تصویب قطعنامه ضدایرانی جدید در پارلمان اروپا

در ادامه رویکرد خصمانه اتحادیه اروپا علیه ایران،‌ پارلمان اروپا روز پنجشنبه با ادعاهای حقوق بشری، یک قطعنامه ضدایرانی دیگر صادر نمود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ نمایندگان اروپایی امروز سه قطعنامه علیه ایران،‌ ترکیه و اوگاندا صادر کردند.در این قطعنامه‌ها، اروپایی‌ها مدعی شدند که ایران با «مردم خود از جمله فعالان مدنی،‌ معترضان، زنان،‌ اقلیت‌ها و جوامع محلی» با خشونت برخورد می‌کند. نمایندگان از شورا و کمیسیون اروپا خواستند که «تحریم‌های هدفمند» را گستردش دهند.این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که پارلمان اروپا در این قطعنامه، از آمار مطرح شده توسط رسانه‌های غیررسمی و ضدانقلاب استفاده کرد، آمار ادعایی از کشته‌شدگان حوادث دی‌ماه که هیچگاه مدرکی برای آن ارائه نشده است.
پارلمان اروپا همچنین مدعی شد که ترکیه «خبرنگاران خارجی و مسیحیان خارجی را به صورت هدفمند» اخراج می‌کند و آن را به شدت محکوم نمود. اروپایی‌ها همچنین مدعی شدند که در انتخابات اوگاندا تقلب شده و آن را محکوم کردند.پارلمان اروپا در حالی علیه کشورهای مختلف جهان موضع می‌گیرد که تا کنون هیچ اقدام کارسازی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه انجام نداده است.#ایران #پارلمان_اروپا#اروپا#اتحادیه_اروپا#قطعنامهبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
17:46 - 23 بهمن 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
ایران در جهان

3 بازنشر1 واکنش
38٫8k بازدید


10 پاسخ

@Seyyed_ALI_IS_ALIVE23 بهمن 1404
در پاسخ به
اروپای عاجز درمانده با تمامی بی عرضگی شان در مقابل تهدیدات آمریکا و نوکر بی قید و شرط شان برای صهیونیست ها ، غلط اضافی همراه با ........... میل نمودند.

@fibonachi23 بهمن 1404
در پاسخ به
اروپا شمشیر رو از رو بسته چه لزومی داره ما همش داریم صبر استراتژیک میکنیم خدا بگم چیکار کنه اونی که این ادبیات رو وارد مغز مسئولان ما کرد.اون از اسنپ بک ،بعد سپاه رو تروریستی اعلام کردن،الانم تحریم های جدید و هدفمند ..چیکار باید بکنند که ما جواب درست و حسابی بهشون بدیم .بخدا وقت مماشات نیست ..

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@user17702802721923 بهمن 1404
در پاسخ به
چرا سفرای این کشورهای خبیث رو اخراج نمیکنید؟ چون برای نکبت زاده ها در فرنگ ایجاد مشکل میشه؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی قنبری‌
@Abde_Velayat23 بهمن 1404
در پاسخ به
🔊🔊 از دلقک هایی که جلوی ترامپ روی چارپایه نشسته بودند جز این انتظار نمی رود!!

@user17421253586923 بهمن 1404
در پاسخ به
قوه قضاییه ناکار امد و خاک بر سرو همچنین وزارت خارجه ی بی عرضه و بی لیاقت ما میاد دو صفحه جواب مینویسه که به شبکه ی تروریستی اینترنشنال بگه تا الان اعدام نکردیم تروریستهارو ,معلومه اروپا هم هار تر میشه.قضاییه و وزارت خارجه ی شل مغز ما که تروریستی اعلام کردین این شبکه رو چه لزومی داره جواب بدید

@user17542401984923 بهمن 1404
در پاسخ به
کشورهایی که چند صد سال سابقه استعماری و نسل کشی دارن ، و همین الان تاوان زندگیاشون رو کشورهای جهان سوم میدن برای ما ادعای حقوق بشر دارن، چرا در رابطه با نسل کشی اسراییل ساکت هستن؟

@soma11023 بهمن 1404
در پاسخ به
ع
عباس سعادت

@soma110  •  13 بهمن 1404

مطالبه

اخراج وابسته‌های نظامی اروپایی تروریست

بسم الله الرحمن الرحیم يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ بدینوسیله از دولت، وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی ایران در خواست میگردد: در اجرای ماده ۷ قانون اقدام متقابل مجلس شورای اسلامی مصوب ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ به منظور اقدام متقابل در برابر تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط وزرای خارجه اتحادیه اروپا با توجه به اصل یکصد و پنجاهم قانون اساسی، ضمن تروریست اعلام کردن سازمانهای نظامی و ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، نسبت به معرفی تمامی وابسته‌های نظامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ویژه کشورهایی که در جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران و یا در آشوب آفرینی های اخیررفتار فتنه گرانه تحریک آمیز داشتند به عنوان تروریست آنان را از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران اخراج نمایند.

دولت جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ریاست جمهور جناب آقای دکتر پزشکیان، کمسیون امنیت مجلس شورای اسلامی، مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@soma11023 بهمن 1404
در پاسخ به
ع
عباس سعادت

@soma110  •  20 دی 1404

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش
مطالبه

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش

بسم الله القاسم الجبارین بدینوسیله از قوه قضائیه و دادستانهای کل کشور بعنوان مدعی العموم درخواست میگردد افراد و خواصی که حمایت خود را از اعتراضات خشونت بار بطور تلویحی و یا علنی در صفحات مجازی و یا مصاحبه اعلام نمودند لکن هیچ موضعی در محکومیت اعمال اغتشاشگران در شهید کردن کودک، مردم عادی و مدافعان امنیت و هتک حرمت قران و آتش زدن مساجد، اموال عمومی و بیت المال نگرفته اند و مدام بر موجه نمودن اعتراضات تلاش کرده اند و بر این تنور دمیده اند و اعمال فتنه گرانه شان مسبوق به سابقه نیز می باشد، منجمله علی دایی، رضاکیانیان، پرویز پرستویی و.... نسبت به محاکمه و مصادره اموال و دارایهای آنان بمنظور تامین هزینه خسارات مادی وارد شده و ممنوع الخروج کردن آنان قبل از آنکه دیر شود اقدام نماید.

ریاست محترم قوه قضائیه جهت استحضار و صدور اوامر مقتضی، وزارت کشور ودادگستری

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌علی تهرانی‌
@Alitehrani23 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌علی تهرانی‌
علی تهرانی

@Alitehrani  •  21 بهمن 1404

مطالبه پایان انحصار خودروسازان و آزاد شدن واردات خودروهای ارزان قیمت
مطالبه

حذف تعرفه گمرکی خودروهای وارداتی و آزاد شدن واردات

با توجه به افزایش قیمت مکرر خودروسازان و ناتوانی در تولید به میزان نیاز کشور، از مسئولین تقاضا داریم به انحصار اعطایی پایان داده و حالا که قیمت خودروها نجومی شده، وارادات را برای هر شخص ایرانی با تعرفه گمرکی صفر آزاد کرده تا هم در بازار خودرو رقابت ایجاد شده و هم مردم در انتخاب خودرو آزاد باشن. چرا که با پرداخت این قیمت های ایرانخودرو ، مردم می‌توانند خودروهایی به مراتب با کیفیت تر سوار شوند

دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب، حجت الاسلام اژه ای، ریاست محترم قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam23 بهمن 1404
در پاسخ به
باغ وحشی بنام اروپا ....