آزادسازی ۶ هزار زندانی با مشارکت خادمیاران رضوی در کشور

مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی گفت: از ابتدای راه‌اندازی شبکه خادمیاران رضوی تاکنون، با مشارکت خادمیاران، زمینه آزادسازی حدود ۶ هزار زندانی در کشور فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد میرزاده مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در بوشهر از برگزاری پهنه ششم شبکه خادمیاران رضوی با حضور سه استان بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد به میزبانی استان بوشهر خبر داد.وی افزود: در راستای مأموریت‌های شبکه خادمیاران رضوی در سطح کشور، پهنه ششم این شبکه با هدف هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بوم‌منطقه‌ای و با حضور ارکان مسوولیتی سه استان بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد در استان بوشهر برگزار می‌شود.مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی هدف از تشکیل این پهنه را ارتقای هماهنگی میان استان‌ها دانست و افزود: مسوولان و ارکان مستقل شبکه خادمیاری این استان‌ها با برگزاری نشست‌های تخصصی، به بررسی ارزیابی عملکردها و مأموریت‌های شبکه پرداخته و در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات گام برمی‌دارند.وی با اشاره به رویکردهای اصلی این شبکه گفت: توسعه خادم، توسعه مخدوم و توسعه خدمت، به‌ویژه خدمت‌رسانی به محرومان و مستضعفان، گسترش نیکوکاری و تسهیل امر زیارت از مهم‌ترین رویکردهای شبکه خادمیاران رضوی است.میرزاده با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۱۶۰ هزار نفر در سراسر کشور به عنوان خادم‌یار و یاور رضوی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: این افراد خدمات متنوع و گسترده‌ای را با نام مبارک امام رضا علیه‌السلام به اقشار مختلف جامعه ارائه می‌دهند.وی افزود: در استان بوشهر نیز حدود ۲ هزار خادم‌یار و یاور رضوی در حوزه‌های مختلف، فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی مرتبط با آستان قدس رضوی را دنبال می‌کنند.
مدیر مرکز خادمیاری درباره نوع خدمات این شبکه بیان کرد: خدمات بر اساس گروه‌های هدف و نیازهای اجتماعی برنامه‌ریزی شده و خادم‌یاران پس از فعالیت در استان خود، امکان خدمت‌رسانی به زائران در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام را نیز دارند.میرزاده به بخشی از اقدامات انجام‌شده اشاره کرد و گفت: در حوزه‌هایی همچون آزادسازی زندانیان، تسهیل ازدواج، حمایت از فرزندآوری، ترویج و آموزش قرآن کریم، توسعه کتاب‌خوانی، مشاوره، مددکاری و سایر موضوعات مرتبط با تعلیم و تربیت، اقدامات مؤثری انجام شده است.وی با اشاره به سازماندهی فعالیت‌ها در قالب ۲۰ کانون تخصصی افزود: تلاش ما بر این است که با ترویج سیره و نام امام رضا علیه‌السلام، بر جریان‌های اجتماعی و روح حاکم بر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه تأثیرگذار باشیم.مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای راه‌اندازی شبکه خادمیاران رضوی تاکنون، با مشارکت خادمیاران، زمینه آزادسازی حدود ۶ هزار زندانی در کشور فراهم شده است.#کانون_خدمت_رضوی#خادمیاران_رضوی#آزادی_زندانی
14:51 - 23 بهمن 1404
گروههای مردمی
استان ها
بوشهر

1 بازنشر
3533 بازدید