ضربه‌گیر آمریکا هم دروغ از آب درآمد

گزارشاتی بدست آمده که براساس آن نفت شیل آمریکا دیگر به آن اندازه‌ای که ادعا می‌کردند وجود ندارد و نمی‌تواند نقش ضربه‌گیر در برابر افزایش قیمت نفت را ایفا کند.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ گزارش تازه‌ای از رسانه «The Hormuz Ledger» که در آوریل ۲۰۲۶ منتشر شده، نشان می‌دهد یکی از مهم‌ترین فرضیات راهبردی ایالات متحده درباره امنیت انرژی، با چالش جدی روبه‌رو شده است. بر اساس این تحلیل، آمریکا دیگر نمی‌تواند مانند گذشته روی نفت شیل خود به‌عنوان «ضربه‌گیر» در برابر بحران‌های جهانی حساب کند.
این گزارش با عنوان «ضربه‌گیری که وجود نداشت» تأکید می‌کند که سیاست‌گذاران آمریکایی در شرایط تنش‌های اخیر، بر این باور بودند که در صورت افزایش قیمت نفت یا اختلال در عرضه جهانی، تولید داخلی نفت شیل می‌تواند به‌سرعت کمبودها را جبران کند. با این حال، داده‌های جدید نشان می‌دهد این ظرفیت عملاً تضعیف شده است.در این تحلیل، چهار شاخص کلیدی مورد بررسی قرار گرفته است. نخست، تولید نفت در حوزه پرمیان، بزرگ‌ترین میدان نفتی آمریکا، که اکنون رشد آن به صفر رسیده و به سقف ظرفیت زمین‌شناسی خود نزدیک شده است. دوم، کاهش شدید چاه‌های تکمیل‌نشده (DUC) که به‌عنوان ذخیره استراتژیک برای واکنش سریع در مواقع بحران عمل می‌کردند و اکنون به کمتر از یک‌سوم سطح سال ۲۰۲۰ رسیده‌اند.همچنین تعداد دکل‌های حفاری با افت حدود ۱۵ درصدی مواجه شده که نشان‌دهنده کاهش سرمایه‌گذاری و فعالیت شرکت‌های نفتی است. در کنار این موارد، افزایش هزینه‌های تولید باعث شده قیمت سر‌به‌سر استخراج نفت شیل به حدود ۶۵ تا ۷۰ دلار برای هر بشکه برسد؛ عاملی که در صورت کاهش قیمت‌های جهانی، ادامه تولید را برای بسیاری از شرکت‌ها غیر اقتصادی می‌کند.#نفت#نفت_شیل#انرژی
08:40 - 25 فروردین 1405
اقتصاد
نفت و انرژی

1 بازنشر4 واکنش
124٫2k بازدید


3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌ج. ا.‌
@Jamy0211 ساعت پیش
😁بسوز ترامپ در این دنیا و آخرت بسوز .

تصویر نمایه‌ی ‌طاهره دعاوی‌
@Tahere_doavi11 ساعت پیش
در پاسخ به
به قدرت جدید جهانی، ایران قوی و باصلابت سلام کنید.https://farsnews.ir/Tahere_doavi/1775929063723445624
تصویر نمایه‌ی ‌طاهره دعاوی‌
طاهره دعاوی

@Tahere_doavi  •  3 روز پیش

عدم تمدید مهلت دو هفته ای در مذاکرات

مطالبه

عدم تمدید مهلت دو هفته‌ای در مذاکرات

با توجه به پیام اخیر امام سید مجتبی خامنه ای که فرمودند: «مسلّماً فریادهای شما در میادین، در نتیجه‌ مذاکرات مؤثر است.» ما ملت ایران درخواست عدم تمدید مهلت دوهفته ایی مذاکرات را داریم، زیرا همان گونه که در جنگ دوازده روزه، دشمن از پنجره زمانی جهت تجدید قوا، برنامه ریزی ترور رهبر و فرماندهان استفاده کرد و بعد اعتراف کرد،مذاکره یک فریب بود، این بار هم احتمال می رود دشمن با خرید زمان به بهانه های مختلف ،اهداف زیر را دنبال کند: ۱- مذاکره بصورت تک بندی و احاله پذیرش نتایج به کنگره آمریکا ۲-فراخ کردن میدان مذاکره و تمرکز زدایی از خواسته های ایران ۳-روایت سازی از جنگ به نفع خود با استفاده از امپراطوری رسانه ای و آماده سازی افکار جهانی برای خروج کم هزینه از جنگ در صورت عدم دستیابی به اهداف ۴-تغییر ساختار تیم مذاکره کننده ایرانی با انجام ترورهای هدفمند لذا درخواست عدم تمدید مهلت دوهفته ایی مذاکرات را در هر صورت داریم و بصورت جدی خواستاریم که تیم دیپلماسی هرگونه بهانه برای تمدید مهلت دو هفته‌ای را حتی از کشور میزبان نپذیردو راه تنفس مصنوعی به دشمن را ببندند. "مطالبه مردم" در خیابان با پشتوانه اراده ملی ،پشتیبان تیم مذاکره کننده است.

وزارت امور خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@user17082343635611 ساعت پیش
در پاسخ به
ترامپ فرعون بیشتر بلوف قدرت است و ببرکاغذی و بادکنک تو خالیست