بهره برداری از ۲۱ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در شهرستان نیر

استاندار اردبیل گفت: به مناسبت هفته دولت ۲۱ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در شهرستان نیر با اعتبار بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل مسعود امامی یگانه پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان نیر، اظهار کرد: شهرستان نیر موقعیت خاصی داشته و با وجود محرومیت‌ها استعداد و ظرفیت بزرگی در حوزه آب‌های معدنی، کشاورزی و دام‌پروری دارد همچنین قرارگرفتن آن در مسیر ترانزیتی موقعیت مناسبی برای این شهرستان ایجاد نموده است.وی افزود: طرح جامع گردشگری بولاغلار باید در اولویت قرار گیرد تا این منطقه به رونق بازگشته و آب‌وهوا و طبیعت ویژه آن مورداستفاده مردم قرار گیرد.استاندار اردبیل تصریح کرد: تکمیل پروژه‌های زیر بنایی علی‌الخصوص پروژه‌های عمران و آبادانی، طرح‌های هادی و آبیاری‌های مدرن و تحت‌فشار باید توسط مسئولین شهرستان پیگیری شود.
امامی یگانه گفت: در حوزه دام‌پروری و کشاورزی با چند هلدینگ بزرگ رایزنی شده است تا در شهرستان نیر سرمایه‌گذاری کنند.وی عنوان کرد: بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه‌کرد و سرمایه‌گذاری در ۲۱ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان نیر به مناسبت هفته دولت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.استاندار اردبیل ادامه داد: ارتقای کیفیت آب شرب برای استان جزو ملزومات است که ۳ همت از محل منابع و تسهیلات برای تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب اختصاص داده می‌شود.امامی یگانه اضافه کرد: به پیمانکار کمربندی جنوبی شهر نیر هم تأکید شده است که پروژه را تا تکمیل نهایی آن به‌پیش ببرد تا مردم از نعمت آن بهره‌مند شود.
وی تشریح کرد: ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان اردبیل در نظر گرفته شده است.
آب شرب اردبیل گوارا می شوددر این جلسه مسعود خیرجو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل نیز گفت: برای افزایش کیفیت و گوارا شدن آب شرب اردبیل برنامه‌هایی را در دستور کار داریم که از مرکز دستور اجرا و عملیاتی‌سازی برخی پروژه‌ها را در این جهت اخذ کرده‌ایم.وی افزود: در سال جاری در حوزه سد یامچی با ۲۸ درصد کاهش بارندگی مواجه بوده‌ایم اما با مدیریت و مصرف بهینه اجازه ایجاد تنش آبی داده نشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل تشریح کرد: در سال گذشته ۱۸ میلیون مترمکعب آب پشت سد یامچی در ایام کنونی وجود داشت که امسال این رقم به ۲۳ میلیون مترمکعب رسیده است.آخرین اخبار اردبیل را از اینجا دنبال کنید. #آب_و_فاظلاب_استان_اردبیل#سد_یامچی#استاندار_اردبیل#شهرستان_نیر
16:40 - 9 شهریور 1404
راه و مسکن
استان ها
اردبیل