جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد

باکو سه‌شنبه در واکنش به حمله تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به دوحه، حاضر به محکوم کردن این تجاوز نشده و به ابراز نگرانی بسنده نمود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس «نگرانی عمیق» خود درباره حمله امروز اسرائیل به قطر را اعلام کرد.در این بیانیه آمده است: «ما عمیقاً نگران حمله امروز به قطر هستیم که خطر تشدید تنش‌های منطقه‌ای را در پی دارد. ما از حاکمیت و تمامیت ارضی قطر حمایت می‌کنیم و بر اولویت‌ دادن به تلاش‌های دیپلماتیک برای تضمین ثبات در منطقه تأکید داریم.»این در حالی است که بسیاری از کشورهای منطقه و جهان، بمباران دوحه توسط اسرائیل را محکوم کرده‌اند.
دوحه پایتخت قطر عصر امروز (سه‌شنبه) شاهد چند انفجار مهیب در منطقه «حی کتارا» بود. ارتش صهیونیستی اعلام کرد که با همکاری شاباک و از طریق نیروی هوایی، ساختمان جنبش حماس را هدف حمله هوایی قرار داده است.#جمهوری_آذربایجان#باکو#اسرائیل#قطر#حماسبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
23:06 - 18 شهریور 1404
بین‌الملل
غرب آسیا



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer18 شهریور 1404
مگه حکایت دم خروسِ، خوب مشخصه که محکوم نمی کنه

تصویر نمایه‌ی ‌9**3727‌
@user170910016351380616119 شهریور 1404
در پاسخ به
سگ جیره خور