سوال

چرا دولت و مجلس به بهانه مقابله با رانت قیمتها را بالا میبرند .

اقای پزشکیان مثل اقای احمدی نژاد ۶ دلار به هر فرد در قالب کالابرگ داد و از ان طرف ۶۰۰ برابر جیب مردم و صفره مردم را خالی کرد.پزشکیان خودشان در یک مساحبه گفتن که با این کار هر فرد ۱۰ میلیون تا ۱۵ میلیون پول دریافت میکند ولی دروغ پشت دروغ.اقا ما اشتباه کردیم که در کل انتخابات شناسنامه خود را پر مهر انتخاباتی کردیم.مثل سگ پشیمونیم.من که نتونم حداقل رفاه را برای خانواده جور کنم گوشت و برنج و انواع میوه را نتونم به بچه هام بخورانم هر روز شرمنده میشم پس هر چه میخواهید بگید.بی عدالتی و رانت و فساد سیستمی در ایران بیداد میکند هیچ اعتمادی به کل نداریم.زندگی در ایران به معنی واقعی کلمه تلاش برای بقا هست .سوروایور.همتی و دارو دستش در زمان روحانی چه کردن که بازم مجلس تائید کرد.خسته شدیم و پشیمانیم از اینکه تو نوبت رای دادن های بیهوده وایسادیم.افسوس صد افسود.ایران ثروتمند مردم فقیر افریکایی .معادن طلا مس اهن لتیوم ووووو.چاه نفت گاز وووو داریم ولی نداریم.توبه توبه توبه.

کل دولتمردان و کل نمایندگان و کل قانون کشور

0
100
گزارش از مطالبه
01:03 - 10 اردیبهشت 1405

184 بازدید




1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار فارس‌من‌
@My_Farsnews10 اردیبهشت 1405
سلام مخاطب گرامیپویشی مشابه با مطالبه شما قبلا ثبت شده است. لینک پویش: https://farsnews.ir/Admin_fori_sarasari/1777453974815663122با افزایش امضاها، سطح بالاتری از پیگیری در دستور کار خبرگزاری فارس قرار می‌گیرد.باتشکر فارس من
پویش مهار گرانی با اصلاح سیاست ارزی و ممنوعیت فروش دلاری کالاها
مطالبه

پویش مهار گرانی با اصلاح سیاست ارزی و ممنوعیت فروش دلاری کالاها

آغاز پویش مردمی «نجات معیشت با تغییر سیاستهای کلان ارزی مطابق منویات رهبر شهید انقلاب. ما امضاکنندگان این بیانیه، با درک عمیق از شرایط اقتصادی کشور و فشار روزافزون بر معیشت مردم، بر این باوریم که یکی از ریشه‌های اصلی مشکلات فعلی، اجرای نسخه‌های اقتصادی غربی‌ست که به‌جای تقویت پول ملی و تولید و رفاه عمومی و معیشت مردم، منافع دلالان، دلاری‌فروشان و صاحبان سرمایه‌های ارزی را تامین کرده و سفره‌های مردم را کوچک‌تر نموده است. در سال‌های اخیر، سیاست هایی نظیر: ۱_ "شناورسازی مدیریت‌شده نرخ ارز" (کالاسازی ارز و قیمتگذاری آن براساس عرضه و تقاضا) ۲_ عدم توجه به پیمان سپاری ارزی" (بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور) ۳_ "جهانی سازی قیمت ها و دلاری سازی اقتصاد برای فروش محصولات به داخل کشور" عملاً موجب افزایش تورم و تضعیف قدرت خرید مردم شده است. در چنین شرایطی، تاکیدات مکرر رهبر شهید انقلاب اسلامی بر ضرورت "تقویت پول ملی" و "اصلاح ساختار نظام ارزی کشور" باید به‌عنوان یک راهبرد اساسی مورد توجه جدی قرار گیرد، نه آنکه در سایه سیاست‌های ناکارآمد فعلی به حاشیه رانده شود. بر همین اساس، ما امضاکنندگان این پویش، مطالبات مشخص و روشنی داریم: ۱_ تغییر فوری سیاست ارزی کشور از "شناور مدیریت‌شده" به "تثبیت نرخ ارز" با هدف ایجاد ثبات اقتصادی و حفظ قدرت خرید مردم. ۲_ جلوگیری از فروش محصولاتی که از منابع عمومی در داخل تولید شده ولی با قیمت جهانی و دلار به مردم ایران فروخته می شود. ۳_ برگرداندن ارز حاصل از صادرات به چرخه‌ی اقتصادی کشور از طریق سلب مالکیت ارز از صادرکنندگان انفال عمومی و واگذاری صد در صدی این ارزها به دولت. ما معتقدیم ادامه مسیر فعلی، به معنای تعمیق شکاف طبقاتی و تضعیف بنیان‌های اقتصادی کشور خواهد بود. از این‌رو، از همه مردم آگاه، دغدغه‌مند و دلسوز ایران عزیز دعوت می‌کنیم با امضای این پویش، صدای مطالبه‌گری برای اصلاح سیاست‌های ارزی و اقتصادی کشور را تقویت کنند. به این پویش بپیوندید و صدای خود را ثبت کنید.

رییس جمهور، رئیس محترم قوه قضائیه، رییس مجلس