کیان مهر: آماده گسترش مبادلات اقتصادی با ازبکستان هستیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با اشاره به سفر هیئت مجرب اقتصادی این استان به تاشکند، گفت: آمادهایم سطح تبادلات اقتصادی بین گلستان و ازبکستان را گسترش دهیم.
به گزارش فارس از گرگان، عبدالعلی کیان مهر ظهر امروز در جریان سفر هیئت تجاری و اقتصادی استان گلستان به تاشکند در دیدار با سفیر کشورمان ضمن اشاره به ظرفیت های بیشمار اقتصادی و تجاری استان گلستان، اظهار کرد: پتانسیلهای بکر و منحصر به فرد استان گلستان در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی، صنعت، گردشگری، درمان و ... زمینه های بزرگی برای توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه است.وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره روابط خود با همسایگان را در زمره اولویت های خود قرار داده است، افزود: در راستای تدابیر دولت چهاردهم و ضرورت مبادلات منطقه ای استان گلستان در دولت چهاردهم تلاش خواهد کرد روابط اقتصادی و تجاری خود را با کشورهای آسیای میانه توسعه دهد.معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تاکید بر اینکه حامل سلام و پیام قدردانی استاندار گلستان به سفیر و دیپلماتهای ایرانی در تاشکند هستم، خاطرنشان کرد: معتقدیم تلاشهای سفارت ایران در ازبکستان برای توسعه دیپلماسی اقتصادی قابل تحسین و شایسته تقدیر است.کیان مهر با اشاره به تصمیم مدیران استان گلستان برای برپایی نمایشگاه مشترک تجاری و صنعتی به منظور تقویت ارتباطات مستقیم میان تجار دو کشور، ادامه داد: لازم است برنامهریزیهای دقیقی برای تداوم این رفتوآمدها و نشستهای اقتصادی دوجانبه با تجاری ازبک با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان صورت بگیرد.
وی از حضور و همراهی یک تیم مجرب اقتصادی و بسیار قوی در سفر اخیر خود به ازبکستان خبر داد و گفت: تلاش ما این است با همکاری و کمک فعالان اقتصادی و بازرگانی گلستانی سطح مبادلات اقتصادی میان ایران و ازبکستان را به میزان قابل توجهی افزایش دهیم."آخرین و مهمترین اخبار استان گلستان را از اینجا دنبال کنید"@Golestan_fars#ازبکستان #سفارت #تاشکند #گلستان 15:43 - 7 آذر 1404