نماینده کنگره آمریکا: جنگ نمی‌خواهیم، قیمت‌ها را کاهش دهید

نماینده کنگره آمریکا جیم مک‌گاوِرن روز پنجشنبه تأکید کرد که آمریکایی‌ها خواستار اقدام نظامی علیه ایران نیستند، بلکه خواهانِ کاهش قیمت‌ها، شغل‌های بیشتر و خانه‌های ارزان‌ترند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به ارتباط رئیس‌جمهور آمریکا با قاچاقچی جنسی مشهور جفری اپستین، به رویکرد تهاجمی دولت ترامپ علیه ایران انتقاد کرد.وی در این باره گفت: «آمریکایی‌ها خواهان جنگ با ایران نیستند، ما قیمت‌های پایین‌تر، بیمه درمانی بهتر، شغل‌های بیشتر و خانه‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر می‌خواهیم.»رئیس‌جمهور آمریکا در حالی به اظهارات خصمانه خود علیه ایران ادامه می‌دهد که نظرسنجی‌های مختلف در آمریکا نشان‌دهنده مخالفت اکثر مردم آمریکا با اقدام نظامی علیه ایران است.بر اساس نظرسنجی اکونومیست و یوگاو که در بازه ۳۰ ژانویه تا ۲ فوریه ۲۰۲۶ انجام شده، ۴۸٪ آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی در ایران بوده و ۲۴ درصد دیگر، در این باره اطمینان ندارند. به عبارتی،‌ ۷۲ درصد آمریکایی‌ها از چنین اقدامی حمایت نمی‌کنند.
نماینده آمریکایی در ادامه، با اشاره به پرونده جفری اپستین و ارتباط میلیارد‌ها، از جمله دونالد ترامپ، با این قاچاقچی جنسی افزود: «ما رهبرانی می‌خواهیم که در کنار ما باشند، نه در کنار میلیاردرهای هم‌ردیف اپستین!»
#آمریکا #ایران #ترامپ#کنگره#جیم_مک‌گاورنبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
20:36 - 30 بهمن 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
ایران در جهان

4 بازنشر11 واکنش
63٫3k بازدید


14 پاسخ

@user17683269788030 بهمن 1404
در پاسخ به
هم‌میهنان‌ گرامی گزینه حمایت انتهای مطلب را بزنید لطفا...جهت مبارزه با مافیای کروزhttps://farsnews.ir/user176832697880/1771364807331131274
مطالبه

۱۰ هزار متقاضی سایپا معطل؛ چرا کروز قطعات نمی‌دهد و تولید متوقف است؟

پشت پرده کاهش تولید سایپا چه بود؟ چرا کروز به سایپا قطعه نمی‌دهد؟ به گفته یک قطعه ساز، کسری قطعات خودرو در سایپا مربوط به قطعاتی است که طی سال‌های گذشته به‌صورت تک‌سورس با شرکت کروز تعریف شده‌اند.  ۱٠ هزار وانت سایپا چرا تجاری نمی‌شود؟  وی در ادامه به وضعیت برخی محصولات اشاره کرد و گفت: آن طور که مطلع شدم در بخش وانت ۱۵۱، حدود ۱٠ هزار دستگاه خودروی ناقص وجود دارد که ۱٠٠ درصد نقص آنها مربوط به قطعات است. بدین جهت شرکت بن‌رو برای تولیدات خود به طور کامل نیازمند قطعات است.  وی خاطر نشان کرد: کروز برای نشان دادن عملکرد مثبت خود در ایران خودرو به جای ایجاد دست آورد سعی بر تضعیف شرکت سایپا دارد تا از این طریق القا کند مدیریت بخش خصوصی بهتر از مدیریت دولتی عمل کرده است. ۱۰هزار متقاضی منتظر تحویل هستند پشت پرده کاهش تولید سایپا چه بود؟ چرا کروز به سایپا قطعه نمی‌دهد؟ به گفته یک قطعه‌ساز، کسری قطعات خودرو در سایپا مربوط به قطعاتی است که طی سال‌های گذشته به‌صورت تک‌سورس با شرکت کروز تعریف شده‌اند. سوال این است: چرا ۱۰ هزار وانت سایپا هنوز تجاری نشده و متقاضیان معطل مانده‌اند؟ مسئولان پاسخگو باشند و تامین قطعات را تضمین کنند!

