وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نیاز است قانونی باشد که کشت تریاک در مناطق مناسب و با حساب و کتاب و کنترل دقیق مسوولان انتظامی و قضایی انجام شود، زیرا مواد اولیه مورد نیاز تولید داروها به کشور نمی‌آید.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا ظفرقندی شامگاه امروز در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) اظهار کرد:‌ از امام حسین (ع) یاد گرفتیم اینکه نیازهای مردم را مرتفع کنیم و این یک نعمت است.وی بیان داشت: شهر کرمان به لحاظ حوزه سلامت در میانگین کشوری شرایط خوبی دارد و بر اساس شاخص‌ها این را می‌گویم و این را می‌دانیم در استان شهرهای داریم که باید به آنها کمک کرد.وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اقداماتی که در حوزه بهداشت و درمان شده است حالا از سوی خیران هم که باشد باید گفته شود تا مردم ما بدانند کار می‌شود و حرکت رو به‌جلویی هست و فقط نقاط منفی و نیمه خالی لیوان را نبینیم و رسانه‌ها هم بگویند چه کارهایی شده است و چه کارهایی باید انجام شود.ظفرقندی اضافه کرد: مصوبه ۷۰ همتی فروش سهام دولتی کارخانه‌ها برای جبران بدهی حوزه بهداشت و درمان را داریم که هنوز یک ریال آن محقق نشده و در حال پیگیری هستیم و امیدواریم به‌زودی محقق شود و این بدهی در اولویت اول برای کارکنان ماست زیرا باید نیروی انسانی را نگه داریم.وی ابراز داشت: پرداخت بدهی برای دارو و تجهیزات و تولیدکنندگان باید انجام شود زیرا اگر نشود کارخانه‌های دارو و شیرخشک می‌خوابد و اولویت سوم هم پرداخت به پیمانکاران در حوزه بهداشت و درمان است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: سال ۱۴۰۳ در حالی ۳۷ همت به بیمه سلامت کم داده‌ایم که با این شرایط در حال اداره امور هستیم و جبران می‌کنیم و حرکت ما هم روبه‌جلو است.ظفرقندی افزود: ۳۹ میلیارد تومان به بیمه سلامت استان کرمان پرداخت شده است و فردا هم ۳۸ میلیارد تومان پرداخت می‌شود تا امور را بهتر پیش ببرند.وی با اشاره به سانحه‌های رانندگی در استان کرمان در سال‌های اخیر اظهار داشت: نقش پلیس در سراسر دنیا در جاده‌ها موثر است و اینکه ۵۶ نفر را به جای ۳۰ نفر سوار اتوبوس کنند، (اشاره به واژگونی اتوبوس در مسیر راور در کرمان به مشهدمقدس) باید جلوی این راننده را گرفت و این مرگ و میرهای قابل پیشگیری است. وزیر بهداشت با اشاره به اینکه سالانه ۲۰ هزار جوان را در حوادث رانندگی از دست می‌دهیم، بیان داشت: این در شرایطی‌ست که در مراکز درمان ناباروری تلاش داریم تا ۲ هزار تولد داشته باشیم.ظفرقندی اضافه کرد: مطلع هستم که در جاده‌های استان کرمان اقداماتی برای اصلاح گلوگاه‌ها و نقاط خطر در حال انجام است.وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت:‌ بعضی از داروهای گیاهی فقط مختص کرمان است که می‌تواند یک سرمایه برای استان باشد.وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم، توریست سلامت را در کرمان راه‌اندازی کنیم بحث‌هایی با وزیر گردشگری انجام دادیم و به نتیجه خوبی رسیدیم که می‌توانیم، این مهم را عملیاتی کنیم.
ظفرقندی با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی دارای محدودیت‌هایی‌ست، تصریح کرد: آن‌طور که باید و شاید در کرمان هنوز مولدسازی انجام نگرفته است و این در شرایطی‌ست که سایر استان‌ها را رصد می‌کنم و لازم است، برای تأمین بخش عمده‌ای از اعتبارات در کنار ردیف‌های ملی و استانی از مولدسازی استفاده کنیم. وی همچنین درباره لزوم کشت تریاک در کشور بیان داشت: در کشور یک سری داروهایی داریم که اگر نباشد نمی‌توان کار کرد و بسیاری از مواداولیه آن هم از افغانستان می‌آمد و در کارخانه‌های ما ساخته می‌شد که الان دیگر این مواد اولیه نمی‌آید و نیاز است قانونی باشد که بتوانیم در مناطق مناسب و با حساب و کتاب و کنترل دقیق مسوولان انتظامی و قضایی کشت تریاک انجام شود و باید به این موضوع توجه شود.ظفرقندی از فعالیت پنج مرکز سراج (پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و روانی) در استان کرمان خبر داد و خاطرنشان کرد:‌ ۷۰۰ خانه بهداشت را امسال در کشور تکمیل می‌کنیم که ۱۰ درصد این خانه‌ها برای استان کرمان است.وی ادامه داد:‌ ۴ هزار و ۳۰۰ تخت درمانی در استان کرمان داریم که امیدواریم تا یک یا دو سال آینده به ۶ هزار تخت برسد و امسال ۲۲ پروژه درمانی با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در استان راه‌اندازی می‌کنیم.ظفرقندی اظهار داشت:‌ از الان تا آبان‌ماه سال آینده ۳ هزار میلیارد تومان پروژه در کرمان را تکمیل می‌کنیم و ۱۵۰ پروژه در دهه فجر در کشور بهره‌برداری می‌شود که تعداد زیادی از این طرح‌ها به استان اختصاص دارد.وی با اشاره به اینکه بدهی شرکت‌های دارویی یکی از اولویت‌هایی‌ست که پیگیری می‌کنیم، اظهار داشت: جامعه پزشکی در دوران کرونا و جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند و کمک زیادی کردند.
22:16 - 28 آبان 1404
جامعه
استان ها
کرمان

