نامه رایزنان علمی ایران به روسای بیش از ۲۰۰ دانشگاه بزرگ جهان

رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران در مناطق مختلف جهان در نامه‌ای سرگشاده به رؤسای بیش از ۲۰۰ دانشگاه بزرگ جهان، حملات نظامی به دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانسته و خواستار محکومیت جهانی این اقدامات از سوی مجامع علمی و نهادهای بین‌المللی شدند.
به گزارش گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری فارس، رایزنان علمی ایران در مناطق مختلف جهان طی نامه ای سرگشاده به روسای دانشگاه های مختلف جهان در اروپا، چین، ژاپن، ترکیه، روسیه، مالزی، اندونزی و هندوستان، ضمن روشنگری در زمینه حملات و تجاوز دشمنان به دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشورمان، خواستار محکومیت جهانی از سوی محافل علمی و روشنفکری کشورهای مختلف شدند.رایزنان علمی و سرپرستان دانشجویان ایرانی در حوزه آسیای شرقی و اقیانوسیه (مالزی)، حوزه شنگن و انگلیس(فرانسه)، روسیه و آسیای میانه(روسیه)، چین، کره جنوبی و ژاپن (چین)، شبه قاره هند(هندوستان) و ترکیه و اروپای شرقی(ترکیه) در این نامه که به بیش از 200 دانشگاه بزرگ جهان ارسال شده است.همچنین با اشاره به مصونیت مراکز علمی و دانشگاهی از حملات نظامی براساس تمامی قوانین معتبر بین المللی، خواستار محکومیت تجاوزات اخیر صورت گرفته به بیش از 20 مرکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و .... از سوی نهادها و مجامع بین المللی از جمله سازمان ملل، یونسکو، اتحادیه های دانشگاهی در نقاط مختلف جهان شده اند.در این نامه همچنین با اشاره به تحصیل تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی در دانشگاه های سراسر جهان از جمله در کشورهای اروپایی، آمریکا، روسیه، چین، ترکیه، هند، مالزی و .... بر حمایت و صیانت از دانشجویان ایرانی، اطمینان از تداوم آموزش و فراهم ساختن حمایت های لازم آموزشی، فرهنگی و روانی در شرایطی که کشورشان مورد همجمه دشمنان قرار گرفته است، تاکید شده است.
21:02 - 14 فروردین 1405
حوزه و دانشگاه
آموزش و پژوهش
دانشگاه

1 بازنشر
87٫8k بازدید


3 پاسخ

@user17091004567432653152 ساعت پیش
در پاسخ به
با دوش پرتاب میشه جنگنده ها رو در ارتفاع پایین شکار کرد. کافیه روی ساختمونای بلند کمین کنید و منتظر بمونید تا شکار به شکارگاه بیاد و تمام.

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز پارس‌
@Persiansoldier1 ساعت پیش
در پاسخ به
اگر این کارها جواب میداد امروز دانشگاه شهید بهشتی به موارد بمباران شده اضافه نمی‌شد.تنها راهکار، ۱ دانشگاهمون رو زدن، ۱۰ تاشون رو بزنیم

تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
@Velayat43401 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
عاشق ولایت

@Velayat4340  •  1 فروردین 1405

مطالبه

منع انتشار تبلیغات دعانویسی و طلسم در سایت دیوار

سلام و احترام متأسفانه به کرات در اپلیکیشن و سایت دیوار ، الالخصوص در دیوار شهر اهواز تبلیغات دعانویسی و سحر و جادو منتشر میشود. افراد و انسان های ساده و بی اطلاع و نا آگاه در دام شیاطین و شیادان و رمال ها میوفتند و در این شرایط اقتصادی خاص دچار ضرر و زیان مالی میشوند و بعضا آسیب های بسیار جدی جسمی و روحی و ... میبینند که گاها غیر قابل جبران میباشد. از ریاست محترم قوه قضائیه و نهادهای مسول بصورت عاجزانه تقاضامندیم که نسبت به مبارزه با این مجرمین و عدم انتشار اینگونه تبلیغات در سایت دیوار اقدامات و دستورات موثر را مبذول بفرمایند.

قوه ی قضائیه، نیروی انتظامی / پلیس / قوه قضائیه، کشور

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول