این‌بار توماج صالحی پشت‌‌پرده پروژه‌بگیران خارج‌نشین را روایت می‌کند

توماج صالحی پس از آزادی اکنون در زندان توهین‌های براندازان گیر افتاده است، اپوزیسیونی که زمانی سنگ او را به سینه می‌زد، حالا با اتهام و حمله به جانش افتاده است.این خواننده حامی ززآ هم از از پشت پرده فاند بگیری ضد انقلاب رونمایی کرده است.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: «نان اپوزیسیون در نونِ اپوزوسیونِ فِیک توی خون و اسارتِ ایران است، کسانی در این چند ماه به ما حمله می‌کنند که در ۱۴۰۱ مردم را دعوت به خشونت می‌کردند؛ دنبال پول و فاندشان هستند نه چیز دیگر!»
این‌ها سخنان توماج صالحی یکی از خوانندگان حامی فتنه ززآ دز سال 1401 است که در صفحه شخصی خودش در اینستاگرام منتشر کرده است.
چندی پیش و دقیقا در زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، ضد انقلاب خارج نشین با حمایت از ترامپ سعی می‌کردند فضای تندی را ایجاد کنند که در آن گفته می‌شد که کار ایران با حضور رئیس جمهور جدید ساخته است اما ضدانقلاب در این خواب خرگوشی و شادی و رویای سیاسی بود که از ترامپ رو دست خورد و به یکباره مشاهده کرد بودجه هنگفتی که می‌گیرد تعلیق شده و فعلا در دسترسی نیست.
ترامپ در فرمانی و در مرحله اول بودجه موسسات ضدایرانی مانند توانا، رادیو زمانه، سازمان حقوق بشر ایران(وابسته به گروهک‌های مارکسیستی و نفاق) را قطع کرد که سروصدای زیادی در بین ضد انقلاب به وجود آورد که خود این موضوع نشان دهنده وابسته بودن و پروژه بگیر بودن ضد انقلاب از کشورهای خارجی است.
یک عنصر ضدانقلاب در توییتی در این حیطه می‌نوسید که « سال‌های سال به فساد و ناکارآمدی VOA فارسی اشاره کردیم. چرا راجع به فاند VOA هیچ صحبتی نمی‌شود. برای اینکه VOA هیچ خطری برای جمهوری اسلامی نیست.»
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا هم در مصاحبه‌ای فاش کرد که این فاندبگیر‌ها از هر دلار دریافتی، 88 سنت را به جیب خودشان می‌ریختند و فقط 12 سنت را صرف اهداف تعیین‌شده می‌کردند. سایت پروپابلیکا با انتشار اسنادی دقیق، نشان داد که تنها شش مورد از این نهاد‌ها و افراد، در بازه 10 تا 15 سال گذشته، نزدیک به 100 میلیون دلار از آمریکا دریافت کرده‌اند، و این تنها بخشی از ماجراست، چون اطلاعات بسیاری از دریافت‌کنندگان دیگر هنوز در دسترس نیست.

رؤیای براندازی با چاشنی فساد

ترامپ این تعلیق را سیاستی برای بازنگری و بهینه‌سازی منابع توصیف کرده، اما روبیو صراحتاً گفت این قطع فاند‌ها به دلیل ناکارآمدی این گروه‌هاست، نه تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران. از زمان انقلاب اسلامی، دولت‌های مختلف آمریکا صد‌ها میلیون دلار برای حمایت از مخالفان جمهوری اسلامی هزینه کرده‌اند، ولی ناکامی پروژه‌های براندازی، اختلافات داخلی اپوزیسیون و عدم موفقیت در ماجرا‌های سال 1401، واشنگتن را به این نتیجه رسانده که این سرمایه‌گذاری‌ها بی‌ثمر بوده است. حالا هم احتمالاً هدف، تخصیص بودجه برای آلترناتیو‌هایی است که تأثیر بیشتری داشته باشند. طولی نکشید که ادعای روبیو مبنی بر گم‌شدن فاند‌ها و مصرف‌شدنشان در مقاصد نامعلوم، توسط داده‌های سایت پروپابلیکا ثابت شد. به عنوان مثال «لادن برومند»، از بنیان‌گذاران مرکز عبدالرحمن برومند، تا پایان 2023 حدود 16 میلیون دلار از دولت آمریکا گرفته، اما در سال 2017 شرکتی به نام «SADA 1 LLC» در واشنگتن دی‌سی ثبت کرده که هیچ اثری از فعالیتش نیست و آدرسش همان خانه شخصی او است. این پول‌ها که به اسم حقوق بشر خرج می‌شوند، معلوم نیست کجا ‌می‌روند.
پروژه توانا، تأسیس‌شده توسط «مریم معمارصادقی» و «اکبر عطری»، از 2011 تا امروز 14 میلیون دلار دریافت کرده، اما آمریکایی‌ها او را هم ناتوان از پیشبرد اهدافشان دانسته‌اند. در ادامه گزارش‌های این وب‌سایت مشخص شده‌ است که کمپین حقوق بشر در ایران بیش از 18 میلیون دلار، ایران‌وایر تحت مدیریت «مازیار بهاری» 19 میلیون دلار، و مرکز اسناد حقوق بشر ایران 9 میلیون دلار فاند گرفته‌اند. این اعداد فقط گوشه‌ای از جریان پولی را نشان می‌دهند که به نام کمک به دولت‌ها و نهاد‌ها و به کام چهره‌ها و البته علیه ایران در گردش‌اند.

