سکوت کشورها در قبال دعوت ترامپ برای سازش با اسرائیل

در حالی که دونالد ترامپ از «ضروری بودن» عادی‌سازی روابط کشورهای منطقه با اسرائیل به‌ازای پایان جنگ ایران سخن گفته، سی‌ان‌ان روز دوشنبه گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا در تماس با سران منطقه، این مسئله را به عنوان پیش‌شرط توافق مطرح نکرده بود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ یک منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفت که دونالد ترامپ در جریان تماس تلفنی روز شنبه با رهبران منطقه، «در خلال صحبت» به توافق ابراهیم اشاره کرد و کشورها را به پیوستن به آن تشویق نمود.این منبع افزود که رئیس‌جمهور آمریکا این موضوع را به عنوان شرط توافق با ایران مطرح نکرد و همچنین، این مسئله با پاسخی از سوی رهبران منطقه مواجه نشد. به گفته منبع، پس از ترامپ سخنران بعدی بدون هیچ اشاره‌ای به این موضوع به صحبت‌های خود ادامه داد.پیمان‌های ابراهیم مجموعه‌ای از توافقات برای عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و برخی از کشورهای عرب، از جمله بحرین و امارات متحده عربی است.پیش از این ترامپ تلاش کرده بود که پایان دادن به جنگ ایران را با سازش با رژیم صهیونیستی مرتبط سازد، موضوعی که تاکنون هیچگاه مطرح نشده بود.
وی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد «ضروری است» که کشورهای خاورمیانه پس از دستیابی به توافق برای پایان جنگ ایران، پیمان ابراهیم را امضا کنند.اما سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع آگاه منطقه‌ای گزارش داده است که اگرچه برخی از کشورها ممکن است برای پیوستن به توافق ابراهیم آمادگی داشته باشند، اما این اقدام مشروط به «اقدامات اسرائیل در غزه، کرانه باختری و لبنان» خواهد بود.#آمریکا #ترامپ #توافق_ابراهیم#رژیم_صهیونیستی#اسرائیل#ایران با دنبال‌ کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
19:40 - 4 خرداد 1405
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا





26 پاسخ

@user1778672762403 ساعت پیش
در پاسخ به
پس شرط توافق با ایران قبول کردن پیمان ابراهیم از سمت ایرانه اینجوری که بوش میاد

تصویر نمایه‌ی ‌ملیکا کشاورز‌
@melika_keshavarz3 ساعت پیش
لبنان🇱🇧💕

@Bitazakri3 ساعت پیش
در پاسخ به
ترامپ هرچی گفته رو انجام میده نگاه به خل بازی هاش نکنین برنامه ریزی شده داره پیش میره پلان به پلان ........

@tasiaan3 ساعت پیش
در پاسخ به
امان از داغ لبنان لبنان را دریابید

تصویر نمایه‌ی ‌فتح‌الله کلانتري‌
@user1744203466253 ساعت پیش
میدان چهارم وحدت ملی مهمتر از میدان نظامی، دیپلماتیک و خیابان است. لینک زیر را مطالعه فرمایید.https://farsnews.ir/user174420346625/1779738930017214401

از امروز میدان چهارم (وحدت ملی) مهمتر از سه میدان نظامی، دیپلماتیک و خیابان است

با شروع مذاکرات بازار دوقطبی سازی رونق گرفته و تنور اختلاف افکنی داغتر می‌شود، به همین دلیل تا امروز مردم مبعوث شده در کف خیابان پيوند دهنده میدان نظامی و میدان دیپلماتیک بودند اما از امروز مردم در کف خیابان باید بدنبال بسترسازی امنیت ملی از طریق ایجاد وحدت بین موافقین و مخالفین مذاکره باشند.

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌ما‌
@TaEnghelabMahdiAJ3 ساعت پیش
در پاسخ به
خداوند پست و پناه حزب‌الله و حماس و انصارلله و سپاه قدس باشد ان‌شاءالله

@nadan3 ساعت پیش
در پاسخ به
رفراندوم کنند

@user17091012382071383423 ساعت پیش
در پاسخ به
همین خوک زرد کاری کنه که انگشت به دهن بمونیدابله تر از ترامپ اونیه که مدام میگه عرامپ احمقه

تصویر نمایه‌ی ‌جان فدای سید مجتبی‌
@Labbayk_ya_khamenei3 ساعت پیش
در پاسخ به
مطالبه

