نرخ رسیدگی ۹۹ درصدی پرونده‌های دادگاه‌های صلح در کرمان

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه ۱۶۰ هزار پرونده طی سال گذشته به دادگاه‌های صلج وارد شد، نرخ رسیدگی این دادگاه‌ها را ۹۹ درصد ذکر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیم حمیدی در دیدار اعضای شورای قضایی استان با امام جمعه کرمان به‌مناسبت هفته قوه قضاییه اظهار کرد: امیدواریم در هفته قوه قضاییه بتوانیم ارتباط بیشتری با مردم برای رفع مشکلات حقوقی و قضایی داشته باشیم و خدمات قوه قضاییه نیز اطلاع‌رسانی شود.وی بیان کرد: برنامه‌های گرامیداشت هفته قوه قضاییه با حضور قضات و مدیران ارشد دستگاه قضایی استان کرمان در میعادگاه‌های نمازجمعه سراسر کشور در روز جمعه گذشته با برپایی میز خدمت برگزار شد.حمیدی ادامه داد: دیدار با مسئولان ارشد در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه، نشست‌های خبری توسط مدیران قضایی، غبارروبی گلزار مطهر شهدا و بیعت با امامین انقلاب و رهبر معظم انقلاب اسلامی و ارائه خدمات مشاوره‌ای حقوقی از دیگر برنامه‌های هفته قوه قضاییه در کرمان است.وی همچنین تجلیل از خانواده معظم شهدا به ویژه خانواده شهدای جنگ اخیر، همایش محوری قوه قضاییه در استان در محل اتاق بازرگانی، افتتاح طرح‌های عمرانی و نشست مدیران قضایی با نخبگان حوزوی و دانشگاهی را از دیگر برنامه‌های هفته قوه قضاییه در استان کرمان برشمرد.رئیس‌کل دادگستری استان کرمان از ضرورت استمرار حضور مردم در خیابان سخن گفت و اظهار داشت: برنامه آیینی در شب شهادت شهدای هفتم تیرماه در میدان کوثر شهر کرمان برگزار می‌شود.حمیدی اظهار داشت: نشست با فعالان اقتصادی، آیین آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، سرکشی قضات از زندان‌ها، برنامه محوری عزاداری ایام محرم، طرح یک مسجد یک حقوقدان، نشست تعاملی مدیران قضایی با مسئولان فراجا نیز از دیگر برنامه‌ها در هفته قوه‌قضاییه است.
وی عنوان کرد: راه‌اندازی دادگاه‌های صلح جزو اولویت‌های دستگاه قضایی بود و با وجود کمبود نیرو اما ۵۶ شعبه دادگاه صلح در سراسر استان کرمان تشکیل شد.رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه ۱۶۰ هزار پرونده طی سال گذشته به دادگاه‌های صلح وارد شد، نرخ رسیدگی این دادگاه‌ها را ۹۹ درصد ذکر کرد.حمیدی از ایجاد ۱۷ شعبه دادگاه خانواده طی سال گذشته در استان کرمان خبر داد.
07:33 - 30 خرداد 1405
حقوقی و قضایی
استان ها
کرمان