ضربه ۶۰۰ میلیون دلاری یمن به آمریکا

نیروهای مسلح یمن با سرنگون کردن ۱۸ پهپاد MQ-9 که هر کدام حدود ۳۲ میلیون دلار قیمت دارد توانسته‌ ضربه‌ای معادل ۶۰۰ میلیون دلار به آمریکا وارد کند.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: پدافند هوایی یمن یک پهپاد MQ-9 آمریکایی را در هنگام انجام اقدامات خصمانه در حریم هوایی استان الجوف با یک موشک بومی ساقط کرد.این هجدهمین پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی است که توسط پدافند یمن در جریان نبرد «فتح موعود و جهاد مقدس» در حمایت از غزه سرنگون می‌شود و سومین پهپادی است که در ۱۰ روز اخیر ساقط می‌شود.با توجه به اینکه هزینه ساخت هر پهپاد MQ-۹ آمریکایی حدود ۳۲ میلیون دلار است، نیروهای مسلح یمن با سرنگون کردن ۱۸ پهپاد، توانسته‌ ضربه‌ای معادل ۶۰۰ میلیون دلار به آمریکا وارد کند.
*مشخصات پیشرفته‌ترین پهپاد‌ عملیاتی آمریکاپهپاد MQ-۹ Reaper یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌های عملیاتی آمریکا است که از سال ۲۰۰۷ تاکنون در خدمت ارتش این کشور قرار دارد. این پهپاد با وزن ۴۷۶۰ کیلوگرم، قادر به حمل ۱. ۷ تن انواع موشک، بمب و راکت‌های هدایت‌شونده است و علاوه بر این، می‌تواند در نقش پهپاد شناسایی نیز مأموریت‌های خود را انجام دهد.MQ-۹ Reaper دارای یک موتور توربوپراپ است که به آن توانایی رسیدن به سرعت بیش از ۴۸۰ کیلومتر در ساعت را می‌دهد. طول این پهپاد ۱۰. ۹۷ متر است و طول بال‌های آن حدود ۲۰ متر است.این پرنده بدون سرنشین توسط شرکت جنرال اتمیکز آمریکا طراحی و تولید شده است. برد عملیاتی این پهپاد تقریباً ۱۸۰۰ کیلومتر است و سقف پروازی آن به‌صورت مسلح به ۷۵۰۰ متر می‌رسد. همچنین این پهپاد توانایی انجام پرواز‌های مستمر به مدت ۱۴ ساعت را دارد.
*دلایل حضور پهپادهای آمریکایی در آسمان یمن چیست؟کارشناس مسائل بین‌الملل حسین آجرلو در مورد دلایل حضور پهپادهای آمریکایی در آسمان یمن به خبرنگار فارس گفت: یکی از دلایل مهم، عدم قطعیت و عدم شناخت کافی غرب از محیط یمن است چرا که با وجود بمباران‌های متعدد نظامی در این منطقه، طرف‌های غربی نتوانسته‌اند اقدامات مؤثری انجام دهند. وی معتقد است که این ناکامی آمریکا به دلیل ضعف‌های اطلاعاتی و شناختی در حوزه‌های نظامی، سیاسی و امنیتی یمن است.
*ناکامی‌ ادعاهای آمریکا در خصوص برتری نظامی البته این تنها ضربه یمنی‌ها نبوده بلکه از زمان نبرد با صهیونیست‌ها نیروهای مسلح یمن ضربات متعددی بر رژیم و حامیانش وارد کرده است.یمن توانسته با حملات موشکی به کشتی‌های اسرائیل ضربات اقتصادی جبران‌ناپذیری بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کند به‌گونه‌ای که به اذعان کارشناسان باعث به بن‌بست رسیدن راهبردهای دریایی آمریکا و رژیم شده است.
*پذیرش خطای سقوط F18 توسط ارتش آمریکادر یک سال اخیر و در کشاکش درگیری ناوهای آمریکایی با نیروهای یمنی، خبر سقوط یک F18 رسانه‌ای شد. نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که این هواپیمای فوق پیشرفته توسط رزم‌ناو موشکی آمریکا ساقط شده است. پذیرش فوری چنین خطای بزرگی توسط ارتش آمریکا، برای فرار از تحقیر شکست‌خوردن از توان نظامی یک کشور تحت تحریم‌های کشنده به نام یمن بود.
*ناتوانی تاد در انهدام موشک‌هاهمچنین با وجود اینکه ادعا می‌شود سامانه ۸۰۰ میلیون دلاری تاد که قادر به انهدام هر نوع موشک و پهپاد است اما تاکنون حتی نتوانسته مانع اصابت موشک‌های یمنی به اسرائیل شود.
شورای‌عالی سیاسی یمن با بیان اینکه تجاوزات آمریکا باعث توقف مواضع یمن در پشتیبانی از غزه نمی‌شود، اعلام کرد که تنبیه متجاوزان به یمن به نحو دقیق و دردناک انجام خواهد شد. ‌پایان پیام/#یمن #پهپاد_MQ9 #پهپاد #اسرائیل #آمریکا
16:48 - 20 فروردین 1404

