مسکو: اروپا هیچ طرحی برای پایان جنگ اوکراین ندارد

وزارت خارجه روسیه شامگاه دوشنبه گفت که اتحادیه اروپا هیچ برنامه‌ای برای حل بحران اوکراین ندارد و فقط یک سری ضرب‌الاجل می‌دهد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «رودین میروشنیک» نماینده وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه شامگاه دوشنبه گفت که اتحادیه اروپا هیچ طرحی برای پایان جنگ اوکراین ندارد.میروشنیک در مصاحبه با روزنامه «ایزوِستیا» توضیح داد که اروپایی‌ها هیچ پروژه‌ای برای حل اختلافات ندارند و فقط یک سری ضرب‌الاجل می‌دهند.وی در واکنش به اظهارات «اورسولا فون‌درلاین» رئیس کمیسیون اروپا درباره آماده‌سازی بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسی، اظهار داشت که ضرب‌الاجل‌های اروپایی‌ها یکی از دیگری افراطی‌تر است.پیش از این نیز دفتر نمایندگی روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه اروپا حامی اصلی ادامه جنگ اوکراین است، گفته بود: «زمان آن رسیده که اروپا متوجه شود که کنترل اقدامات خود برای گسترش دامنه درگیری در اوکراین را از دست داده است».#روسیه#اوکراین#اتحادیه_اروپا«با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس درجریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید»
01:37 - 16 تیر 1405
بین‌الملل
آمریکا و اروپا




1 پاسخ

@ABC111114 روز پیش
در پاسخ به
ناتو یک نهاد جنگ طلب است که حتی پیش از شروع جنگ اوکراین بنا را بر تهدید تمامیت ارضی و تضعیف جایگاه بین المللی روسیه از راه اعمال نفوذ بر کی یف و دادن وام های سرقتی به زلنسکی که متعلق به دولت و ملت روسیه است گذاشت . مارک روته نیز طی اظهاراتی تحریک آمیز روسیه را یک تهدید بلندمدت برای اروپا دانسته است.