تعریف ولایت پذیری در کلام مرحوم احمد توکلی

به مناسبت اولین سالگرد درگذشت احمد توکلی سیاستمدار و اقتصاددان صادق انقلاب اسلامی و شرایط این روزهای ایران اهمیت خاطره ای که "احمدآقا" تعریف می کرد بیش از گذشته احساس می شود.
بدون شک اگر بخواهیم در تاریخ انقلاب اسلامی ایران یکی از مهمترین سال های شهادت و از دست دادن مردان نیک آن را انتخاب کنیم سال 1404 در صدر این سال ها قرار می گیرد سالی که از بهار آن با شهادت دلاورمردان بی ادعای سپاه از جمله شهید باقری،سلامی،حاجی زاده و شادمانی و...شروع شد و در زمستان به شهادت رهبر شهید انقلاب و یارانش از جمله پاکپور و موسوی و لاریجانی و...ختم شد.اما در میان این شهادت ها و بعد از جنگ 12 روزه رحلت مردی که همه عمر خود را وقف انقلاب کرده بود و پس از سال ها تلاش و مجاهدت در راه برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف در اول مرداد ماه سال 1404 برای همیشه از دنیا سفر کرد داغ دیگری بر دل های مردم مومن و انقلابی ایران گذاشت.شخصی که چند روز قبل مراسم اولین سالگردش در تهران و مسجد امام جعفر صادق(ع) برگزار شد.احمد توکلی که نزدیکانش جدا از همه عناوینی که داشت او را "احمد آقا" صدا می زدند فارغ از همه خصلت ها و فداکاری ها و سلامتی که در کارش داشت که تعابیر و تفاسیرش را در ایام رحلتش و حتی در زمان حیاتش زیاد شنیدیم حالا و به مناسبت اولین سالگرد سفر ابدی این سیاستمدار صادق اهمیت مطرح کردنش احساس می شود، موضوعی این روزها به تعبیر رهبری، ملت مبعوث شده ایران به خوبی از این عنوان در کوچه و خیابان های ایران از آن دفاع می کنند و این خاطره بی ربط با ایام شهادت و خاکسپاری رهبر شهید ایران و خانواده ایشان نیست.خاطره ای که حالا و در ایامی که اهمیت آن بیش از گذشته برای ملت مبعوث شده نمایان شده است علاوه بر آن شخصیت واقعی احمد توکلی سیاستمدار صادق انقلاب و مرد رسانه ای و اقتصاددانی که به جز عدالت فریاد دیگری نداشت را به خوبی نشان می دهد.
احمد آقا در زمان حیاتش و در دوره ریاست جمهوری دولت یازدهم و دوازدهم که بحث ولایت پذیری و یا عدم ولایت پذیری بعضی از خواص در جامعه مطرح بود می گفت: ما به عنوان یک مسئول در جمهوری اسلامی ایران می توانیم نظراتمان را درباره موضوعات مختلف به حضرت آقا(رهبری) بگوییم و حتی چانه زنی کنیم که این امر مورد استقبال رهبری هم قرار می گیرد اما وقتی که حس کنیم نظری از رهبری تاکیدی است باید بدون قید و شرط آن را بپذیریم و درنگ و حتی فکر کردن درباره انجام آن و یا عدم انجام آن معنا ندارد و این مرزبندی باید رعایت شود.این جملات هم در آن زمان و حالا و حتی آینده اهمیت زیادی دارد و می تواند تابلوی کار مسئولان جمهوری اسلامی ایران در بزنگاه های مختلف باشد و رازی باشد برای عاقبت بخیری آنها.پایان پیام/#مرحوم_احمدتوکلی#ملت_مبعوث_شده#ولایت_پذیری#رهبرشهید
14:15 - 7 مرداد 1405

1 بازنشر1 واکنش
39٫6k بازدید