رئیس دانشگاه الزهرا: اینترنت بین‌الملل اساتید برقرار شد

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: با توجه به تصمیم وزارت علوم، روند آموزش‌ها به صورت مجازی ادامه دارد و دفاع پایان‌نامه‌ها نیز آنلاین برگزار می‌شود. همچنین اینترنت بین‌الملل اساتید وصل شده و اتصال کامل شبکه دانشگاه در حال پیگیری است.
به گزارش خبرنگار گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری فارس، زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا (س) در حاشیه مراسم استقبال از مهدیه اسفندیاری فعال حقوق مردم مظلوم فلسطین در دانشگاه الزهرا که صبح امروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی دانش‌آموختگان این مجموعه که در جنگ ۴۰ روزه به شهادت رسیده‌اند، گفت: طالقانی‌زاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاه بود که در جریان این حملخ به شهادت رسید. همچنین خانم خطیب، دختر شهید خطیب ـ وزیر اطلاعات ـ از دیگر دانش‌آموختگان این دانشگاه بودند که خانواده ایشان نیز به شهادت رسیدند.وی ادامه داد: ریحانه طاهری نیز از دانش‌آموختگان ما بود. پدر ایشان از فعالان پروژه‌های فیزیک و از پژوهشگران پژوهشکده بودند که در پی اصابت به منزلشان، کل خانواده شامل پدر، مادر، برادر و خود ریحانه به شهادت رسیدند.رییس دانشگاه الزهرا همچنین به مهدیه اسفندیاری اشاره کرد و گفت: در همایش غزه که سال ۱۴۰۳ در دانشگاه برگزار شد، دو برنامه به این موضوع اختصاص داشت. پس از رخداد‌هایی که برای مهدیه پیش آمد، در دانشگاه نامه‌ای در حمایت از او منتشر و مصاحبه‌هایی انجام شد و به یاد او نهالی نیز در دانشگاه کاشته شد. امیدوار بودیم امروز خود او در جمع ما حضور داشته باشد و روایتش را بازگو کند، اما به دلیل فشار‌هایی که متحمل شده، به‌ویژه پس از حدود یک سال شرایط سخت زندان، شب گذشته مطلع شدیم که در بیمارستان بستری شده است. امیدواریم پس از بهبودی، مراسمی برای او برگزار شود.
وی در ادامه درباره وضعیت آموزشی دانشگاه گفت: طبق اعلام وزارت علوم، آموزش‌ها در حال حاضر و تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار می‌شود و ما نیز بر اساس همان پروتکل‌ها عمل می‌کنیم. یکی از این موارد آن است که ارزیابی دانشجویان تنها به امتحان پایان‌ترم محدود نشود و در طول ترم چندین آزمون و نمره برای دانشجویان در نظر گرفته شود تا حقی از آنان ضایع نشود. هر بخشنامه‌ای که از سوی وزارت علوم اعلام شود، روند آموزش دانشگاه نیز بر همان اساس ادامه خواهد یافت.به گفته وی در حال حاضر دفاع پایان‌نامه‌ها نیز به صورت مجازی برگزار می‌شود و این روند در چارچوب مهلت‌های تعیین‌شده ادامه دارد.وی درباره وضعیت اینترنت نیز اظهار کرد: موضوع اینترنت بین‌الملل در حال پیگیری است و از روز گذشته اینترنت اساتید متصل شده است. همچنین بر اساس پروتکل‌های سازمان فناوری اطلاعات، اتصال شبکه اینترنت دانشگاه در حال انجام است.وی درباره وضعیت خوابگاه‌ها گفت: در حال حاضر خوابگاه‌ها بسته هستند و تا زمان اعلام رسمی، تغییری در این وضعیت ایجاد نمی‌شود. از آنجا که بسیاری از خانواده‌ها در شرایط فعلی اجازه حضور دانشجویان در دانشگاه را نمی‌دهند، در صورت حضوری بودن کلاس‌ها نیز حدود نیمی از دانشجویان امکان حضور در خوابگاه‌ها را نداشتند.ناظم بکایی افزود: بیشتر دانشجویان بین‌المللی نیز به کشور‌های خود بازگشته‌اند و تنها تعداد محدودی باقی مانده‌اند که به دلیل کم بودن تعدادشان، تلاش کردیم آنان را در کنار دانشجویان سایر دانشگاه‌ها اسکان دهیم.
رییس دانشگاه الزهرا درباره زمان‌بندی ادامه ترم نیز گفت: با توجه به اینکه ترم از ۲۵ بهمن آغاز شده و تا هفته اول خرداد ادامه دارد، حدود پنج هفته از ترم باقی مانده است و پس از آن وارد دوره امتحانات می‌شویم. به همین دلیل بازگشایی مجدد خوابگاه‌ها برای مدت کوتاه ممکن است حاشیه‌هایی ایجاد کند، با این حال هر تصمیمی که وزارت علوم بگیرد اجرا خواهد شد.ناطم بکایی در پایان تأکید کرد: در صورت ادامه شرایط فعلی، امتحانات نیز با همان سامانه‌های مجازی برگزار می‌شود و علاوه بر امتحان پایانی، چندین نمره در طول ترم برای دانشجویان در نظر گرفته شده تا بتوانند این ترم را با موفقیت پشت سر بگذارند.پایان پیام/
13:22 - 30 فروردین 1405
حوزه و دانشگاه
آموزش و پژوهش
دانشگاه





24 پاسخ

@mahdi384430 فروردین 1405
در پاسخ به
n
ni un

@mahdi3844  •  30 فروردین 1405

«کانال روزنگار»🆔 شناسه:https://ble.ir/rooznegar_chسلام دوستان آخرین اخبار مربوط به شورای شهر و کشور را در اینجا پیدا کنید

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌Omid Darabi‌
@OmidDarabi30 فروردین 1405
دفعه بعد خواستید بانک آتیش بزنید،حواستون باشه اینترنت بین‌الملل همه مردم قطع میشه دوزاری‌های ریتارد.

