حسینی بوشهری: دولت از ظرفیت جهاد دانشگاهی استفاده کند

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: جهاد دانشگاهی در تولید فناوری و تکنولوژی مورد نیاز کشور پیشتاز باشد و دولت‌ها می‌توانند از ظرفیت این نهاد استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر، اظهار داشت: امروز جایگاه جهاد دانشگاهی در توسعه علم و دانش در کشور جا افتاده و مأموریت‌های سنگینی عهده‌دار است.نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک مرکز امیدبخش نسبت به آینده است، گفت: جهادگران جهاد دانشگاهی باید با جدیت به دنبال به سرانجام رساندن کارهای بر زمین مانده در کشور باشند.وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی بر اساس یک نیت خیر و تقوا پایه‌گذاری شده است، افزود: در هر کجا تقوا معیار باشد موجب رشد می‌شود و در همین راستا فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی روز به روز به سمت کیفی سازی حرکت می‌کند و در تمامی عرصه‌ها تحوّل‌آفرینی را به منصه ظهور رسانده است.نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این نهاد به عنوان بازوی توانمند برای مراکز علمی و آموزشی و مکمل فعالیت علمی و فرهنگی دستگاه‌های اجرایی است و نقش موثر و مهمی در توانمندسازی دانشجویان دارد.وی با بیان اینکه فعالیت جهاد دانشگاهی در استان بوشهر دیر آغاز شد، عنوان کرد: امروز با تلاش جهادگران بوشهری شاهد رقابت با استان‌هایی هستیم که سال‌ها پیش در این عرصه و رقابت حضور داشته‌اند.حسینی‌بوشهری ضمن قدردانی از فعالیت‌های جهادگران جهاد دانشگاهی بوشهر در عرصه علم و فناوری، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در تولید فناوری و تکنولوژی مورد نیاز کشور پیشتاز باشد و دولت‌ها می‌توانند از ظرفیت این نهاد استفاده کنند.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه یکی از نهادهایی که می‌تواند برای فتح قله کمک کند، جهاد دانشگاهی است، گفت: جهاد دانشگاهی منشا خدمات علمی و فرهنگی ارزشمندی برای نظام بوده و امیدواریم این مجموعه نیت خالصانه را همواره در راس کار قرار دهند.نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در تولید علم و تبدیل آن به ثروت نقش اساسی داشته است، ادامه داد: بخشی از کار جهاد دانشگاهی شناسایی استعداد است.حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: جهادگران جهاد دانشگاهی با تعریف پروژه و مشخص کردن مسیر برای استعدادهای کشف شده، می‌تواند از این ظرفیت‌ها برای آینده بهره ببرد.
12:19 - 15 مرداد 1403




1 پاسخ