شجاعت کارکنان پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه حماسه و اقتدار بود
ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحالوبختیاری گفت: شجاعت کارکنان پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه ستودنی و سراسر حماسه و اقتدار بود و اقتدار امروز کشور، مدیون تلاش و رشادت دلاوران پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، امیر سرتیپ دوم محسن کرمی، ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحالوبختیاری با فرمانده پدافند هوایی منطقه اصفهان دیدار کرد. امیر کرمی، ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحالوبختیاری در این دیدار اظهار داشت: شجاعت کارکنان پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه ستودنی و سراسر حماسه و اقتدار بود و اقتدار امروز کشور، مدیون تلاش و رشادت دلاوران پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران است.وی افزود: امروز کارکنان مؤمن، متعهد، شجاع و ولایتمدار پدافند هوایی، با توکل به خدای بزرگ، هوشیاری کامل، چشمانی بیدار و بااقتدار مثالزدنی سد محکمی در برابر هرگونه تجاوز و گستاخی دشمنان میهن اسلامی ایجاد کردهاند. کرمی گفت: شهادت شهدای جنگ ۱۲ روزه در سنگرهای دفاع از میهن اسلامی و ملت ایران، ادامه راه شهدای هشت سال دفاع مقدس است.
ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحالوبختیاری ادامه داد: شهدا پدافند هوایی با فداکاری و جانفشانی خود در دفاع از حریم هوایی کشور، حماسه آفریدند و نام خود را در تاریخ این مرزوبوم جاودانه ساختند. #پدافندهوایی #جنگ #اقتدار #امنیت 20:00 - 12 شهریور 1404