مطالبه

برخورد با خائنان و نفوذی ها

بسم‌الله الرحمن الرحیم شورای عالی امنیت ملی، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه اینجانب به نمایندگی جمعی از شهروندان ایرانی از تمامی شما درخواست دارم با خائنان و نفوذی های دشمن که به هر روش مستقیم یا غیرمستقیم باعث خشم مردم، برهم خوردن وحدت ملی و ارسال پیغام ضعف به دشمن میشوند برخورد شدیدی صورت بگیرد. تمام مسئولان و نمایندگان ملت ایران که همچنان به مردم و انقلاب اسلامی وفادار هستند وظیفه دارند حالا با تمام قدرت مقابل خائنان چه گمراه باشند چه آگاه بایستند. در این راستا درخواست داریم فورا با حسن روحانی و سایر اصلاح‌طلبان که بر علیه وحدت ملی اقدام میکنند برخورد جدی و کیفری صورت بگیرد.

رییس قوه قضاییه، قوه قضاییه، شورای عالی امنیت ملی، نیروی انتظامی / پلیس، مجلس و قوه قضائیه، دفتر مقام معظم رهبری، رهبری، پلیس امنیت و اطلاعات کشور(پاوا)، وزارت اطلاعات

0
100
گزارش از مطالبه
21:27 - 13 فروردین 1405
نظامی و امنیتی
امام و رهبری
سیاست داخلی





4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌کشاورزالبرزی خادم سردارسلیمانی رضا آزاد‌
@user170909997259482909214 فروردین 1405
در پاسخ به
ماهان جان حمایت کردم ولی مطالبه مردمی برای محاکمه حسن روحانی و ظریف نزدیک هفتصد و اندی امضا جمع شده لطفا حمایت کنید

@user170910121570451990214 فروردین 1405
در پاسخ به
ک

@user1709101215704519902  •  13 فروردین 1405

مطالبه

ایجاد راه‌اندازی بانک فراساحل برای تقویت ثبت و عدالت اقتصادی در منطقه

براساس پیش برد منویات رهبر معظم انقلاب و ایجاد صلح پایدار در حوزه خلیج فارس، حقوق مردم مظلوم منطقه از حکام واداده یک بانک فراساحل در ایران ایجاد شود با سازو کار نظارت بر کانال مالی محموله های صادراتی منطقه با اهداف زیر: ۱-بلوکه سازی ارزی معامله شده محموله کشتی تا زمان تحویل به مقصد واقعی غیر تحریم شده توسط ایران و سپس واریز درامد ها به حساب ایجاد شده در بانک به مردم بومی منطقه در قالب یارانه، ۲-کسر عوارض عبور از تنگه هرمز ۳-مقابله با تامین هزینه های نظامی گری و تامین مالی تروریسم غربی و وهابیت در این صورت حکام منطقه نمی توانند تامین مالی نظامی گری کنند سرمایه منطقه عادلانه به مردم مستضعف مردم تقسیم خواهد شد. بسیاری از شرکت ها مانند آرامکو و غیره ملی هر کشور خواهد شد آمریکا نمی تواند پیش از خروج از منطقه زیر ساخت منطقه را نابود کند ، چرا که به دلیل وابستگی جهان به مواد اولیه منطقه با مقاومت جهانی روبه رو خواهد شد. حتی شاید ائتلاف جهانی جهت مقابله با نظام امریکا شکل بگیرد. زیرساخت های ایران نیز حفظ خواهد شد.

رئیس جمهور . رئیس مجلس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
@user17504016751417 فروردین 1405
در پاسخ به
از مطالبه شما حمایت شدلطفا از مطالبه ما هم حمایت کنید 🙏👇👇https://farsnews.ir/user175040167514/1775467676741089873
تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
علی صادق

@user175040167514  •  17 فروردین 1405

مطالبه

پُل جاده کمربندی تویسرکان هرچه سریعتر ساخته شود

ساخت جاده کمربندی تویسرکان که با پیشرفت قابل توجهی در حال انجام بوده است. با رسیدن به محل ساخت پُل روی رودخانه فصلی فاران متوقف شده است. با ساخت پل جاده کمربندی تویسرکان بخش اعظمی از جاده کمربندی شمالی تویسرکان می تواند به بهره برداری برسد و گره اصلی ترافیک تویسرکان را به طور جدی بر طرف سازد . جاده کمربندی شمالی تویسرکان علاوه بر روان سازی ترافیک تویسرکان در بحث پدافند غیر عامل تاثیر بالایی در اتصال غرب به شرق شهرستان تویسرکان دارد. مسؤلان می توانند با ساخت یک پُل موقت اتصال دو بخش کمربندی تویسرکان را محقق کنند تا در حال حاضر مردم تویسرکان با روان سازی ترافیک بتوانند از بخش اعظمی از جاده کمربندی تویسرکان استفاده کنند. تویسرکان شهری است که به علت نداشتن جاده کمربندی و ورود ماشین آلات سنگین و تریلی ها به داخل بافت شهری از ترافیک بالا خودروها در تمام طول شبانه روز و تخریب آسفالت معابر و زیر ساخت های شهری رنج می برد.

استانداری همدان، فرمانداری تویسرکان، شهرداری تویسرکان، شورای اسلامی شهر تویسرکان، همدان، تویسرکان

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
@user170910037334376642731 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه