سند تکامل انقلاب اسلامی؛ وقتی دشمن دانشگاه‌ها را هدف می‌گیرد

استادیار دانشگاه پیام نور حمله به مراکز علمی کشور را سندی بر تکامل انقلاب اسلامی و نتیجه عصبانیت دشمن از پیشرفت‌های علمی ایران خواند.
مجتبی سلطانی احمدی دانشیار دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری فارس، در تشریح حمله اخیر رژیم صهیونیستی به مراکز علمی کشور، گفت: این اقدام مسأله جدیدی نیست و ریشه در عصبانیت دشمن از دستاوردهای علمی ایران دارد.وی با بیان اینکه دشمنان در اوایل انقلاب از ترور بزرگان سیاسی و نظامی ما نبردند و به هدف تضعیف نظام نرسیدند، این رویکرد را به سوی دانشگاه‌ها تکامل یافته دانست. سلطانی احمدی افزود: حمله به دانشگاه‌های ما سندی بر تکامل انقلاب اسلامی ایران است که موفق شد ایران را در عرصه دانش و فناوری به لبه علم در برخی از حوزه‌ها برساند و اینجاست که امپریالیسم آمریکا و صهیونیست‌ها احساس خطر کردند.این دانشیار دانشگاه تأکید کرد: حمله به دانشگاه‌های ما از زمانی آغاز شد که آنها دانشمندان ما را ترور فیزیکی کردند؛ حمله زمانی آغاز شد که شهریاری‌ها، داریوش رضایی‌ها، احمدی روشن‌ها و فهرست طولانی دیگر از دانشمندان توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.وی ادامه داد: بعدها حمله به مراکز علمی ما با ویروس‌های کامپیوتری و مجازی مورد هدف قرار گرفت و حملات دیگری به مراکز پژوهشی شد؛ این حمله به ساختمان و فیزیک دانشگاه‌ها، پیش از آنکه حمله به اساتید شروع شده بود، نشانه این است که انقلاب اسلامی به مرحله تکامل رسیده است.
سلطانی احمدی هدف اصلی دشمن را این دانست که دانشگاه‌های ما، دانشجویان ما، اساتید ما از قافله علم و فناوری عقب بیفتند وگرنه از ما نگرانی نخواهند داشت.وی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقاضا کرد که بعد از تعطیلات، تمهیداتی اتخاذ کنند تا نیازهای درس و آموزش به صورت ترکیبی (حضوری-مجازی) یا مجازی مانند زمان کرونا تداوم پیدا بکند و فرایند علم و آموزش در این مملکت تعطیل نشود. این استاد دانشگاه همچنین ریشه این حمله را درتوانمندی علمی و فناوری ایران دانست، چرا که ایران در دانش‌های خاص به لبه پیشرفت رسیده است.پایان پیام/#دانشگاه #جنگ_رمضان #مجتبی_سلطانی_احمدی
08:28 - 10 فروردین 1405
حوزه و دانشگاه
آموزش و پژوهش
دانشگاه

2 بازنشر7 واکنش
143٫3k بازدید



5 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌تمدن نوین ایرانی‌
@IranianCivilisation10 فروردین 1405
در پاسخ به
در پاسخ به
از خدامه حقیقت واقعی رو‌پیدا کنن چون اتفاقا همون چیزیه که ایران میخواد... منم با اینترنت مشکلی ندارم.. با اون روند کنترل جریان جهانی داده ها و الگوریتمهاشه که مشکل دارم.

تصویر نمایه‌ی ‌وطن پرست صبور‌
@Vatanparast_sabour10 فروردین 1405
در پاسخ به
علم در مغز صدها هزار جوان نخبه ایران پخش شدهساختمان بازسازی میشه

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر هاشمی‌
@DrHashemi10 فروردین 1405
در پاسخ به
تا یهود بوده ترور هم بودهعنصر جدا نشدنی فرهنگ زایونیسم!جالبیش اینجاست معمولا وقتی یه کالت یا اپوزوسیون یا هر چی رو به ترور میاره که از نظر اطلاعاتی و نظامی دست پایین تر رو داشته باشه.و در سطح کلان اطلاعاتی-نظامی خوانش ترور اعتراف به قدرت طرف مقابل حساب میشه!صفت موش کثیف واقعا برازنده اینهاست

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyavash10 فروردین 1405
در پاسخ به
علم و آگاهی اولین بار نیست که هدف قرار گرفته.ابتدا فن آوریش،سپس سازنده اش و حالا مهدش

@user17737832665710 فروردین 1405
در پاسخ به
اونا بزننن ، شما هم فقط هشدار بدید اگه یه بار دیگه بزنی می زنیم ها .