حمایت از تولید ملی در شرایط جنگی وتحریم

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


@user17336435175530 بهمن 1404
در پاسخ به
نظر مردم آمریکا برای دولت تروریست آمریکا اهمیت ندارد

تصویر نمایه‌ی ‌فرامرز احسانی‌
@Faramarzzzz30 بهمن 1404
در پاسخ به
مردم ایران: جنگ نمی‌خواهیم، قیمت‌ها را کاهش دهید!جواب حکومت:

تصویر نمایه‌ی ‌گردشگری مقاومت‌
@user170910005751012428830 بهمن 1404
در پاسخ به

ناو هواپیما بر

ناو هواپیما بر آوردن😱😱😱Bringing an aircraft carrier 😱 Bring it well #ناو #آمریکا #ایران #جنگ #سیاست #بین_الملل#گردشگری_مقاومت
۸ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
@Amin_Y30 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
امین یزدان پناه

@Amin_Y  •  28 بهمن 1404

احکام جایگزین به جای عفو یا مجازات اغتشاشگران فریب‌خورده

امیدوارم از پویش پیشنهادی زیر حمایت شود و در دستور کار قوه محترم قضائیه قرار گیرد تا از یک تهدید، فرصت ساخته شود.
پیشنهادها

احکام جایگزین به جای عفو یا مجازات اغتشاشگران فریب‌خورده

رهبر انقلاب در ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ در دیدار مردم استان آذربایجان شرقی کشته‌شدگان و درگیرشدگان در حوادث دی ۱۴۰۴ را به ۴ دسته تقسیم کردند: ۱- مفسدین و فتنه‌گران و کودتاچی‌هایی که اجل مهلتشان نداد و به درک واصل شدند و سر و کارشان با خدا است. ۲- نیروهای مدافع امنیّت و مدافع سلامت نظام (نیروهای انتظامی، نیروهای بسیجی و سپاهی و کسانی که در کنار اینها حرکت میکردند). ۳- رهگذرها (مردم بی‌گناهی که در خیابان راه میرفتند یا در محل کسب یا منازلشان بودند). ۴- آن کسانی که فریب خوردند، سادگی به خرج دادند، بی‌تجربه بودند و با فتنه‌گرها همراه شدند. از رئیس محترم قوه قضائیه خواهشمند است در صورت صلاحدید دستور فرمایند مجازات‌های جایگزین به جای عفو یا مجازات افرادی که در دسته چهارم قرار می‌گیرند و اکنون در دست قانون هستند، در نظر گرفته شود. پیشنهاد می‌شود یک دوره مطالعاتی و پژوهشی در حوزه دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای این دسته از اغتشاشگرانی که فریب خوردند و در عین حال در دسته سردستگان و عوامل تروریستی قرار نداشتند در نظر گرفته شود و در صورت انجام پژوهش و مطالعات و کسب نمرات قابل قبول در آزمونها و دفاع از پژوهش مربوطه خودشان، مورد عفو قرار گیرند (کتابها و نوشته‌هایی نظیر صعود چهل‌ساله، گرگها با چشم باز می‌خوابند (سرگذشت استعمار)، تاریخ معاصر ایران، وصیت‌نامه امام خمینی (ره)، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، صحبتها و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله) و... مورد پیشنهاد است). مزیت انجام این کار، ساختن فرصت از دل تهدید خواهد بود. چرا که به طور قطع، کسی که از سر نادانی و عدم اطلاع از پیشرفتهای جمهوری اسلامی، دست به خرابکاری می‌زند و بازگشت حکومت فاسد و دست‌نشانده و عقب‌افتاده پهلوی را [به دلیل ساخته شدن یک آرمانشهر کاذب و متوهمانه در ذهنش به دست دستگاه رسانه‌ای پرهیاهوی دشمن]‌ مطالبه می‌کند و حقیقتاً پیشرفت کشورش را دوست دارد، چنین فردی اگر با حقایق مواجه شود و به دستاوردهای واقعی ایران اسلامی بعد از انقلاب پی ببرد، خود به یک مبلّغ جمهوری اسلامی مبدل خواهد شد. نکته شایان ذکر اینکه اگر این دسته از مجرمان بدون مجازات، مورد عفو قرار گیرند هیچ بعید نیست که قدر این بخشش را ندانند و در فتنه‌های آتی دوباره به خرابکاری روی آورند و با اغتشاشگران همراهی کنند. همچنین اگر این افراد با مجازات‌های قهرآمیز مواجه شوند، این احتمال وجود دارد که به کینه و بغض آن مجازات‌های قهرآمیز دوباره مترصّد فرصتی برای ضربه زدن به این نظام باشند و در بزنگاه‌های مهم، کینه خود را با رقم زدن و مشارکت در فتنه‌های ریز و درشت، مشابه حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ بر سر ملت نجیب ایران و نظام اسلامی تخلیه کنند. خداوند این کشور، این مردم و مسئولان خدوم و صدیق و مخلصش را در پناه خود حفظ کند و ظهور حجتش را نزدیکتر فرماید.