فاندخواری از خون مردم

بنیاد ملی دموکراسی (NED)، که توماج صالحی هم تلویحاً به آن اشاره کرد، ستون اصلی این فاندهاست. این بنیاد که پس از رسوایی مداخلات سیا در شیلی تأسیس شد، رسماً اعلام کرد جای سیا را می‌گیرد تا همان براندازی‌ها را با ظاهری قانونی ادامه دهد. اسناد نشان می‌دهند NED بین 2016 تا 2021 دست‌کم 4.6 میلیون دلار در 51 پروژه ضدایرانی هزینه کرده، از حمایت اتحادیه‌های کارگری گرفته تا تقویت روزنامه‌نگاران و کمپین‌های زنان. در مصر، 8.5 میلیون دلار برای سرنگونی حسنی مبارک و محمد مرسی خرج شد و در ایران، پروژه‌هایی مثل القای سوءمدیریت منابع آب، که به کلیپ معروف نتانیاهو با لیوان آب ختم شد، بخشی از این برنامه‌هاست.توماج در دفاعیه‌اش این فاندبگیر‌ها را به نان خوردن از خون مردم متهم کرد و گفت آن‌ها برای حفظ منافعشان، فعالان داخل کشور را تخریب می‌کنند. قرار گرفتن این ادعا در کنار اسناد و تصمیمات آمریکا هم این ادعا را تقویت می‌کنند که اپوزیسیونی که قرار بود با دلار‌های هنگفت فضای اجتماعی ایران را برهم بزند، بیشتر مشغول پر کردن جیب خود بوده تا اجرای مأموریت‌های اربابش. این ماجرا نه پایان سیاست‌های ضدایرانی آمریکا، بلکه تلاشی برای کارآمدتر کردن آن است و فاندبگیر‌ها که حالا زیر فشار این بازنگری‌اند، باید به اربابان جدیدشان در کاخ سفید و کنگره ایالات متحده نشان دهند که آیا صلاحیت دریافت پول‌توی‌جیبی‌های بعدی را دارند یا خیر.
نیک آهنگ کوثر، یکی از فعالین خارج نشین ضد انقلاب، پس از فرمان قطع شدن فاندها توسط ترامپ در توییتی ملتمسانه خواستار قطع نشدن جیره و مواجب خودش از رئیس‌جمهور آمریکا می‌شود که این موضوع واکنش های زیادی نیز توسط ضد انقلاب خارج نشین هم دارد.
در همین راستا سازمان گزارشگران بدون مرز فاش می‌کند که «کمکهای خارجی آمریکا موسوم به USAID که اخیرا از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور به حالت تعلیق درآمده است 6200 روزنامه نگار، 707 رسانه غیردولتی و 279 سازمان غیردولتی مرتبط با رسانه را در بیش از 30 کشور جهان تامین مالی می‌کرده است.»#فاند#توماج_صالحی
11:34 - 11 مارس 2025



6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علی محمودی‌
@Ali12311 مارس 2025
در پاسخ به
آقای ترامپ ممکنه که شما بتوانید هزینه های بیهوده خود را در خلیج فارس و اوکراین از گاوهای شیرده حاشیه خلیج فارس و یا زلنسکی کمدین پس بگیرد چه از طریق نفت مجانی و یا معدن لیتیوم مجانی .....ولی باور کنید شما هرگز نمی توانید از پولهایی که بابت اپوزیسیون ایران هزینه نموده اید پول به دست آورید و کلا این …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌یا ضامن آهو‌
@Ya__mahdi11 مارس 2025
در پاسخ به
بله توماجی که خودش اغتشاشگر بود از حقایق میگه و بعضی ها هنوز هم حرف این بی شرف های بی وطن رو باور میکنن که چیزی برای از دست دادن ندارن و همه چیز رو برای داشتن یه تیکه استخون میفروشن.به خودتون بیایید جماعت دشمن هیچوقت برای شما دل نمیسوزونه. صدو خورده ای شبکه ماهواره ای رایگان برات میذاره تا فقط مغز…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌الهام‌
@elham2588268811 مارس 2025
در پاسخ به
اينا تو آمريكا و كشورهاي ديگه نشستن و اداي اپوزيسيون را در ميارن . همين ها را اگر يه ترقه جلو پاشون بندازن ديگه از ترس ننه باباي خودشون را هم نيمشناسن حالا براي ما شدن اپوزيسيون . چي حاليشونه ؟

تصویر نمایه‌ی ‌ای ایران‌
@EyIran11 مارس 2025
در پاسخ به
چقدر آدم باید بدبخت باشه که خودش و به پول بفروشه اتفاقا اونی که آزاد نیست و آزادی نداره شمایید بدبختا که برده و بنده پول شدید

تصویر نمایه‌ی ‌مرتضی فاتح‌
در پاسخ به
امروز تو سوریه به هیچی رحم ندارن بیان اینجامهم نیست تو کوروش بپرستی یا دین محمدبه هیچی رحم ندارن

@user17210643877611 مارس 2025
در پاسخ به
الان توماج خوبه یا بد؟