7 بازنشر15 واکنش
219٫8k بازدید




32 پاسخ

@Iran77728 آبان 1404
در پاسخ به
چشممون روشن. مواد دیگه ای لازم نداری بگیم کشت کنن یا آشپزخانه بزنن براش؟؟ اینهمه مواد مخدر که میگیرید رو معدوم نکنید و بدید کارخانجات، یا از افغانستان وارد کنید، چه نیازیه برید کشت رو قانونی کنید که از پس فردا همه قاچاقچیان مواد مخدر برن سراغ همین قانون و زمین بگیرن کشت کنن و بعد هم توزیع کنن داخل ب…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌صنوبر خجسته‌
@Khoji28 آبان 1404
در پاسخ به
لغت نامه دهخداتریاک. [ ت َ / ت ِرْ ] ( اِ ) بمعنی پادزهر است. ( فرهنگ جهانگیری ). معجونی است که معربش تریاق است. و مطلق پازهر را گویند.کشد ظهر جایی ک تریاک نیست.

@user17583562224228 آبان 1404
در پاسخ به
دولت حالا میخواد مواد فروش بشه

@user17084163755228 آبان 1404
در پاسخ به
کشت خشخاش الان یک سال هست تو سیستان آزاد شده

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی جلالی‌
@user17058402851629 آبان 1404
در پاسخ به
در واقع شیره خشخاش مواد اولیه داروست حال افرادی به آن معتاد می‌شوند دلیل برآن نیست به کشورهای همسایه محتاج بود . کنترل مزارع کشت هم کار دشواری نیست ضمن اینکه کشورهای همسایه نیز آنرا مجانی در اختیار معاونت غذا دارو نمی‌گذارند. بنابراین نباید با چنین مسائلی احساسی برخورد کرد .

تصویر نمایه‌ی ‌لبیک یاخامنه ای لبیک یاحسین است‌
@palestine29 آبان 1404
در پاسخ به
جای کشت درست و بر اساس الگوی کشت محصولات خوراکی و غذایی که نیاز ما رو نسبت به واردات این مواد غذایی کمتر کنه و بلکه بشه مازاد اون ها رو صادر کرد، دنبال کشت تریاکید؟ پولو آبو منابع کشور رو صرف کشت مواد کنیم؟ چرا در جهت منافع اون صهیونیست ها حرکت میکنید؟ خداوند شرتون رو ان‌شاءالله هرچه سریعتر از سر کش…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌احمد طحانی‌
@user17437676012229 آبان 1404

دولت پزشکیان و پیشنهاد کاشت خشخاش: همین یک قلم را کم داشتیم!

دولت فخیمه‌ی سوم روحانی، همین یک قلم را کم داشت: کاشت خشخاش...هردم از این باغ بری می‌رسد؛تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد!

