فرماندار کهگیلویه: نیروهای مسلح و مردم، دشمن را در اجرای نقشه‌هایش ناکام گذاشتند

فرماندار کهگیلویه در جمع مردم دیشموک اعلام کرد که دشمن همچنان در مواضع برنامه‌ریزی شده خود شکست می‌خورد و نیروهای مسلح ایران به همراه مردم، با اقتدار کامل دشمن را زمین‌گیر کرده‌اند.
خبرگزاری فارس _دیشموک: دکتر کاظمی جو با اشاره به شکست‌های پی در پی دشمن در مواضع و راهبردهای خود، به ویژه در سناریوی ترورها، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در روزهای اخیر توانست ضربات سنگینی به دشمن وارد کند.
دکتر کاظمی جو در ادامه بیان‌کرد: حملات اخیر دشمن به منابع حیاتی مانند انرژی، نشان‌دهنده استیصال و عصبانیت اوست. با این حال، این حملات نیز با پاسخ قاطع نیروهای مسلح مواجه شده و دشمن را زمین‌گیر کرده است.
وی بابیان اینکه دشمنان با سناریوسازی‌های مختلف،ازجمله ترویج ناامنی وهدف قراردادن منابع حیاتی،به دنبال ضربه زدن به کشورهستند،گفت:حضور گسترده وخودجوش مردم درصحنه‌های مختلف، پاسخی قاطع به این تهدیدات بوده است. این حضور نه تنها موجب ناکامی توطئه‌های دشمنان شده،بلکه بر اقتدار و صلابت نظام اسلامی افزود.
02:20 - 10 فروردین 1405