7 مرداد 1404
سرنوشت زمین‌های اهدا شده برای احداث دانشگاه آزاد در لاهرود چه می شود!؟
مطالبه

سرنوشت زمین‌های اهدا شده برای احداث دانشگاه آزاد در لاهرود چه می شود!؟

سال‌ها پیش، ۱۷ هکتار زمین مرغوب در لاهرود برای ساخت دانشگاه آزاد واگذار شد، اما امروز نه خبری از احداث دانشگاه است و نه پاسخی قانع‌کننده. دانشگاه مدعی مالکیت زمین است، اما اعلام کرده توجیه اقتصادی ساخت‌وساز از بین رفته و قصد ادامه پروژه را ندارد! این زمین، اموال عمومی است و مردم به آن نیاز دارند. طبق قانون، واگذاری بدون اجرای تعهد قابل پیگیری و بازگشت است. ما از مسئولان استان اردبیل، شورای شهر و نهادهای نظارتی می‌خواهیم که: ✅ زمین را به مردم بازگردانند یا ✅ دانشگاه را ملزم به ساخت کنند. شفافیت و عدالت مطالبه مردم است.

شورای اسلامی شهر لاهرود، نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی کشور، دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل، دیوان عدالت اداری کشور، استاندار اردبیل

سلامما شما را حمایت کردیم.لطفا شما هم ما را حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Lendehpress/1753705717042641289
تصویر نمایه‌ی ‌اخبار لنده‌
اخبار لنده

@Lendehnews  •  6 مرداد 1404

اورژانس اجتماعی، نیاز جدی مردم لنده برای حل آسیب های اجتماعی
مطالبه

اورژانس اجتماعی، نیاز جدی مردم لنده برای حل آسیب های اجتماعی

اولویت اول مردم لنده در حوزه پیشگیری و حل آسیب‌های اجتماعی، ایجاد اورژانس اجتماعی است. شهرستان لنده با جمعیتی حدود ۲۳ هزار نفر، در حالی با آسیب‌های متعددی مانند طلاق، خشونت خانوادگی، کودک‌آزاری و اعتیاد مواجه است که هنوز از ابتدایی‌ترین ساختار مدیریت اجتماعی بحران، یعنی اورژانس اجتماعی، محروم مانده است. با توجه به اینکه در مواقع بروز مشکلات باید از اورژانس اجتماعی شهرستان کهگیلویه کمک گرفت، و نظر به مسافت زیاد، نبود راه دسترسی مناسب و کوهستانی بودن منطقه عملا زمان زیادی تلف می شود و مضاف اینکه خود اورژانس اجتماعی کهگیلویه امکانات کافی ندارد، لذا اولویت اصلی مردم لنده در بخش اجتماعی ایجاد اورژانس اجتماعی است.لذا از مدیرکل محترم بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد درخواست می کنیم تا پیگیری های لازم جهت اخذ مجوز ایجاد این مرکز در شهرستان لنده را معمول دارند.

مدیر کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

18:21 - 8 مرداد 1404

488 بازدید