ماکرون: در کنار اوکراین هستیم

رئیس جمهور فرانسه بعد از کنار گذاشته‌شدن توسط همتای آمریکایی در حل بحران اوکراین، بامداد پنجشنبه گفت که در کنار کی‌یف می‌مانند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه بعد از کنار گذاشته‌شدن توسط همتای آمریکایی در حل بحران اوکراین، گفت که در کنار کی‌یف می‌مانند.ماکرون بامداد پنجشنبه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «من به تازگی گفتگوی طولانی دیگری با چندین همکار از اتحادیه اروپا و همچنین کانادا، ایسلند و نروژ داشتم».وی با بیان اینکه موضع فرانسه و شرکای آن روشن و متحد است، گفت: «ما آرزوی صلح پایدار و طولانی‌مدت در اوکراین را داریم. ما در کنار اوکراین هستیم و تمام مسئولیت‌های خود را برای تضمین صلح و امنیت در اروپا بر عهده خواهیم گرفت».رئیس جمهور فرانسه ادامه داد: «این منافع اساسی فرانسه است و من ضامن آن هستم. ما با هدف پایان دادن به جنگ تجاوزکارانه‌ای که روسیه برای تقریباً سه سال به راه انداخته است، که همچنین هدف ترامپ نیز هست، شریک هستیم».ماکرون همچنین افزود: «ما بر نیاز به افزایش هزینه‌ها و قابلیت‌های دفاعی و امنیتی خود برای اروپا و هر یک از کشورهایمان باور داریم. در روزها و هفته‌های آینده در این‌باره تصمیم‌گیری خواهد شد».#فرانسه#ماکرون#اوکراین#روسیه#آمریکا#ترامپ#اتحادیه_اروپا«با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس درجریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید»
02:11 - 2 اسفند 1403




2 پاسخ

@user1734714392272 اسفند 1403
در پاسخ به
آمریکا فهمید که زلنسکی شکست خورده است اما اروپا بخود نیامده، حقیقت را نمی بیند، هنوز در توهم است و توقع دارد که اوکراین با اجساد خود نیز بجنگد.