات و کالاهای ایرانی بوده‌اند، توقیف نکرده است؟»این مقام آمریکایی مدعی شد که «تحریم‌های ما همیشه برای خریدهای بشردوستانه از جمله مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی، محصولات کشاورزی معافیت قائل می‌شوند. این سیاست تحریمی ما بوده است، نه فقط در این دولت، بلکه در چندین دولت و ما هرگز مانع از رسیدن دارو به مردم ایران نشدیم».
خبرنگار در پاسخ به این حرف، پرسید: «ایران ادعا می‌کند که درآمد حاصل از فروش نفت (ادونتیج سوئیت) را برای بیماران خاصی که مدعی است تحریم‌های ایالات متحده مانع از دریافت داروی لازم از خارج از کشور شده است، استفاده خواهد کرد. نظر شما درباره توقیف کشتی‌های حامل کالاهای ایرانی توسط آمریکا چیست؟سخنگوی وزارت خارجه آمریکا باز هم ادعا کرد که کالاهای مرتبط به مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی و محصولات کشاورزی «از سیاست تحریمی ما مستثنی هستند و هرگز هدف ما نبوده است». وی با دفاع از دزدی‌های سریالی آمریکا از اموال و دارایی‌ها ایران و توقیف محموله‌های نفتی ایران مدعی شد که «ما اقداماتی انجام داده‌ایم که مطابق با حاکمیت قانون بوده است!».#آمریکا#تحریم#بیماران_پروانه‌ای#ایران#ادونتیج_سوئیت
09:45 - 17 اسفند 1402



27 الإجابة

‌ویراستار ایران‌ صورة الملف الشخصي
@iran_king17 اسفند 1402
تعليقًا على
کم کمتو این زمینه هم داریم میرسیم به جمله :زمان بزن در رو تمام شده یکی بزنی 2تا میخوری

@mehrdad1333317 اسفند 1402
تعليقًا على

صدای کاسبان مذاکره را هم درآورد!

نه تنها صدای آمریکا که صدای دنباله های داخلی آنها را هم در آورد!صدای کاسبان دلار را هم همین طور!

@user17079167485217 اسفند 1402
تعليقًا على
دزدان دریایی آمریکا انگلیس فرانسه جنایتکار

@mehrdad1333317 اسفند 1402
تعليقًا على

تناقض

نکته اینه هر وقت به آمریکا پاسخ مقابله به مثل بدهیم عده ای معلوم الحال می‌گویند ایجاد تنش نکنید!اگر پاسخ ندهیم با طعن و تمسخر می‌گویند شما که توان پاسخ ندارید چرا برای آمریکا شاخ و شونه می کشید!

‌عبدالله عبداللهی‌ صورة الملف الشخصي
@user17079818558917 اسفند 1402
تعليقًا على
جنایتکاران خبیث، پلید، فاسد، قلدر و زبان نفهم آمریکایی تنها زبانی را که خوب می فهمند زور است، دیگر لفاظی ها و خزعبلاتی که سخنگوی آنها به هم می بافد را همه کاملاً درک می کنند،این جرثومه های فساد و پلشتی را باید آموزش داد که دوره قلدری و سر گردنه بگیری سپری شده!.

@Mehrdad17 اسفند 1402
تعليقًا على
تنها اشکال کار اینجاست که میلیاردها دلار پول بلوکه شده ایران در امریکاست و انها این پول به علاوه خسارات حمل کشتی و... را ازمانند ده ها مورد دیگر از این محل برداشت میکنند

‌اسماعیل حقانی‌ صورة الملف الشخصي
@user17079613528417 اسفند 1402
تعليقًا على
قطعا اقدام ایران نیز مطابق با حاکمیت قانون بوده است ،منتها قانونی که تنها راه سخن گفتن با استکبار جهانی است

@user17092243904317 اسفند 1402
تعليقًا على
امریکا زر زیادی زد با شما باید همینطوری برخورد کردمذاکره هم دیدیمیارو ترامپ اومد توی دوربین ها نگاه کرد با یه پوزخند حاصل چند سال مذاکره رو‌پاره کرد

@mehrdad1333317 اسفند 1402
تعليقًا على

سیلی به آمریکا و تقویت دلار او!!

این اقدام باید در کنار مهار قیمت دلار باشد، نمی شود ما در قدرت نظامی به آمریکا سیلی بزنیم، اما نسخه های غلط در اعتباردادن به دلار را اجراکنیم.https://farsnews.ir/Kazemi1888/1709793108300876565

تقویت دلار عوض دلارزدایی!

این یعنی نوآورترین قشر را به سمت سوداگری سوق می‌دهیم؛یعنی قدرت دادن به دلار!عوض اینکه دولت ارز حاصل از صادرات را از صادرکننده خریداری کند، او ارز را در بازار آزاد می‌فروشد و با احتکار دلار به امید گران شدن، منجر به تشدید التهاب ارزی خواهد شد!درحالی که با پیمان‌سپاری ۱۰۰درصدی، خلافش اتفاق می افتاد

‌رهدار‌ صورة الملف الشخصي
@Samani6617 اسفند 1402
تعليقًا على
آمریکایی های دروغگو به دروغ میگن ما این داروها را تحریم نکردیم.نکته فوق العاده اینکه جرات نکرده حتی ایران را تهدید کند👏😂

‌هدي حداد‌ صورة الملف الشخصي
@H_h_Y17 اسفند 1402
تعليقًا على
دروغگو هاي آمريكايي يه جوري مدعين هر كي نفهمه فكر ميكنه چقدر مهربون هستند! كشوري با اين همه جنايات در تمام دنيا با ادعاي دموكراسي معلومه كه تحريم دارو هم كرده با همدستاي صه يونيستي ضد بشرش، هر كي تا الان اين دمخوران صه يو نيست خيانتكار دروغگو رو نشناخته يا كج فهمي داره يا خودشو زده به اون راه

@user1707897042917 اسفند 1402
تعليقًا على
همون دروغ و دورویی آشکار تهوع آور که در مورد غزه هم بکار می برن ما نزدیم ما نبودیم ایران مقصره حماس مقصره. ما بشر دوستیم. چهل هزار نفر را توی غزه ما نکشیم ما هرگز دارو و غذا و سوخت غزه را تحریم نکردیم ایران را هم همین طور اما ایران تروریسته حماس بایدنابود بشه.واقعا مخاطبان اینا بهشون نمی خندن؟!

@user1707897042917 اسفند 1402
تعليقًا على
روش فوق العاده ایه! تمام عیار با نهایت قساوت جنایت کنی بعد گردن نگیری! چه در مورد ایران چه فلسطین چه ویتنام چه سیاهپوستان چه زنان. سازمان‌هاشونم پشتشونن بنابراین اونا آزاد و دموکرات میشن ما دیکتاتور! اونا منجی میشن ما تروریست!واقعا از نظر اینا مردم شعور ندارن وگرنه با جلبک هم این رفتار توهین آمیزه!

@user17078411307717 اسفند 1402
تعليقًا على
حال و روز این این بندگان خدا از بیغیرتی و فساد در مجمعه دولت و وزارت بهداشت هست شک نکنید،ولی در مورد این عمل کار خوبی کردین چیزی که عوض داره گله نداره،احسنت

@user1708098866817 اسفند 1402
تعليقًا على
تابترکد چشم حسود درود خدابر ملت مسلمان ایران که با افتباس خون شهیدانشان و مقاومت دینمدارانه شان ابر قدرت پوشالی و کسانیکه راقبلا حکومت های پادشاهی نابکار رابراین مردم تسلط میدادند ازتصمیم گیری درامور داخلی شان محروم کردند.

‌سید حمزه باقری‌ صورة الملف الشخصي
@Sarbaze_velayat17 اسفند 1402
تعليقًا على
آقامون گفته بود که :یکی بزنی دوتا میخوری💪

@user170910002632445077517 اسفند 1402
تعليقًا على
آمریکا زبان زور رو بهتر از زبان انگلیسی می‌فهمد