قوه قضائیه، رئیس قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌سعید‌
@Saeed_alef30 بهمن 1404
در پاسخ به
تلفات گیری بالای سربازان آمریکایی میتونه تضمین امنیتی طولانی مدت برای ایران و منطقه باشد. اما در کنار اون اسیر گرفتن از اونها هم میتونه مفید باشه. موضوع دور بعدی مذاکرات میتونه امتیازاتی باشه که آمریکا برای ازادی سربازانش از اسارت حاضره بده. به اسارت گرفتن سربازان ارتش تروریستی آمریکا هم میتونه اهرم…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌9**1238‌
@user17091015386710620301 اسفند 1404
در پاسخ به
اقا نگووووو امثال زیباکلام ناراحت میشوند و خدایی نکرده در این سن اتفاقی براش بیوفته میشه تقصیر نظام😶‍🌫️

تصویر نمایه‌ی ‌الیس صبح بقریب‌
@user17091014057529259791 اسفند 1404
در پاسخ به
کاربر فرامرز احسانی: هیچ کدام از مردم ایران جنگ نمی خواهند ولی اگر متجاوزی به کشور شان حمله کند همه شان علیه متجاوز یکپارچه بسیج خواهند شد.گرانی و تورم هم همه می دانند محصول سیاست های اقتصادی و دیکته نویسی مسئولان فارغ التحصیل دانشگاه های غربی است.مسائل رو درست بفهمید.

@mahdi21 اسفند 1404
در پاسخ به
در جنگ اقتصادی با آمریکا فقط در التهاب بازار نفت دست برتر داریم و باید به بهانه وجود ناوهای آمریکایی، تهدید جدی تلقی کرده و با نظامی کردن تنگه هرمز حداکثر استفاده را کرد،گشت‌های دریایی در تنگه باید به حدی باشه تا قیمت نفت در ابتدا بالای مقاومت 75 دلار تثبیت بشه،وقت طلاست فرصت سوزی نکنیم

@mahdi21 اسفند 1404
در پاسخ به
هیچ چیز سریع‌تر از قیمت بالای نفت، به اقتصاد آمریکا صدمه نمی‌زنه،اقتصاد آمریکا به تولیداتش وابسته هست نه به فروش نفتش،صنعت آمریکا با نفت قیمت بالای 85_90 دلار تاب‌آوری نداره و 6ماهه اقتصادش فروپاشی میشه فرار سرمایه داره تولید در داخل آمریکا غیراقتصادی شده در اقتصاد غیرساحلیش، مردمش معترضند

تصویر نمایه‌ی ‌محمد مرصادی‌
@Ajkqod69452133971 اسفند 1404
در پاسخ به
مرگ بررژیم صهیونی لعین شیطان نجس العین اکبرآمریکا ی منفور جنایت کارجهان خوار دزد ام الفسادقرن بزرگترین شیطان جهان لعنت الله علیه و رژیم نحس نجس احمق صهیونی حرا م زا ده باند وحشی خبیث جنایت کار هار نجس العین کودک کش منحوس ملعون کافرنحس ترین نحس نجس جهاناللهم فضاعف علیهم اللعن منک و العذاب الالیم

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan1 اسفند 1404
در پاسخ به
آمریکایی‌ها خواستار اقدام نظامی علیه ایران نیستند، بلکه خواهانِ کاهش قیمت‌ها، شغل‌های بیشتر و خانه‌های ارزان‌ترند

تصویر نمایه‌ی ‌گنجشک درنده‌
@Gonjeshk_darandeh1 اسفند 1404
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


@user1771625252452 اسفند 1404
در پاسخ به
این جعفری خواب و خوراکش شده آمریکا خخخ