@user170910115688694944730 فروردین 1405
در پاسخ به
از این به بعد سر در دانشگاه ها این رو بزنید عده ای از عده دیگر برابر ترند#نه_به_اینترنت_طبقاتی

تصویر نمایه‌ی ‌احسان فرهادی‌
@SUNNISH30 فروردین 1405
در پاسخ به
شروط مردم در صورت اتصال شما دانشگاهیان : مدیونید اگر و فقط اگر چنانچه:۱. اینستا و تلگرام برید( البته فک نکنم در این حد وصل باشید ! اون درجه اتصال مخصوص عزیزان در سطح ملکوت ) ۲. فیلم - در تمامی ژانرها بی بهانه - دانلود کنید. یک کیلوبیت! ازش به کسی بدید و یا به اشتراک بزارید! در یک کلام خلاصه…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌Iran‌
@Teacher_130 فروردین 1405
در پاسخ به
اینترنت مردم عادی هم وصل کنید البته اینترنت باید نظارت کرد

@Power_Progress_Pride30 فروردین 1405
نت بین الملل وجود ندارد. نت آمریکایی است. تمام ساختار و پروتکلها توسط آمریکا ساخته شده و زیر نظر NSA آژانس امنیت ملی و شدیدترین سیستمهای آفندی و پدافندی استنت ملی را فراگیر کنید. نت آمریکایی زیر نظر اطلاعات سپاه و فقط با مجوز. نه اینطور فشل، بی نظارت، مرکز مدیریت تروریستها و هک ساختارهای حیاتی!

تصویر نمایه‌ی ‌Pavel Durov‌
@user17684109245530 فروردین 1405
در پاسخ به
پس ماهم حقمون و با یک روش بهتر مطالبه می‌کنیم#اینترنت

تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرو بلند‌
@user170910153211873928830 فروردین 1405
در پاسخ به
سلام لطفا از این پویش حمایت کنید تا همه باهم دست متجاوزین به طبیعت را کوتاه کنیم https://farsnews.ir/user1709101532118739288/1776331770854045467
لزوم ورود مسئولان به تخریب مراتع در مسیر آبگرم یله‌گنبد
۱ MB
مطالبه

لزوم ورود مسئولان به تخریب مراتع در مسیر آبگرم یله‌گنبد

جاده آبگرم یله گنبد جاده قزوین رشت بخش کوهین سالهاست که مراتع و منابع طبیعی روستای بابر سفلی از طرف بعضی افراد تخریب می‌شوند و با ایجاد شخم پوشش گیاهی با ارزش از نوع گوون را از بین می‌برند. گزارشات فراوان مردمی مورد توجه و رسیدگی قرار نمی‌گیرد. از مسئولین مرتبط کشوری درخواست می‌شود در این زمینه ورود کنند. #طبیعت #دادستانی #قوه_قضائیه #ایران #استانداری #مجلس

سازمان جنگلها و مراتع، دادستانی کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@MMD_GH30 فروردین 1405
در پاسخ به
مثل اینکه دولت هنوز از زارچی عبرت نگرفته ، اینترنت همه رو وصل کنید به جای اینکه اینترنت عده ای رو وصل کنید و باعت چند طبقی شدن جامعه بشید.

@Kmkmkm30 فروردین 1405
ما طبقه چندمیم؟اها اخر

@user170910000066902264530 فروردین 1405
در پاسخ به
ننگ بر شما که حتی به قانون اساسی و برابری همه انسان های که در ایران زندگی می کنند هم پایبند نیستید.

تصویر نمایه‌ی ‌یامهدی ادرکنی‌
@user17683209043630 فروردین 1405
در پاسخ به
🚨 پیش‌بینی روند مذاکرات در آخرالزمان؟!گويى مردمى را مى‌بينم كه در مشرق‌زمين قيام كرده‌اند و حقّ را مطالبه مى‌كنند؛ اما به آنان داده نمى‌شود و باز مطالبه مى‌کنند، ولى باز هم به آنان نمى‌دهند.و چون وضع را اين‌گونه ديدند، شمشيرهاى خود را از نيام مى‌كِشند و در اين زمان، آن‌چه را طلب كرده‌اند به آن…نمایش بیشتر

@user170910000066902264530 فروردین 1405
در پاسخ به
تبریک میگم آروم آروم با کاشت و پرورش یک تبعیض دیگر دارید جامعه را برای یک شلوغ شدن خیابان های دیگر آماده می کنید.

تصویر نمایه‌ی ‌سیم کارت سیاه 4‌
@mhdyar430 فروردین 1405
در پاسخ به
#اینترنت مردم عادی کی متصل میشود‌ ؟‌ باید مردم جوری دیگری #اینترنت مطالبه کنند ؟ اگر قرار به بی عدالتی و تبعیض هست بگید که مردم وارد عمل شوند.#اینترنت حق تمام ملت ایران است, حتی کسی که میخواهد در اینستاگرام بشیند روی زمین و فقط اسکرول کند‌!!!

تصویر نمایه‌ی ‌سید علی بلاغی‌
@Aminadga30 فروردین 1405
در پاسخ به
https://www.zoomit.ir/tech-iran/458907-50-days-of-internet-shutdown-challenges/درد ِ دل های مخاطبان زومیت درباره قطعی اینترنت و از دست رفتن فرصت‌هایشان را ☝🏼 بخوانید .