روسیه: آمریکا لفاظی‌های جنگ‌طلبانه علیه ایران را کنار بگذارد

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه، ضمن اشاره به حمله آمریکا به ایران در طول جنگ ۱۲ روزه، از واشنگتن خواست که «به حاکمیت ملی» ایران احترام بگذارد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل متحد در ژنو گنادی گاتیلف در آغاز کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل، از مواضع خصمانه آمریکا علیه ایران انتقاد کرد.به گزارش ریانووستی روسیه، وی در این باره اظهار داشت: «ایالات متحده سال گذشته مرتکب عمل تجاوز نظامی علیه ایران شد و همچنان فشار زیادی بر این کشور اعمال می‌کند.»دیپلمات روس با اشاره به حمله آمریکا به ایران در طول جنگ ۱۲ روزه افزود: «ما از واشنگتن می‌خواهیم تا از اظهارات جنگ‌طلبانه علیه ایران دست برداشته و حاکمیت آن را محترم بشمارد تا از تکرار فاجعه سال گذشته، که تحت بهانه‌های دروغین (رخ داد)، جلوگیری شود.»
در روزهای اخیر مقامات آمریکایی بارها مواضع تندی علیه ایران گرفته‌اند که با واکنش تهران همراه بوده و مقامات ایرانی تأکید کرده‌اند که هرگونه تهدید از سوی آمریکا، با پاسخ مقابل در منطقه مواجه خواهد شد.#روسیه#ایران #سازمان_ملل#آمریکا#گنادی_گاتیلف#ژنوبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
20:16 - 30 دی 1404



41 Replies

@Azsas30 دی 1404
Replying to
:ناو آبراهام لینکلن درحال دور زدن

Profile picture of ‌سرندی پیتی‌
@serendypity30 دی 1404
Replying to
شب اومدن زحمت 20 ساله ایران رو توی 1 ساعت زدن و رفتن؛ دیدن ایران صبح مطلع شده که هسته ای نابود شده! جوابی هم نگرفتن. طبیعیه باز پا فراتر بذارن .

Profile picture of ‌سیده فاطمه خدیجه محمدی‌
@Khadijeh136830 دی 1404
Replying to
به جای این حرفها در زمینه‌ی اطلاعاتی و هوایی و فضایی مستقیما وارد کمک به ایران بشید

Profile picture of ‌امیر‌
@AMIRALI11130 دی 1404
Replying to
آمریکا در تمام دوران حیاتش همواره بر مبنای دکترین سرمایه داری، در حال جنگ و بهم ریختن ارکان سیاسی، نظامی و اقتصادی کشورهای مختلف بوده و هست. اما راه چاره ما مصداق گزاره "برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی" است.

Profile picture of ‌sh noore‌
@shaghayegh2430 دی 1404
Replying to
کل دنیا از آمریکا خسته شدن نمیدونم چه امیدی دارن به بودنشون بعدشم ایران با اینهمه قدرت چرا فکر کردن میتونن مارو زمین بزنن؟

@AhmadMohseni30 دی 1404
Replying to
نگذاره میخوای چی کار کنی؟ یک کلام از فلج جنگ اوکراین!

Profile picture of ‌نازنین میرمحمدی‌
Replying to
ایران زیر بار زور برو نیست این کله زرده هم فقط زر میزنه

Profile picture of ‌امیرحسین محمدی‌
Replying to
همه آدمای دنیا متنفر بودنشون رو از آمریکا نشون دادن نمیدونم دیگه چه توقعی از خودشون دارن

Profile picture of ‌اکبر هاشمی رفسنجانی‌
@Shark30 دی 1404
Replying to
تا همین دیروز میخواستند ایران را تا خود خلیج فارس اشغال کنند تا به اب اهای ازاد دست پیدا کنند چه شده که به فکر ما هستند؟#اینترنت #خلیج‌فارس

Profile picture of ‌حکیم کاظمی افشار (و غیره)‌
Replying to
روسیه روسفید عالم وفا و پیرِ طریق رفاقت و صفاست خوشا به حال مملکتی که روسیه را به دوستی گزیند همانا روسیه مرام و حمایت را در حق او ختم کند... #حسین_کاظمی

