مرندی: ترامپ احمقی است که هنوز رهبر ایران را نشناخته است

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران با بیان اینکه خداوند دشمنان ما را از احمق‌ها انتخاب کرده،گفت: ترامپ این قدر پس و پیش حرف زده که خود آمریکایی‌ها نیز مسخره اش می‌کنند؛ برای اینکه جمهوری اسلامی و رهبری را نشناختند.
گروه سلامت: در چند روز اخیر جماعت آشوبگر و اذناب آمریکایی_صهیونی تمام قد وارد میدان مبارزه و توحش محض با ملت ایران شدند و جان افراد زیادی از مردم کوچه و بازار و حافظان امنیت را گرفتند.ساختمانهای دولتی و خصوصی را ویران کرده و به مساجد و مکان‌های مذهبی جسارت کرده و آسیب رساندند.عوامل دشمن در کنار داشتن لیدرهای آموزش دیده خود، بسیاری جوانان را اغفال کرده و با وعده‌های فریبنده دست به اقدامات وحشیانه زدند.برای بررسی این موضوع با «دکتر علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران» به گفت‌وگو نشستیم تا به واکاوی علل تربیتی گرایش برخی جوانان به همدستی با اغتشاشگران بپردازیم.
آقای دکتر! در خصوص بحث اغتشاش؛ با توجه به اینکه برخی جوانان و نوجوانان تحت تاثیر هیجانات سن خودشان قرار گرفتن و با مشارکت با عوامل اصلی اغتشاشات بعضاً به مراکز مذهبی مثل مساجد حمله کردن؛ می‌خواستم بفرمایید به نظر شما کجای کارمان ایراد دارد که یک نوجوان یک دفعه دست به این کارهای ناصحیح می‌زند؟اگر انسان در فرزندپروری اش خوب عمل کند؛ بچه هوشمندتر، با شخصیت تر و انسان دوست تر می‌شود، بعد این بزرگتر که می شود ایثارگر می‌شود؛ حالا اگر یک وقت خدای نکرده محیطش ناامن باشد؛ مثلا پدر معتاد یا دزد باشد یا با مادر دعوا داشته باشند و... به هر دلیلی محیطش امن نباشد این بچه می‌تواند نهایتا همین وضعیت را داشته باشد. خب ما الان در جامعه مان فرزند پروری درستی به کسی یاد نداده‌ایم؛ نه به والدین نه آموزش پرورش، نه دانشگاه و.. شما نمی‌بینید که هیچکدام از اینها روی به اصطلاح ابعاد روحانی و معنوی فرد کار نمی کنند و فقط روی تعلیم کار می کنند. اگر معلم جذب می کنیم، دیپلمه یا لیسانس و فوق لیسانس؛ فقط برای اینکه یک شغل به فردی بدهیم؛ بدون اینکه بلد باشد چکار کند. یا در پزشکی همدیگر را تربیت میکنیم بدون اینکه خودمان مبانی دقیق اسلامی را بدانیم و دانشجویی که تربیت می کنیم بهتر از این نمی‌شود. ممکن است خانواده مرفهی هم داشته باشد اما در همین خانواده مرفه، خانم یا آقا کارهایی می کند که خیلی برای این بچه مناسب نباشد؛ بنابراین این نوجوان و جوان دنبال اولین رفیقی است که پیدا ‌کند و بگوید بیا برویم ببینیم چه خبر است؟
حالا با همین سادگی و میزانی که می‌فهمند؛ اما آنهایی که زمینه چنین کارهایی دارند در اثر تربیت جامعه و مهمتر از آن خانواده است؛ اصلا خودشان تو این کارها رهبرند؛ وگرنه یک دفعه این همه آدم که چه عرض کنم، این همه داعشی از کجا پیدا می‌شود؟آقای دکتر! رئیس جمهور امریکا رهبر معظم انقلاب را تهدید کردند، در این خصوص چه نظری دارید؟ما باید تلاش خودمان را در محافظت از ایشان داشته باشیم.آسان هم نیست؛ برای اینکه بقیه (فرماندهان ارشد نظامی در جنگ 12 روزه) نیز مواظبت می‌کردند و محافظ داشتن و.. یعنی آن موقع که همه فرماندهان را شهید کردن اینها حفاظت شده بودند.آقا یک گوهر نابی است که اصلاً همه هدف آنها ایشان است. درست است که خداوند ان شالله ایشان را حفظ می‌کند و عنایت الهی سر جای خود، ولی بالاخره ما هم خیلی باید دقت کنیم.قاعدتاً همه اینها با هم متحد می‌شوند ولی تا الان خداوند خیلی عنایت کرده است. آنها ظرف چند ساعت تمام سران نظامی ما و موثرترینشان را از بین بردند؛ اما به لطف خداوند آقا جانشین‌های مناسب انتخاب کردند و برای مردم چهار کلمه گفتند؛ مردم به میدان آمدند؛ اینها عنایت الهی است. البته آقا رهبری می‌کنند اما خدا به ایشان توان و فکر می‌دهد. ایشان یک تنه می‌آید و از طریق تلویزیون چهار تا کلمه می‌گوید و این مثل آب روی آتش است.
ضمناً اینکه بالاخره ائمه ما هیچ کدامشان به خاطر تهدیدها جا نزدند و ولی فقیه ما نیز همین طور. حضرت علی (ع) می‌دانست که این ملعون قاتلش است ولی باز هم مدارا کرد؛ حتی وقتی آن ملعون به سر مبارک حضرت ضربه را وارد کرد به فرزندانش گفت اگر من شهید شدم یک ضربه بیشتر به او ‌نزنید.ولی خب خداوند دشمنان ما را از احمق‌ها انتخاب کرده؛ یعنی این مرد (ترامپ) که این قدر پس و پیش حرف زده که خود آمریکایی‌ها نیز مسخره اش می‌کنند؛ اینها جمهوری اسلامی و رهبری را نشناختند؛ اصلاً راه مبارزه را بلد نیستند.آنها حمله کردند و اغتشاشگر فرستادند، چقدر پول خرج کردند اما موفق نشدند و اینها برای آنها سرشکستگی است.در واقعه طبس نیز اصلا ما خبر نداشتیم. در آن زمان در نماز جمعه آقای هاشمی گفت که الان خبر دادند در طبس چقدر آمریکایی با بالگرد نشستند و می‌خواستند بیایند کجا و کجا.. اما خداوند با شن‌های بیابان جلوی آنها را گرفت. توکل به خدا و دعا درست است؛ خدا خودش کمک کرده و باز هم می کند. پایان پیام/ #اغتشاشگران #مرندی #فرهنگستان_علوم_پزشکی_ایران
15:58 - 24 ژانویه 2026
جامعه