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان انقلاب‌
@user170910156996860636629 آبان 1404
با توجه به مشکلات شدید مردم در مقابل گرانی خودرو مسکن،ودلار،اشتغال و ازدواج جوانان.... نیاز به تریاک برای فراموشی این مشکلات کمک کننده است و دولت می تواند یارانه به این ماده اختصاص وبرای مردم سهمیه تعیین کند،با وجود این ماده موثر مردم دیگر حال فکر کردن به مشکلات را نخواهند داشت و دولت هم برای حل مشک…نمایش بیشتر
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌نورالهدا‌
@Mahoor29 آبان 1404
حالا که طالبان کشت خشخاش رو ممنوع کرده و زمین‌ها رو زیر کشت زعفران برده و رسماً رقیب زعفران ما شده، چطوره ما هم مقابله به مثل کنیم. زمین‌های زعفران رو به کشت تریاک اختصاص بدیم و به رقابت برخیزیم؟😂

@user170910168541787572329 آبان 1404
در پاسخ به
صنایع دارویی ما سالانه به هشتصد تن تریاک نیاز دارند، که در گذشته مقداری از این میزان توسط کشفیات پلیس در اختیار صنایع داروسازی قرار می گرفت، اما در حال حاضر با توجه به کشت کمتر خشخاش در افغانستان ، انها به سمت تولید مواد صنعتی از جمله شیشه رفته اند و کشفیات پلیس هر سال کمتر می باشد به طوریکه در سال …نمایش بیشتر

@user17082411774429 آبان 1404
در پاسخ به
با سلام و احترام، از ظرفیت کشت فراسرزمینی استفاده بفرمایید. التماس دعا

@YounesZ29 آبان 1404
در پاسخ به
از موقعی که طالبان اومده کشت خشخاش بیش از ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده. بیشتر داروهای مسکن رو از تریاک می‌گیرن و طبیعی هست که کشور به اون نیاز داشته باشه. اتفاقاً می‌تونیم تولید کنیم و مازاد اون رو صادر کنیم.

@user170910150957044660229 آبان 1404
در پاسخ به
آخه وزیر ...... حالا لازم بود این خبر رو رسانه ای کنی آخه فارس عزیز لازم بود این خبر رو کار کنید .....بیشتر اعتیاد رو ترویج و قانونی میکنه تا ساخت دارو رو توجیه کنه

@al_aghsa29 آبان 1404
در پاسخ به
بهرحال نمیشود کامل این طرح رد کرد باید برسی و برنامه دقیق چید ،اگر به صورت کنترل شده و خرید توسط خود دولت باشد خوب است این مواد داروی ولی اعتیاد اور ، چند سال دیگه باید از افغانستان با نفت معاوضه شود ،

@user17433664315729 آبان 1404
بنام الله آقای وزیر! نون کانون‌های باز پروری رو آجر کردی! گفتید مواد از افغانستان نمیاد. غصه نداره، هر موقع ذخیره تموم شد، با یک طرح یک هفته‌ نیروی انتظامی (ضد‌قاچاق) انبار بدون نیاز به ارز و حتی ریال پر میشه. سوالی بود در خدمتم.

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyawash29 آبان 1404
در پاسخ به
«بابا آدم اول فکر می‌کنه وزیر داره درباره مزایای سنگکِ خشخاشی حرف می‌زنه…بعد می‌بینه نه، بحث کشت رسمی خشخاشه!به حق چیزهای نشنیده و ندیده…»

@user170909999612253557529 آبان 1404
در پاسخ به
الان این قانون تصویب بشه فردا هم یک قانون تصویب میشه مصرفش تو جامعه ازاد بشه همین یک قلم رو نداشتیم که بارمون جور شد چه فرقی میکنه اون موقع ایران با افغانستان مگه مصرف سوخت کنترل نمیشه چطور قاچاق میشه اینم به سرنوشت اون دچار میشه ایران صادر کننده تریاک طرح های اب دوغ خیاری تو کشور داره زیاد میشه

@user17636173842929 آبان 1404
در پاسخ به
اگر نیاز در کشور هست به جاب افغانستان از میانمار یا جای دیگه وارد کنید ، این موضوع کشت فراسرزمینی هم میتونه کمک کننده باشه از افغانستان بخواهید براتون کشت کنند هم تجربه اش را دارند هم صنعتش رو و هم زیر ساختش رو ، دیگه لازم نیست این دیو هفت سر رو بیدار کنید .

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan29 آبان 1404
در پاسخ به
خوب وقتی نیرو مجریه نمی تونه کشف کنه یا. تولید ورودش به کشور کم شده، علوم پزشکی برای ساخت کلی دارو چکار کنه بره ارز از کشور خارج کنه، در کتاب سینوهه هم این ماده بیهوشی بود الان هم که در کل صنعت درمانی جهان استفاده داره، استعمال مواد با استفاده پزشکی فرق داره