نه به مذاکره با آمریکا و لزوم مقاومت

به نام خدا مطالبه من این است که وزارت خارجه نباید به مذاکره با آمریکا برود یا جواب آنها را بدهد. چه دلیلی دارد ما با یک دولت وحشی و خون خوار مثل آمریکا_که بارها امام شهید گفته‌اند مذاکره با آمریکا، هیچ فایده ای برای ملت ایران نخواهد داشت، مذاکره کنیم؟ اکنون جهان، آن جهان خیالیِ همیشه در صلح و خواهان مذاکره نیست؛ اکنون، دیگر نهادهای بین المللی مانند NPT و یونسکو و نهادهای بی فایده دیگر، دردی از ملت مستقل و استوار ایران را درمان نمی کنند. اکنون زمان عمل کردن به وظیفه ای است که بر دوش ما نهاده شده، یعنی نابودی اسرائیل! ما باید در راه امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای شهید قدم برداریم و سخنان آنها را عمل کنیم؛ نه اینکه با منطق مذاکره و قانون‌های بی اساس بین‌المللی دست به هر کار نادرستی بزنیم! ما باید با توکل بر خدا، این کار الهی و سرنوشت ساز خود یعنی جنگ با ظالمان و یزیدان زمانه را تمام کرده و در این راه از هیچ تهدید یا ضربه‌ای که به ما وارد می شود، بیم نداشته باشیم. اگر با نظر من موافق هستید، لطفا حمایت کنید.

وزارت امور خارجه، هيئت دولت

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین‌
@AmiirHm2 ساعت پیش
در پاسخ به
در حالی که پرنده های دشمن حریم هوایی کشورمان را نقض میکنند و لبنان زیر آتش رژیم صهیونیستی است، به جای اخطار به دشمن، همچنان از توافق و مذاکره حرف می زنیم.

تصویر نمایه‌ی ‌Spec‌
@NotConnected2 ساعت پیش
در پاسخ به
گویا سونامی در راه است..دریا زیادی دارد عقب می‌کشد ..

تصویر نمایه‌ی ‌EDITOR‌
@user1772553655752 ساعت پیش
در پاسخ به
عزیزان تندرومیبینید که دولت همونطور که به حرف مردم برای وصل اینترنت اهمیت ندادبه حرف شما هم برای حمله پیشدستانه به کره زمین گوش ندادیه کوچولو امان بدید اعتماد کنید صبر پیشه کنید ببینید چی میشهشاید خوشتون اومد

تصویر نمایه‌ی ‌شقایق اشک‌
@Shaghayegh1ashk2 ساعت پیش
در پاسخ به
اکسیوس نوشته است:ترامپ پس از پیشنهاد احمقانه‌اش، وقتی سکوت رهبرهای منطقه را شنید گویا به شوخی گفته است "هنوز گوشی دست‌تان است؟!"اسرائیل کشورکی جاه‌طلب، جنگ‌طلب و منفور شناخته می‌شود آنچنان که نتانیاهو در مصاحبه ۱مِی در مصاحبه با سِنگر از نیوتایمز:"جهان از ما متنفر است چون رسانه نداریم!"

@user1776009872502 ساعت پیش
در پاسخ به
ویس مشاور قالیباف رو شنیدم شر و ور محض و ماله کشی رو شروع کردنمعلوم نیست چیکار کردن اوضاع خیلی خیطه

تصویر نمایه‌ی ‌Spec‌
@NotConnected2 ساعت پیش
در پاسخ به
خیلی دلم میخاد ببینم شقایق اشک چی میزنهتوهماتش خیلی خالصه

تصویر نمایه‌ی ‌شقایق اشک‌
@Shaghayegh1ashk2 ساعت پیش
در پاسخ به
بن‌زائد و کشورکِ بی‌ریشه و از دست‌رفته‌اش فرش قرمز پهن کنند!آنها هنوز درکی از نابودی امنیت و فرار سرمایه‌ها/توریست‌ها ندارند. سازش با اسرائیل یک جنایت است. حزب‌الله تا آخرین نفس با تو می‌جنگد. وقتی دنیا از تو بیزار است زیباست. هیتلر در مورد آنها راست می‌گفت!

@October72 ساعت پیش
در پاسخ به
ترامپ رئیس جمهور آمریکا هستش یا پادوی رژیم صهیونسیتی؟! از وقتی رئیس جمهور شده همش دنبال منافع رژیم صهیونسیتی هستش.‌

تصویر نمایه‌ی ‌تنها راه پیروزی، ایستادگی ومقاومت است.‌
@user1776613456572 ساعت پیش
در پاسخ به
ترامپ شیطانتر از شیطان داره منطقه را میخواهد با صهیون متحد کند علیه ایران وجنگ را شروع کند .

@user17091014934404932322 ساعت پیش
در پاسخ به
وقتی شروطی که گذاشتین برای مذاکرات اسلام آباد رو آمریکا انجام نداد و رفتید مذاکره پالس ضعف فرستادید.مرتب هم آتش بس با پهبادهاشون نقض میشه! خبرهایی هم هست که دیشب قشم رو بمباران کردن!! خبری هم که نمیدید چیکار میکنید، با اندک اطلاعات ما یا دارید حماقت میکنید یا خیانت !! دولتم ک بازار ول کرده!!