6 بازنشر47 واکنش
80٫9k بازدید




49 پاسخ

@user170910005461078239724 ژانویه 2026
در پاسخ به
جون مادرت فحش نده اون مردک دیوانه است.

@Dariyoush24 ژانویه 2026
در پاسخ به
د
داریوش باجلان

@Dariyoush  •  21 ژانویه 2026

مطالبه

درخواست وصل شدن اینترنت به همان وضعیت قبلی

با سلام خدمت ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات ونهاد های امنیتی با توجه قطعی اینترنت موجب خسارت های زیاد به کسب وکار شده و مهمتر از همه قطع اینترنت موجب شده تا مردم نتوانند با بستگان خود در خارج از کشور ارتباط برقرارکنن باتوجه به بازگشت امنیت خواهشمندیم باوصل شدن اینترنت با همان شرایط قبل از اتفاقات اخیر (فیلتر بودن اینستاگرام وتلگرام) اینترنت بین الملل به حالت عادی بازگردد تا به تداوم خسارت به کسب وکارهای اینترنتی پایان یابد و ازهمه مهمتر مردم بتوانند بابستگان خود در خارج از کشور ارتباط برقرار کنند #اینترنت_بین‌الملل #مطالبه_مردمی

نهاد ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، معاون اول رئیس جمهور، رئیس جمهور، سخنگوی دولت، لاریجانی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17685113569424 ژانویه 2026
در پاسخ به
S
Shomal Iran

@user176851135694  •  20 ژانویه 2026

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی
مطالبه

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی

با هدف تأمین امنیت شغلی کارکنان زحمتکش قراردادی دارای شناسه کارکنان دولت و مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، درخواست می‌شود فرآیند تبدیل وضعیت این کارکنان از قراردادی به پیمانی، که بار مالی برای دولت ندارد و با آزمون وارد وزارتخانه شده‌اند، هر چه سریع‌تر انجام شود. این موضوع علی‌رغم گذشت چندین سال هنوز در پیچ و تاب مجلس معطل مانده و شایسته رسیدگی فوری است.

وزارت علوم و سازمان سنجش، وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی، وزارت کار و وزارت دادگستری، دولت و وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن وتجارت، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت توانیر، وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی، وزارت بهداشت

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
@Doustdar_Velayat24 ژانویه 2026
در پاسخ به و
هموطن گرامیرهبر عزیز انقلاب همواره و همیشه از ضرورت مبارزه با نفوذ و هوشیاری درقبال عوامل دشمنان فرموده‌اند.باتوجه به ساختار شبکه‌ جاسوسی پیچیده رژیم صهیون در ایجاد #اغتشاشات درکشور و سابقه تاریخی سیاه موساد در بکارگیری یهودیان ساکن کشورهای هدف توطئه، درراستای ارتقاء سطح #امنیت_ملی تقاضا می‌شود ای…نمایش بیشتر
ح
حسین جعفری