2 بازنشر4 واکنش
127٫7k بازدید


7 پاسخ

@al_aghsa20 فروردین 1404
در پاسخ به
ابر قدرت فقط از دور موشک پرانی میکنه،🤭

تصویر نمایه‌ی ‌حمید رضایی‌
@user17082705771420 فروردین 1404
در پاسخ به
دوستان ،رهبری بزرگوار با مذاکرات غیر مستقیم موافقت کردند چون اگه عملیات وعده صادق ۳ انجام بشه و زیر ساخت های اسراییل زده بشه دیگه هیچ مذاکره و تبادل پیامی بین ایران و امریکا انجام نمیگیره ،اونوقت اصلاح طلبانی که در دوره روحانی و پزشکیان برنامه ای برای اداره کشور نداشته و ندارند بهونه میارن که نذاشتن…نمایش بیشتر

@user17090611501120 فروردین 1404
در پاسخ به
تاسف میخورم خوشحال نمیشم .. تاسف میخورم که یمن تنهاست و تمام مسلمانان این کشور رو تنها گذاشتن

تصویر نمایه‌ی ‌حمید رضایی‌
@user17082705771420 فروردین 1404
در پاسخ به
در پاسخ دوست عزیز اقای کاظمی ،دوستان ایران ترکیه نیست که امام اوغلو رو انداختن زندان ،بدتر سد ،جامعه دو قطبی تر شد ، بذار ید این جماعت غربگدا تیرهای اخرشون رو هم بندازن وقتی ملت ببینن اینا فقط لب و دهن اند و عرضه انجام دادن هیچ کاری ندارن برای همیشه از عرصه سیاست حذف میشن ،فکر میکنید چرا رهبری در جو…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌ســ پــ‌
@motevaselian20 فروردین 1404
در پاسخ به
آفرین به سازنده های موشک 358 به امید خدا موشک 359 هم به یمن میرسه که میتونه آواکس ها و تانکر های هوایی را ساقط کنه

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسینی‌
@Hossini20 فروردین 1404
در پاسخ به
ارتش، سپاه و بسیج فریاد می‌زنند که ما قدرتمندیم، دولت فریاد میزنه ما ضعیف هستیم. اگر ضعفی است آن را در خودتان جستجو کنید. اگر آمریکا، اروپا و اسرائیل آنگونه که شما می‌گویید قدرتمند هستند پس چرا بعد از یکسال نتوانستند حریف یمن شوند؟! ما قدرت همه اینها را در جنگ 8 ساله ایران و عراق دیدیم آنموقع که تم…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌کورش عروج‌
@Koorosh_Orooj20 فروردین 1404
در پاسخ به
الْحَمْدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ أَهْلُهُالحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ العالَمينَخدا را بیکران شکرنَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریبیاری خدا و پیروزی نزدیک است و مومنان را بشارت دهیا امیرالمومنین صلوات الله علیه مدد