قیمت سیمان افتاد

با افزایش ۲۳ درصدی عرضه سیمان نسبت به تقاضا، قیمت این کالا در معاملات امروز نسبت به هفته گذشته ۲۱ درصد کاهش یافت.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ «سیمان از کارخانه به کف بازار نمی‌رسد، یا در انبار دلال‌ها احتکار شده یا به مرز رفته و قاچاق می‌شود». این را دبیر کانون انبوه‌سازان می‌گوید.متوسط قیمت سیمان در معاملات امروز بورس کالا به یک میلیون و ۱۷ هزار تومان برای هر تن رسید و نسبت به مدت مشابه هفته گذشته ۲۱.۲ درصد کاهش یافت.روز گذشته رئیس سندیکای سیمان حمید فرمانی از آرامش بازار سیمان در بورس کالا خبر داده و گفته‌ بود که تلاش می‌کنیم با تامین سیمان بیش از نیاز کف بازار «دست دلال‌ها برای سودجویی را ببندیم».
عرضه سیمان در بازار امروز ۱.۲ برابر فروش بود و ۲۳ درصد سیمانی که در بازار آمد، بدون مشتری ماند.در رده‌بندی کالاهای صنعتی سیمان جزء کالاهای مادر قرار می‌گیرد. کالای مادر کالایی است که هرگونه کمبود یا افزایش قیمت در آن می‌تواند روی رشد اقتصادی و توسعه کشور اثر بگذارد.
دبیر سندیکای سیمان علی‌اکبر الوندیان راهکار جلوگیری از سوداگری در بازار سیمان را تولید بیش از تقاضا دانسته و معتقد است که اگر تولید بسیار بیشتر از تقاضای کشور باشد، دلال جایی برای عرضه اندام نداشته و بازار در آرامش باقی‌ می‌ماند.اما کارشناس توسعه صنعتی علی مصطفوی کنترل بازار با مازاد عرضه را راهکاری متعلق به قرن گذشته دانسته و می‌گوید که امروز دنیا با ابزارهای حکمرانی از جمله تامین انرژی،‌سازوکار مالیاتی و مدیریت تقاضا بازار را مدیریت می‌کند.اصلاح سازوکار بورس کالا از جمله مهیا کردن شرایط حضور تقاضای خرد، کاهش فاصله بین خرید و تحویل و اتصال به سامانه‌های مالیاتی ابزارهای حکمرانی است که مطابق گزارش مرکز پژوهش‌ها امکان ساماندهی بازار سیمان در بلندمدت را فراهم می‌کند.#بازار_سیمان#سیمان#تامین_برق#کالای_مادر
16:57 - 14 مرداد 1403

3 بازنشر7 واکنش
183٫4k بازدید


6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌حجت مجیدی 🇮🇷‌
@hojjat_majidi14 مرداد 1403
در پاسخ به
همانطور که نشان دادید سیمان از کامیون افتاد از افت قیمت سیمان در بازار خبری نیست.🙂🤐

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی قنبری‌
@user170909998898621050814 مرداد 1403
در پاسخ به
مطالبه

لزوم بررسی له شدن کسب و کارهای کوچک زیر چرخ تبلیغات صدا و سیما

کسب و کارهای کوچک خرد و له می شوند، صدا و سیما بی مهبا راه سرمایه‌داری غرب را در پیش گرفته است. تبلیغ چند شرکت که به خاطر امکانات بانکی فراوان، تمام اجناس را ارائه می‌دهند با تخفیفات آنچنانی و .... در این میان آنچه که رخ می‌دهد این است که هر روز هزاران کسب‌وکارها کوچک را می‌بینیم که ورشکست می‌شوند و خانواده‌هایی که از این راه ارتزاق می‌کنند نابود می‌شود. به جا است که دولت و دست اندرکاران فکر به حال این معضل که سرانجام بسیار بدی برای مردم جامعه پایین دارد، انجام دهند.

صدا و سیما، دولت، تبلیغات صدا و سیما، سرمایه دار

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌Hoje R‌
@user17205136527314 مرداد 1403
در پاسخ به
اره دیگه دلالان خوردن جیب رانت خواران پر شد خیال اقایان راحت شد چقدر گران شد وچقدر پایین امد این مهم است نه تامین سیمان

تصویر نمایه‌ی ‌امین مقیمی‌
@Perspolis6314 مرداد 1403
در پاسخ به
همین امروز سیمان کیسه ای ۱۲۰ هزار تومن خاوری