@Hemayattt30 دی 1404
Replying to
پنجاه گیگ اینترنت رایگان پاداش ثبت نام اول اپلیکیشن «میلی» از بازار یا مایکت نصب کنید. نکته:اپلیکیشن میلی کاملا معتبره چون در بازار و مایکت دانلود میشه مهم: هنگام ثبت نام کد معرف بزنید (الزامی) در غیر این صورت هدیه ای دریافت نمیکنید. کد معرف: milli-hv9tc

@Bokonetrump30 دی 1404
Suggestions

اجرای شدی قانون استفاده از استارلینک و مقابله با افراد استفاده‌کننده

بنا به گزارش های مختلف در زمان محدودیت های اینترنتی در ایران برای جلوگیری از برنامه های تروریستی. و صهیونیستی ما شاهد افرادی بودیم و هستیم که از اینترنت استارلینک به طور غیر عادی جهت جاسوسی و فرستادن انواع فیلم و داده ها به شبکه های ضد ایرانی استفاده می‌کردند و میکنن . یکی از دلایل اغتشاشات و رسیدن اطلاعات غلط به مردم وجود شبکه های ضد ایرانی و انقلابی هست. وقتی محدودیتی در کشور صورت می‌گیرد باید برای همه اقشار وجود داشته باشد. ما از مسئولین مربوطه درخواست می‌کنیم برای جلوگیری از نفوز شبکه‌های ضد ایرانی به افکار جوانان و مردم ایران اقدامات لازم را انجام دهند. و طرح محدویت و مجازات استفاده از اینترنت استارلینک در کشور را اجرا بکنند . باید قانون مقابله با ارسال هرگونه فایل به شبکه های تروریستی شدیدتر از گذشته اجرا بشود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه

0
100
Claim report

Profile picture of ‌پسرک کوچه ی شلوغ‌
@user1771841617430 دی 1404
U

@user1709101165019066140  •  23 دی 1404

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات
Demand

لزوم برخورد جدی با علی شریفی زارچی استاد دانشگاه شریف

با توجه به حمایت شریفی زارچی از اغتشاشات ۱۴۰۱ و حمایت علنی از اغتشاشات دی ماه ۱۴۰۴ ، تشویق به اغتشاش و بیان اینکه خامنه ای رهبر من نیست و پیروزی مردم نزدیک است‌.حمایت از جاسوس اسراییل عقیل کشاورز و اعتراض به حکم اعدام این جاسوس.خواهشمند است برخورد جدی لااقل شامل اخراج از دانشگاه و مصادره اموال او انجام شود.بیانیه دانشگاه شریف مایه تاسف بود و بیان اینکه این سخنان منتسب به اوست توهین به مردم می باشد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری, قوه قضائیه, مدعی العموم, سازمان استخدامی و اداری کشور, سازمان اطلاعات سپاه

1000
Follow up from the relevant official
10,000
Follow-up from the highest authority

@Will130 دی 1404
Replying to
اگر دولت آمریکا روزی بخواهد به کشور عزیزمان (ج . ا . ایران) تعرضی انجام دهد ما نیز گزینه های زیادی را روی میز داریم . پس بهتر است ایالات متحده دست از گفتن الفاظ تهدیدآمیز علیه کشورمان و اِهانت به امام خامنه ای ، بردارد زیرا در غیر این صورت مسئولیت هرگونه عواقب احتمالی ، بر عهده شخص ترامپ خواهد بود .

@user1768229998830 دی 1404
Replying to
مسئولان هم قطع اینترنت را کنار بگذارند#اینترنت_را_وصل_کنید

Profile picture of ‌طلبه‌ی جوان حزب‌اللهی‌
@Qasemi5930 دی 1404
Replying to
انگار آمریکا خودش دلش می‌خواد ایران یه تو دهنی بهش بزنه

Profile picture of ‌Taha‌
@TahaFx30 دی 1404
Replying to
از روس جماعت انتظاری نیست.

Profile picture of ‌پروفسر عادل طوماری‌
@user17683981493830 دی 1404
Replying to
منطورت اینه کهبه عمل کار براید به سخنرانی نیست؟