@ShahrvandIranZamin  •  14 ژانویه 2026

مطالبه

پیگیری نقش یهودیان ‌متصل به موساد در اغتشاشات تروریستی و برخورد باآنها

درتمام عملیات‌های انجام‌شده توسط رژیم صهیونیستی در کشورهای جهان، اعم‌از آدم‌ربایی، ترور، سرقت و...‌همواره مهمترین و‌قابل‌اعتمادترین‌افراد برای موساد و‌امثالهم، یهودیان ساکن کشور هدف بوده‌اند که در موساد تحت‌عنوان «سایان» شناخته، سازماندهی و هدایت می‌شوند. بدون تردید در اغتشاشات اخیر نیز مانند جنگ تحمیلی ۱۲روزه، بسیاری از امور مربوط به سازماندهی و هدایت تروریست‌ها به‌ویژه تامین مالی و لجستیکی آنها اهمیت بسیار زیادی داشته‌است که قطعا برخی معدود یهودیان داخل کشور که حتی شماره تلفن بعضی‌از آنها درلیست کشف‌شده از مامور موساد توسط گروه هکری حنظله وجودداشت و منتشرشد از مهمترین عوامل اجرای آن بوده‌اند. ‎برخی از این یهودیان بصورت مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد دارند و بررسی عملکرد و نقش احتمالی آنها در فتنه و اغتشاش اخیر و برخورد جدی و قاطع امنیتی و قضائی با این خائنین نه‌تنها یک مطالبه ملی، بلکه یک راهکار اجرایی مهم برای جلوگیری از وقوع فجایع تروریستی احتمالی در آینده است.

قوه قضائيه، دادستان کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا (سافا)، حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


@user170910167248596908624 ژانویه 2026
در پاسخ به
ببخشید اقای دکتر میشه در مورد پدر و مادر و محیط خانواده اقا زاده هایی که پول ملت رو خوردن هم توضیح بفرمایید ؟؟

@Emad236024 ژانویه 2026
در پاسخ به
ترامپ کله زرد و نتانیابوی بی نا م وس فک نمیکنین همین رهبر عزیز ما اقا سید علی بمب اتم رو حرام اعلام کرده. وگرنه الان صدتا بمب داشتیم و باید شما مثل موش بودین تو منطقه. بعدشم رهبر خط قرمز نظامه و خطایی ازتون سر بزنه اول سراغ غرب زده ها میاییم.30 میلیون بسیجی مسلح میشن.

@user170910028600073980324 ژانویه 2026
در پاسخ به
آقای مرندی چه خبر از زمستان سخت اروپایی که وعده داده بودین ؟

@Azadikhakh24 ژانویه 2026
در پاسخ به
و مسئولین مرتبط با اینترنت ایران احمقانی هستند که مردم ایران را نشناختند !#اینترنت_آزاد_برای_همه #اینترنت_آزاد

تصویر نمایه‌ی ‌مرصاد🇮🇷‌
@Mersad7024 ژانویه 2026
در پاسخ به
کاش فقط احمق بود😂🤧یه چیزی فراتر از احمق...

تصویر نمایه‌ی ‌aramesh‌
@aramesh760024 ژانویه 2026
در پاسخ به
هیچ وقت هم نمیشناسه برای همینم هست جرعت هیچ کاری نداره کل دنیام فهمیدن ترامپ بی مغزه

تصویر نمایه‌ی ‌اثری از ویکتور هوگو‌
@user1768593453024 ژانویه 2026
در پاسخ به
اگر مجیزگو باشی در ابران بهترین حقوق را میگیری و بقیه را نصیحت می‌کنی

تصویر نمایه‌ی کاربر
@Sarhbiat24 ژانویه 2026
در پاسخ به
واقعا همینه 😅 احمقی که دومی نداره

تصویر نمایه‌ی ‌راحیل نامور‌
@Namvar224 ژانویه 2026
در پاسخ به
قربون حضرت آقا برم که هرچی اونا می‌ریسن پنبه میکنه، عجز از این بیشتر، زردک متوهم فکر می‌کنه مسیح ثانیه!

تصویر نمایه‌ی ‌سبزواری‌
@banoosabzevary24 ژانویه 2026
در پاسخ به
دنیا داد میزنه ترامپ یه احمق ب تموم معناست مث نمرود یه پشه جونشو میگیره

تصویر نمایه‌ی ‌عباس اظهری‌
@Abbas9824 ژانویه 2026
در پاسخ به
اتفاقا عین سگ از رهبری و سیاستش میترسن که جرعت کاری رو ندارن

تصویر نمایه‌ی ‌نازگل حیدری‌
@Naazgool24 ژانویه 2026
در پاسخ به
ترامپ احمقی بیش نیست، این ثابت شده است.

@ali_zamani7624 ژانویه 2026
در پاسخ به
واقعا بیچاره نمیفهمه 😂

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا موسوی‌
@Zahra_mousavi24 ژانویه 2026
در پاسخ به
تا صبح قیامت حق :/