خدادادی: اولویت وزیر اقتصاد باید ایجاد ثبات اقتصادی باشد

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت‌: اولویت وزیر اقتصاد باید ثبات اقتصادی باشد و به تبع این ثبات، بستری برای جذب سرمایه‌گذار ی داخلی و خارجی و بعد هم رشد اقتصادی فراهم شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران توانا، مسعود پزشکیان رئیس جمهورمنتخب ، بعد از مراسم تحلیف در نهم مرداد ، طبق آئین‌نامه داخلی مجلس ٢هفته فرصت دارد تا وزرای کابینه را به مجلس معرفی کند که پس از اعلام وصول در مجلس، به‌مدت یک هفته برنامه وزرا با حضور آنها در کمیسیون‌های تخصصی ارزیابی خواهد شد و در نهایت جلسه رأی اعتماد به کابینه برگزار می‌شود.با توجه اهمیت جایگاه وزیر اقتصاد و اولویت‌های وزیر مربوطه، خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران با زهرا خدادادی نماینده ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت وگو کرد.وی در مورد ویژگی‌های وزیر اقتصاد و دیگر وزرا گفت: وزرای پیشنهادی کابینه باید دارای تجربه، تخصص و توانمندی بسیار بالا باشند و بتوانند با یک نگاه فراجناحی حسن تعامل با تمام بخش‌های کشور و مسوولان و قوای سه‌گانه ایجاد کنند.دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس، در مورد اولویت‌های وزیر اقتصاد بیان کرد: ابتدا باید یک ثبات اقتصادی ایجاد و به تبع این ثبات، بستری برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و بعد هم رشد اقتصادی فراهم شود.خدادادی با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری گفت: قطعا باید با رفع موانع تولید و حفظ ثبات در سیاست گذاری، بستر مشارکت مردم در اقتصاد و فعالیت‌های تولیدی کشور میسر شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران توانا، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری درپانزدهم تیر ماه، مسعود پزشکیان توانست با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۱۵۷ رای در رقابت با سعید جلیلی کرسی ریاست جمهوری ایران را برای دوره‌ای چهار ساله از آن خود کند.پایان پیام/#باشگاه_خبرنگاران_توانا#وزیر_اقتصاد#مجلس
12:34 - 23 تیر 1403





1 پاسخ