قیام امام خمینی(ره) نشات گرفته از ایمان و امید ایشان بود

رئیس مرکز بسیج اساتید حوزه علمیه قم گفت: امام خمینی(ره) طلایه‌دار حرکتی شد که برگرفته از ایمان، امید و باور ایشان بود و قیام امام فی‌الناس، مع‌الناس و للناس بود؛ لذا منجر به پیروزی قطعی و حتمی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید ملکی عصر امروز در نشست خبری اولین اجلاسیه سراسری ایمان و امید امام خمینی(ره) در اندیشه امام خامنه‌ای که در سالن مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌ علمیه برگزار شد اظهار کرد: شهید مطهری(ره) متفکر عمیق الفکر اسلام در باب انقلاب اسلامی و شخصیت امام خمینی(ره) گفت وقتی که به ۴ عنصر رب، راه، هدف و مردم ایمان وجود داشته باشد، قطعا این انقلاب و شخصیت پیروز می‌شود و هر روز قویتر از قبل در راه رسیدن به هدف قدم بر می‌دارد. قائم مقام حوزه علمیه قم بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند اگر دو عنصر امید بخش "ایمان و امید" بین مردم و جوانان ترویج شود؛ پیروزی رقم خواهد خورد و تا تفکر امام خمینی هست رشد و تعالی وجود دارد و مستکبران عالم در مقابل انقلاب خضوع خواهند داشت و کسانی که این دو عنصر را ندارند مورد هجمه قرار می‌گیرند و به گاو شیرده تحقیر می‌شوند و مورد تمسخر قرار می‌گیرند.وی مطرح کرد: رهبری تاکید دارند نباید این دو عنصر "ایمان و امید" در جامعه مقاوم ایران کمرنگ شود؛ تا این انقلاب به دست صاحب اصلی آن برسد. در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن اکبری، رئیس مرکز بسیج اساتید حوزه علمیه قم بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران نوری بود که ظلمت و تاریکی‌ها را زودود و امام سکاندار این حرکت عظیم بود. وی تشریح کرد: قرار است در این اجلاسیه ایمان و امید در سیره امام خمینی(ره) مورد واکاوی قرار گیرد و به دلیل شخصیت ذوابعاد امام قرار است در طول سال این امر مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در معرض دید تمام شیفتگان و دلدادگان حضرت قرار گیرد.
اکبری تاکید کرد: امام طلایه‌دار این حرکت بود اما کسی که باید این حرکت را پرورش دهد؛ حوزه‌های علمیه است و باید تفکرات امام برای امت نشر داده شود؛ چرا که پیوند امام و امت یک پیوند فطری است.رئیس مرکز بسبج اساتید حوزه علمیه قم به ذکر خاطره‌ای از امام پرداخت و گفت: امام خمینی در پاسخ به سوال آیت‌الله بهاء‌الدینی که گفتند چه ساز و کاری برای صدور انقلاب دارید فرمودند من نگران صدور انقلاب نیستم چرا که انقلاب فتح‌الفتوح خواهد کرد اما نگرانی من این است که آیا من با این همه اختیار و قدرت فعلی می‌توانم در اختیار خداوند باشم یا خیر؟!اکبری در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی امام گفت : ایشان عالم را محضر خدا می‌دید، از جنس مردم بود، قانون‌مدار و تکلیف‌مدار بود؛ فی‌الناس، مع‌الناس و للناس بود و این قیام نشات گرفته از ایمان و امید ایشان بود چرا که لحظه‌ای در ایمان و باور خویش تردید نکرد.در پایان نشست خبری از سایت اجلاسیه سراسری ترویج ایمان و امید امام خمینی(ره) توسط قائم مقام حوزه علمیه قم رونمایی شد
17:19 - 3 خرداد 1404