@serendypity30 دی 1404Replying toشب اومدن زحمت 20 ساله ایران رو توی 1 ساعت زدن و رفتن؛ دیدن ایران صبح مطلع شده که هسته ای نابود شده! جوابی هم نگرفتن. طبیعیه باز پا فراتر بذارن .
@Khadijeh136830 دی 1404Replying toبه جای این حرفها در زمینهی اطلاعاتی و هوایی و فضایی مستقیما وارد کمک به ایران بشید
@AMIRALI11130 دی 1404Replying toآمریکا در تمام دوران حیاتش همواره بر مبنای دکترین سرمایه داری، در حال جنگ و بهم ریختن ارکان سیاسی، نظامی و اقتصادی کشورهای مختلف بوده و هست. اما راه چاره ما مصداق گزاره "برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی" است.
@shaghayegh2430 دی 1404Replying toکل دنیا از آمریکا خسته شدن نمیدونم چه امیدی دارن به بودنشون بعدشم ایران با اینهمه قدرت چرا فکر کردن میتونن مارو زمین بزنن؟
@user170910117632999761530 دی 1404Replying toایران زیر بار زور برو نیست این کله زرده هم فقط زر میزنه
@amirhoseinmohammadi30 دی 1404Replying toهمه آدمای دنیا متنفر بودنشون رو از آمریکا نشون دادن نمیدونم دیگه چه توقعی از خودشون دارن
@Shark30 دی 1404Replying toتا همین دیروز میخواستند ایران را تا خود خلیج فارس اشغال کنند تا به اب اهای ازاد دست پیدا کنند چه شده که به فکر ما هستند؟#اینترنت #خلیجفارس
@Hekim_Kazimi_Avsar30 دی 1404Replying toروسیه روسفید عالم وفا و پیرِ طریق رفاقت و صفاست خوشا به حال مملکتی که روسیه را به دوستی گزیند همانا روسیه مرام و حمایت را در حق او ختم کند... #حسین_کاظمی
@Hemayattt30 دی 1404Replying toپنجاه گیگ اینترنت رایگان پاداش ثبت نام اول اپلیکیشن «میلی» از بازار یا مایکت نصب کنید. نکته:اپلیکیشن میلی کاملا معتبره چون در بازار و مایکت دانلود میشه مهم: هنگام ثبت نام کد معرف بزنید (الزامی) در غیر این صورت هدیه ای دریافت نمیکنید. کد معرف: milli-hv9tc
@Bokonetrump30 دی 1404Replying to andSuggestionsاجرای شدی قانون استفاده از استارلینک و مقابله با افراد استفادهکننده
بنا به گزارش های مختلف در زمان محدودیت های اینترنتی در ایران برای جلوگیری از برنامه های تروریستی. و صهیونیستی ما شاهد افرادی بودیم و هستیم که از اینترنت استارلینک به طور غیر عادی جهت جاسوسی و فرستادن انواع فیلم و داده ها به شبکه های ضد ایرانی استفاده میکردند و میکنن . یکی از دلایل اغتشاشات و رسیدن اطلاعات غلط به مردم وجود شبکه های ضد ایرانی و انقلابی هست. وقتی محدودیتی در کشور صورت میگیرد باید برای همه اقشار وجود داشته باشد. ما از مسئولین مربوطه درخواست میکنیم برای جلوگیری از نفوز شبکههای ضد ایرانی به افکار جوانان و مردم ایران اقدامات لازم را انجام دهند. و طرح محدویت و مجازات استفاده از اینترنت استارلینک در کشور را اجرا بکنند . باید قانون مقابله با ارسال هرگونه فایل به شبکه های تروریستی شدیدتر از گذشته اجرا بشود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه
0100Claim report
@user1771841617430 دی 1404Replying to andبرخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات
برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشاتDemandلزوم برخورد جدی با علی شریفی زارچی استاد دانشگاه شریف
با توجه به حمایت شریفی زارچی از اغتشاشات ۱۴۰۱ و حمایت علنی از اغتشاشات دی ماه ۱۴۰۴ ، تشویق به اغتشاش و بیان اینکه خامنه ای رهبر من نیست و پیروزی مردم نزدیک است.حمایت از جاسوس اسراییل عقیل کشاورز و اعتراض به حکم اعدام این جاسوس.خواهشمند است برخورد جدی لااقل شامل اخراج از دانشگاه و مصادره اموال او انجام شود.بیانیه دانشگاه شریف مایه تاسف بود و بیان اینکه این سخنان منتسب به اوست توهین به مردم می باشد.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری, قوه قضائیه, مدعی العموم, سازمان استخدامی و اداری کشور, سازمان اطلاعات سپاه
1000Follow up from the relevant official10,000Follow-up from the highest authority
@Will130 دی 1404Replying toاگر دولت آمریکا روزی بخواهد به کشور عزیزمان (ج . ا . ایران) تعرضی انجام دهد ما نیز گزینه های زیادی را روی میز داریم . پس بهتر است ایالات متحده دست از گفتن الفاظ تهدیدآمیز علیه کشورمان و اِهانت به امام خامنه ای ، بردارد زیرا در غیر این صورت مسئولیت هرگونه عواقب احتمالی ، بر عهده شخص ترامپ خواهد بود .