تعلیق و برکناری مدیر به‌علت تخلف انتخاباتی در کرمان نداریم

رئیس ستاد انتخابات استان کرمان گفت: ۲۹ پرونده تخلف انتخاباتی مدیران در استان کرمان تشکیل شده است، اما تعلیق و برکناری مدیر در این زمینه نداریم.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، رحمان جلالی صبح امروز پنجشنبه ۱۰ اسفندماه جاری در ستاد انتخابات استان اظهار داشت: گزارش‌هایی در ستاد پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان درباره تخلفات انتخاباتی مدیران داریم که در سطح بخشدار و معاون فرماندار بوده و ۲۹ پرونده در این حوزه شکل گرفته است، اما تاکنون تعلیق و برکناری نداشته‌ایم.وی بیان کرد: امنیت، زیرساخت همه حوزه‌هاست و انتخابات، مولفه تولید امنیت برای ماست‌.جلالی ادامه داد: مهلت تبلیغات کاندیداها ۸ صبح امروز به پایان رسیده است و دیگر نمی‌توانند، تبلیغ کنند.وی ابراز داشت: دولت سیزدهم حزب و لیستی در انتخابات ندارد و خط قرمز را اعلام کردیم که مدیران اجرایی به هیچ‌وجه نباید دخالت و یا جانبداری از کاندیدای خاصی داشته باشند‌.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان اضافه کرد: ۲۶۰ نفر در استان کرمان در انتخابات مجلس شورای اسلامی رقابت می‌کنند.جلالی اضافه کرد: ۴۰۱ نفر کاندیدا در استان کرمان تایید صلاحیت شدند و این در حالی‌ست که ۶۴۵ نفر ثبت‌نام خود را قطعی کردند و از این تعداد ۱۶۵ کاندیدای انصرافی داشتیم.وی عنوان کرد: ۲ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۵۳۵ نفر واجدشرایط رای‌دادن و ۱۲۲ هزار و ۱۱۰ نفر رای‌اولی در استان کرمان داریم.
جلالی یادآور شد: ۲ هزار و ۴۳۸ شعبه اخذ رای در استان کرمان دایر می‌شود که یک مورد مربوط به اقلیت‌هاست و یک هزار و ۴۷۷ شعبه ثابت و ۹۶۰ شعبه سیار هستند.وی با اشاره به اینکه ۶۴ هیئت اجرایی در استان کرمان فعالیت می‌کنند همچنین شمار عوامل اجرایی را افزون بر ۵۶ هزار نفر ذکر کرد.رئیس ستاد انتخابات استان کرمان تصریح کرد: مسؤولیت برقراری شعب اخذ رای با فراجاست و همه دستگاه های امنیتی و انتظامی هم پای کار هستند و با بر هم‌زدگان امنیت اجتماعی در امر انتخابات برخورد می‌کنیم.جلالی اضافه کرد: تمام ساختارها و ظرفیت‌های قانونی برای امنیت انجام شده، اطلس امنیتی استان هم تدوین شده و تدابیر امنیتی اندیشیده شده است.وی خاطرنشان کرد: ملزومات، لوازم و تجهیزات برگزاری انتخابات در اختیار فرمانداری‌های سراسر استان کرمان قرار گرفته است.جلالی با بیان اینکه متولدین قبل از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۳۸۴ می‌توانند در انتخابات شرکت کنند، افزود: با شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه و گذرنامه می‌توان رای خود را به صندوق انداخت.پایان‌ پیام/۸۰۰۱۹#کرمان #انتخابات_مجلس
11:39 - 10 اسفند 1402




1 پاسخ