ادعای وزیر پاکستانی: هند در دو روز آینده حمله می‌کند

وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان بامداد چهارشنبه مدعی شد که ارتش هند تصمیم دارد طی دو روز پیش رو حمله نظامی انجام دهد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «عطاءالله ترار» وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان بامداد چهارشنبه مدعی احتمال حمله نظامی هند طی یکی دو روز آتی شد.ترار در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «ما اطلاعات موثقی داریم که هند طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت به بهانه حادثه چند روز قبل، حمله نظامی انجام دهد».به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی همچنین به هند هشدار داد که هرگونه خطای محاسباتی این کشور با واکنش سخت و کوبنده پاکستان همراه خواهد شد.پیش از این نیز وزیر دفاع پاکستان خواجه محمد آصف در مصاحبه با رویترز از دفتر کارش در اسلام‌آباد گفته بود که «ما نیروهای خود را تقویت کرده‌ایم، زیرا این امر (حمله هند) اکنون قریب‌الوقوع است. بنابراین در چنین شرایطی باید برخی تصمیمات استراتژیک اتخاذ شود که این تصمیمات گرفته شده‌ است».همزمان «نارندا مودی» نخست‌وزیر هند گفت که به نیروهای مسلح کشورش اعتماد کامل دارد و به آنها «اختیار کامل» داده تا درباره نحوه، زمان و مکان حمله به پاکستان تصمیم بگیرند.پس از حمله مرگبار در کشمیر، هند اعلام کرد که دو مظنون به انجام آن پاکستانی هستند؛ اسلام‌آباد اما هرگونه نقش در این حمله را رد کرده و خواستار تحقیقات بی‌طرفانه شده است.هند، پاکستان را به حمایت از شبه‌نظامیان در کشمیر متهم می‌کند؛ منطقه‌ای که هر دو ادعای مالکیت آن را دارند و دو جنگ بر سر آن داشته‌اند. حمله اخیر در پهلگام، ۲۶ غیرنظامی را به کام مرگ کشاند و خونین‌ترین حمله به غیرنظامیان در کشمیر طی ۲۵ سال گذشته لقب گرفت. #هند#پاکستان#کشمیر«با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس درجریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید»
01:26 - 10 اردیبهشت 1404

4 إعادة النشر4 التفاعل
136٫1k من المشاهدات


15 الإجابة

‌...ـــ ...--‌ صورة الملف الشخصي
@motevaselian10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
مردم هند میگن باید مثل ایران پاسخ نظامی بدهند

@user17080918172810 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
فقط اتمی به هم نزنید،باتشکر:)

‌یا مهدی (عج)‌ صورة الملف الشخصي
@mahdihc10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
صهیونیسم به مکاشفات یوحنا پایبنده که در آخرالزمان شامل ۴ مرحله است... اول بیماری (احتمالا کرونا)، دو جنگ، سه قحطی، چهار مرگ و در نهایت ظهور منجیبرای انجام مرحله دوم، بعید نیست جنگ های بی حاصل با تعداد کشته بسیار زیاد در دنیا راه بندازن (به گونه ای حوادث غزه در مقابلش شوخی باشه)... امیدوارم این موضو…أظهر المزيد

‌حامد‌ صورة الملف الشخصي
@hamed_am10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
ایران باید وساطت کنه برای حل اختلاف دو طرف.حتی میشه ایران همانند عمان، واسطه مذاکره هند و پاکستان باشه.این جنگ ها فتنه های آمریکاست.

@YounesZ10 اردیبهشت 1404
ایران به تروریست‌ها حمله کرد نه مردم و نیروهای نظامی پاکستان. در ضمن چون پاکستان زیر بار نمی‌رفت، ایران مجبور شد این کار رو بکنه. اما الان پاکستان میگه یه گروه بی‌طرف بیاد تحقیق کنه. هند داره بهانه‌تراشی می‌کنه برا جنگ و پایمال کردن حق پاکستان از آب سند و نابود کردن ۸۰ درصد کشاورزی پاکستان.

‌بیگی‌ صورة الملف الشخصي
@baigy10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
پاکستان همسایه ای که همه همسایگان خود را اذیت می کند

‌مهدی حسنی‌ صورة الملف الشخصي
@Mehdihassani10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
تو این آشفته بازار دنیا فقط مانده جنگ شما دو کشورجالبه من تصور می‌کردم چرا دوتا انسان مثل آدم باهم صحبت نمی کنند تا حل مشکل کنند حالا در سطح کلان فوری می افتند به جان همدیگر یعنی کلا تمدن ها ظرفیت گفتمان ندارند !

@user170910024278959528910 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
سلام ، رژیم استعماری با تسلط خود در حدود دو و نیم قرن اخیر مرزبندی کشورهای منطقه بطوری رقم زده که همیشه امکان ایجاد تقابل بین کشورها وجود داشته باشد! رژیم استعماری از این امکان برای تضعیف کشورها و غارت آنها استفاده کند!

‌علی‌ صورة الملف الشخصي
@iFARS10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
جمهوری اسلامی همواره در منازعات کشورها سیاست بی طرفی و تلاش برای ایجاد صلح را پیگیری می کند. بهترین حالت ممکن

@YounesZ10 اردیبهشت 1404
جناب حسین کاظمی ایران باید نهایت تلاشش رو برای جلوگیری از تنش بین هند و پاکستان به کار بگیره. جنگ بین دو همسایۀ ما، باعث گسترش تروریسم و قدرت گرفتن جریان‌های تکفیری و در نتیجه رژیم صهیونسیتی در پاکستان میشه که اصلاً به سود ما نیست. درسته مردم پاکستان ما رو دوست دارن، اما جنگ نباید رخ بده.

@A110M10 اردیبهشت 1404
تعليقًا على
ایران و وزارت امور خارجه باید ظرفیت های بریکس را برای صلح و ترک مخاصمه بین هند و پاکستان فعال کند.ایران به تنهایی قادر به میانجی گری نیست اما با کمک سازمان بریکس قطعا می تواند مگر اینکه هند نیت خاصی داشته باشد و بریکس هم یک سازمان با دوام برای دوران جدید نباشد

@YounesZ11 اردیبهشت 1404
جناب حسین کاظمی دقت کنید که در زمانی که هندوستان کاری به کار ما نداشت، ما دو بار به اونجا حمله کردیم و مردم بیچارۀ هند رو غارت کردیم، یکی در زمان محمود غزنوی و یکی در زمان نادرشاه افشار. اکر حملۀ نادرشاه افشار نبود، فاصلۀ هند از ایران اینقدر زیاد نمی‌شد و زبان فارسی اینقدر توی هند از بین نمی‌رفت.